L Lidiya مهمان 1/17/24 #193 کی فکرشو می کرد تو بشی دلیل حال خوب و انگیزه تموم زندگیم؟ آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #194 ﺁﻏﻮﺵ ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ تو ﺟﺎ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﺪ ﻭ ﭘﯽ ﺩﺭ ﭘﯽ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﯼ تو ﺭﺍ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﮐﻼﻣﻢ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﻢ ﻫﻢ ﺗﻮﯾﯽ … آخرین ویرایش: 1/17/24
ﺁﻏﻮﺵ ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ تو ﺟﺎ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﺪ ﻭ ﭘﯽ ﺩﺭ ﭘﯽ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﯼ تو ﺭﺍ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﮐﻼﻣﻢ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﻢ ﻫﻢ ﺗﻮﯾﯽ …
L Lidiya مهمان 1/17/24 #195 امشب دلم هوای آن کافه را کرده که چایش از مهر تو و قندش محبت تو باشد و تنها مشتری کافه من باشم … آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #196 حس بودنت قشنگ ترین حس دنیــــــاست تو کـه باشی هر روز را نــــــــــــــــــه ! هر ثانیه را عشـــــق است … آخرین ویرایش: 1/17/24
حس بودنت قشنگ ترین حس دنیــــــاست تو کـه باشی هر روز را نــــــــــــــــــه ! هر ثانیه را عشـــــق است …
L Lidiya مهمان 1/17/24 #197 بعضیا میگن دنیا بی ارزشه ولی دنیایی که تو توش هستی مگه میشه بی ارزش باشه . . . آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #198 برای عاشق شدن که بهانه های ریز و درشت لازم نیست برای عاشق شدن کافیست تو نگاه کنی و من لبخـ :) ـند بزنم آخرین ویرایش: 1/17/24
برای عاشق شدن که بهانه های ریز و درشت لازم نیست برای عاشق شدن کافیست تو نگاه کنی و من لبخـ :) ـند بزنم
L Lidiya مهمان 1/17/24 #199 عطر نفس هایت جز من کوچه های شهر را هم مس*ت می کند … چقدر بی قرارتم دوستت دارم عزیزم آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #200 چقـدر دوست دارم دستهای مردانـه ات را ڪـه دستهای ڪوچڪم را درآن جامیـدهی و نوازش میڪنی تا بفهمم تو ڪنارم هستی ومــن تڪیـه گاهی مطمئــن دارم … آخرین ویرایش: 1/17/24
چقـدر دوست دارم دستهای مردانـه ات را ڪـه دستهای ڪوچڪم را درآن جامیـدهی و نوازش میڪنی تا بفهمم تو ڪنارم هستی ومــن تڪیـه گاهی مطمئــن دارم …