نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. آمین انجمن آمین انجمن مدال فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,689 پسندها پسندها 15,592 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,486 4/6/26 #31 اینایی که وقت میزاری براشون متن پیامت رو تایپ میکنی بعد میبینی جوابی نیومد میگی شاید من اعلانش رو ندیدم میری چک میکنی میبینی پیام پاک شده !
اینایی که وقت میزاری براشون متن پیامت رو تایپ میکنی بعد میبینی جوابی نیومد میگی شاید من اعلانش رو ندیدم میری چک میکنی میبینی پیام پاک شده !
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,013 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,336 4/6/26 #32 اینایی که اسم خودشون رو گذاشتن دوست ولی تو حال بدت نبودن، لعنتی مغرور اصلاً تو ده هیچ منو بردی و کاپ طلا هم مال تو رفیق.
اینایی که اسم خودشون رو گذاشتن دوست ولی تو حال بدت نبودن، لعنتی مغرور اصلاً تو ده هیچ منو بردی و کاپ طلا هم مال تو رفیق.
والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن وفاداری رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 173 پسندها پسندها 1,460 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,823 4/6/26 #33 اینایی که خجالتیان و تمام سعیشونو میکنن به هر طریقی به غیر از ابراز مستقیم نشون بدن که دوستت دارن، اینا خیلی مظلوم و تنهان. حواستون به اینا باشه. یکیش خودمم :")
اینایی که خجالتیان و تمام سعیشونو میکنن به هر طریقی به غیر از ابراز مستقیم نشون بدن که دوستت دارن، اینا خیلی مظلوم و تنهان. حواستون به اینا باشه. یکیش خودمم :")
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,013 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,336 4/6/26 #34 اینایی که تا فهمیدن نمیتونن جواب نه ازت بشنون و اون روی قشنگشون رو نشون دادن، شما ده هیچ بردی رفیق:)
اینایی که تا فهمیدن نمیتونن جواب نه ازت بشنون و اون روی قشنگشون رو نشون دادن، شما ده هیچ بردی رفیق:)
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,013 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,336 4/6/26 #35 اینایی که با کوچیکترین بحث، ذات واقعیشون رو رو میکنن، واقعاً ازشون تشکر میکنم:) چون باعث این دیوار دفاعی دورم شد.
اینایی که با کوچیکترین بحث، ذات واقعیشون رو رو میکنن، واقعاً ازشون تشکر میکنم:) چون باعث این دیوار دفاعی دورم شد.
Emily کاربر خودمانی کاربر انجمن برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 286 پسندها پسندها 1,541 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,077 4/6/26 #36 اینایی که جلوی روی آدم قربون صدقهش میرن و پشت سرش بهش بد و بیراه میگن واقعا نشونه زوال بشرن.