خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #241 I love listening to lies, when I know the truth. از گوش دادن به یه مشت حرف دروغ لذت میبرم، وقتیکه حقیقت رو میدونم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
I love listening to lies, when I know the truth. از گوش دادن به یه مشت حرف دروغ لذت میبرم، وقتیکه حقیقت رو میدونم.
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #242 ∂ση'т нαтє уσυ! ι נυѕт ℓσѕт яєѕρєcт ƒσя уσυ. من ازت نفرت ندارم، فقط دیگه احترامی برات قائل نیستم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #243 ?? ??? ?????, ???? ????? ?? ?????? ???? ???? ?? ???? !! نگران نباش، چیزی که میاد از چیزی که از دست رفته بهتره . . . آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
?? ??? ?????, ???? ????? ?? ?????? ???? ???? ?? ???? !! نگران نباش، چیزی که میاد از چیزی که از دست رفته بهتره . . .
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #244 You can’t change peple, either you accept who they are or start living life without them. تو نمیتونی افراد رو تغییر بدی، حتی اگر قبولشون کنی یا زندگی رو بدون آنها شروع کنی. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
You can’t change peple, either you accept who they are or start living life without them. تو نمیتونی افراد رو تغییر بدی، حتی اگر قبولشون کنی یا زندگی رو بدون آنها شروع کنی.
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #245 Once in a lifetime, someone walks in your life who can do anything to see a smile on your face. Hold their hand and never let them go. یکبار در کل عمرت، شخصی پا به زندگیات میگذارد که برای دیدن لبخند روی ل*بهایت دست به هرکاری میزند. دست آن شخص را محکم بگیر و هرگز رهایش نکن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Once in a lifetime, someone walks in your life who can do anything to see a smile on your face. Hold their hand and never let them go. یکبار در کل عمرت، شخصی پا به زندگیات میگذارد که برای دیدن لبخند روی ل*بهایت دست به هرکاری میزند. دست آن شخص را محکم بگیر و هرگز رهایش نکن
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #246 I am familiar with your absence, it's the darkest place I have ever had to live in من با نبودت آشنایی دیرینه دارم، تاریکترین مکانی است که تا بهحال مجبور به زندگی در آن شدم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
I am familiar with your absence, it's the darkest place I have ever had to live in من با نبودت آشنایی دیرینه دارم، تاریکترین مکانی است که تا بهحال مجبور به زندگی در آن شدم...
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #247 first rule of ???? : dont talk about ???? قانونِ اول سال ۲۰۲۱ : درمورد ۲۰۲۰ حرف نزن :) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #248 Yes I got jealous... the only difference is, you call it as "Possessiveness" and I call it as a "Fear of losing you". آره من حسودیم میشه... تنها فرقش اینه که تو اسمش رو میذاری "سلطهجویی" و من بهش میگم "ترس از دست دادنت". آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Yes I got jealous... the only difference is, you call it as "Possessiveness" and I call it as a "Fear of losing you". آره من حسودیم میشه... تنها فرقش اینه که تو اسمش رو میذاری "سلطهجویی" و من بهش میگم "ترس از دست دادنت".
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #249 Some of us never found time to be happy because we were too busy trying to be strong. یهسریامون هیچوقت زمانی برای خوشی پیدا نکردیم چون بهشدت مشغول تلاش کردن برای این بودیم که قوی باشیم :) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Some of us never found time to be happy because we were too busy trying to be strong. یهسریامون هیچوقت زمانی برای خوشی پیدا نکردیم چون بهشدت مشغول تلاش کردن برای این بودیم که قوی باشیم :)
خ خط بنفش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,881 پسندها پسندها 2,746 امتیازها امتیازها 273 سکه 27 1/17/24 #250 A friend is someone who understands our past, believes in your future, and accepts you just the way you are. یه دوست کسیه که گذشتهمون رو درک کنه، به آیندهمون باور داشته باشه، و همین جوری که همین حالا هستی قبولت داشته باشه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
A friend is someone who understands our past, believes in your future, and accepts you just the way you are. یه دوست کسیه که گذشتهمون رو درک کنه، به آیندهمون باور داشته باشه، و همین جوری که همین حالا هستی قبولت داشته باشه