L Lidiya مهمان 1/17/24 #891 ظهــر اسـت و مـرا مـزه لبخنـد تـو انگـار سیـر از همـه ی… لذت دنیا بنموده ست! آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #893 بعضی وقتها دوستت دارم را بگذاریم به عهدهی دستهایمان همیشه نیاز به گفتن نیست باید زندگی را لم*س کرد آخرین ویرایش: 1/17/24
بعضی وقتها دوستت دارم را بگذاریم به عهدهی دستهایمان همیشه نیاز به گفتن نیست باید زندگی را لم*س کرد
L Lidiya مهمان 1/17/24 #894 جمله ی “کاری نداشتم، زنگ زدم صداتو بشنوم” قابلیت اینو داره که به تنهایی در صدر عاشقانه ترین جملات تاریخ جای بگیره. آخرین ویرایش: 1/17/24
جمله ی “کاری نداشتم، زنگ زدم صداتو بشنوم” قابلیت اینو داره که به تنهایی در صدر عاشقانه ترین جملات تاریخ جای بگیره.
L Lidiya مهمان 1/17/24 #895 دوست داشتنت در من بی انتهاست دلم برای تمامی حرفهایی که نمیزنی ، تنگ است و تو تا ابد عزیز درددل من خواهی ماند … آخرین ویرایش: 1/17/24
دوست داشتنت در من بی انتهاست دلم برای تمامی حرفهایی که نمیزنی ، تنگ است و تو تا ابد عزیز درددل من خواهی ماند …
L Lidiya مهمان 1/17/24 #896 فقط …!! سلام نیست که جوابش واجب است .. عاشقان خوب می دانند “دوستت دارم” هم شدیداً جوابش واجب است آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #897 من و «تـــو»ُ .. یک روز بارونی توی خیابانهای همیشگی قدمهای عاشقانه .. تُ از خودت بگویی و من بگویم که : دوستت دارم ..!! آخرین ویرایش: 1/17/24
من و «تـــو»ُ .. یک روز بارونی توی خیابانهای همیشگی قدمهای عاشقانه .. تُ از خودت بگویی و من بگویم که : دوستت دارم ..!!
L Lidiya مهمان 1/17/24 #898 دستی بکش بر پیکرِ سردِ نیازِ من دستانِ تو زخمِ تنم را مرهمی دارد آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #899 بادی بذر تـو را در دلـــم انداخـــت و ُ رفــت من مانـــده ام و ُ این ریشــه ی قطــور دلــدادگی و هـــزار جــوانه ی شــکفته از یـادَت آخرین ویرایش: 1/17/24
بادی بذر تـو را در دلـــم انداخـــت و ُ رفــت من مانـــده ام و ُ این ریشــه ی قطــور دلــدادگی و هـــزار جــوانه ی شــکفته از یـادَت
L Lidiya مهمان 1/17/24 #900 برای عاشق شدن نباید یک شخصیت متفاوت را دوست داشت ، برای عاشق شدن باید یک شخصیت عادی را متفاوت دوست داشت ! آخرین ویرایش: 1/17/24
برای عاشق شدن نباید یک شخصیت متفاوت را دوست داشت ، برای عاشق شدن باید یک شخصیت عادی را متفاوت دوست داشت !