مناسبت هزار و یک اغو*ش در جامه یک خانواده!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
"حسبی الله"
مشاهده فایل‌پیوست 14660
خانواده ی عزیز کافه نویسندگان سلام بیش از 3 ماه از افتتاح و تاسیس سایت کافه نویسندگان می گذرد و در این مدت معلوم خانواده ی ما هر روز وسیع تر و وسیع تر گشت.
امروز مفتخرم اعلام کنم جمع شدیم تا 1000 تایی شدن خانوادمون رو جشن بگیریم و یک تشکر هر چند کوچک از بعضی عزیزان مبنی بر کمکشون
در هر شرایطی بکنم. در ادامه یه خبر خوب هم دارم براتون.
پیش از هر چیز باید از @Hosein عزیز تشکر کنم بابت حضور گرمش به دور از چهره ی متکبر و مغرور همیشه نه تنها برای من بلکه برای همه ی ممبر ها به پیشوانه ی دوست عمل کرد و هیچ وقت دست یاری و عطوفتش رو از سر هیچ یک از ما بر نداشت،بی شک برنامه نویسی و نظام حاکم بر کد نویسی سایت رو مدیون او و جوانمردیش هستیم.
پس از اون جا داره از @Jacklin سارای عزیزم بابت تمامی کارهاش اون قدر زیاده که واقعا نمی تونم بشمارم ،نمی تونم حتی 1 صدم از میلیون ها لطفی که در حق من ،انجمن و خانوادمون انجام داد رو جبران بکنم
از روزایی که مدیر کتاب بود و بد اخلاقیای منو تحمل می کرد تا امروزی که ارشده و هر روز با نشاط تر از قبل بهمون انرژی می ده
نوبت هم که باشه وقت اینکه از @SHAHiN بابت اینکه نه تنها مثل یه همکار بلکه در نقش یه برادر بارها و بارها بهم کلاس کاریش و چگونی برخرود با خیلی چیزا رو اموخت روزهایی که همه پشتمون رو خالی کردن و حتی نموندن شاهین کنارمون بود دستمونو گرفت و هنوزم هست. روزی که بهش گفتم شاهین بهت اعتماد کردم هیچ وقت فکر نمی کردم این قدر کار بلد و دوس داشتنی باشه
@TaRlan~M خانوم معمار و همه فن حریف گروه تری قلب گنجیشکی من اخ که نگم براتون از این قند به قول شاعر روزگاری که جامه ها دریدندی سر به بیابان نهادندی از دست حسین و سایت اصلی تری با بال هاش پرواز کرد و اومد تا منو نجات بده: )
@KIAnaz و @ex_vk دو قولو های قشنگ من در هر شرایطی این وروجکا مارو می خندونن ريالدر هر شرایطی باید اتیش بسوزونن وای به حال روزی که یکیشونو اذیت کنن خراب می شن رو سرش
عمر خدا باید ست باشن (کودکانه حرف نزنن:|) و به طور کلی اگر استیکر های تلگرام این دو وروجک نبود وی هنوز هم در هر شرایطی مجبور بود قلب ابی بفرستد از میزان نداشتن استیکر:|
@hadis hpf در وصف حدیث فقط می تونم بگم که ای کاروان اهسته ران:| ایا کسی در این انجمن هست که با حدیث دعوا نکرده باشه؟
پاسخ :خیر
یه مهماندار فوق العاده سنگدل نامهربان خوشگل که فقط بلدههههههه(بوقققققق) این جاشو نمی تونستم پخش کنم مشکل فنی داشت-.- حدیث عزیزم بارها گفتم که اگر تو نبودی تالار ترجمه این نبود
اگر تو نبودی یخ این مدیرا این قدر زود نمی شکست: ) و اگر تو نبودی دافنه بایرن هم نبود و من عاشقتم چون همیشه هستی و با هم سینگل به گور خواهیم ماند خواهرم آه...
@AmirAli از کاربرد های این بچه می توان به همیشه مدرسه بودنش ،همیشه امتحان داشتنش فهمیشه نق زدنش،همیشه سوسول بازیاش،همیشه وقت شناسیاش و همیشه مهربونیاش اشاره کرد
این قدر برامون عزیزه که فقط کافیه باشه حرکتی نزنی ولی باشه ما می خندیم
@فاطیما =» بخدا خستم تگت کنم بخدا صد دفه به این پردیس چش سفید گفتم اسم این فاطیمارو یه چی بزار تگ بشه، فاطیمای عزیزم بابت تمام لحظاتی که توی غم و شادی کنارمون بودی دوستاتو اوردی خودت فعالیت کردی مهربونیات شیطونیات بابت استیکرا و جوکای توی گروهت صبح زود بیدار شدنات ایمیل زدنات ازت تشکر می کنم و همون جور که قبلا بهت گفتم از خواهر برام عزیز تری
@HOORI و @ArMwN دوتا از برترین و بهترین مدیر های من توی بخش سرگرمی همیشه پر از ایده ی نو و جدیدا و همیشههه توی استینشون یه ایده دارن به قدری برای ما عزیزن که حتی اگر دایناسور ها حمله کنن و تنها راه نجات زمین استعفای این دوتا باشه من حاضرم دایناسورا بخورنم ولی اینا استعفا ندن: ) سو لاو یو بیبس
@Blue berry و @آیه عزیزای دل و زحمت کشای من توی بخش ادبیات بلو که زا اول باهامون بوده و همیشه پای حرفام و درد و دلام می نشست با قند حرف زدناش قهر کردناش و اهنگ و پروفایلای قشنگش و صد البته دیر جواب دادنای من حسابی دل از هممون برد و کم تر کسی توی انجمن ازش بدش میاد و شاید بگم هیچ کس ،نازلی تیچر قشنگمکه به تازگی به جمع ما اومده ولی تو همین مدت کم حسابی دوس داشتنی واقع شده و حسابی مثل یه مامان خوب با ما بوده و بخاطر بودنش ازش ممنونیم
@paradox و @i_pawrdis دوتا مدیر مهربون،ورزشکار و تتلیتیم رو از نزدیک ببینم و یه دل سیر بابت تمام مسئولیت پذیریشون بغلشون کنم و تشکر چون همیشه بودن هیچ وقت نشد من چیزی به پری یا حنا بگم و در جوابم بگن نه! همیشه اعتماد داشتن همیشه حسن نیست داشتن هیج وقت قدمی بدون هماهنکی بر نداشتن و همین باعث شد وقتی که بودن من طرف اون بخش نرم.. چون ته دلم بهشون گرم بود و هست و خواهد موند...
@Hanieh_M و @SaRAH.B از شما دوتا وروجکم بخاطر اینکه از روز اول با ارسالیاتون خوش اخلاقیاتون و روی بازتون که به اخم مختوم نشد ممنونم مرسی که بودید و هستید و واقعا واقعا نمی دونم چطور می تونم براتون جبران کنم.
در اخر هم جا داره از خیلی از عزیزان از جمله =» مینو،نرجس شهبازی،استاد نجمی و تیمشون ،نگین و فائزه ،ارزو حتی کاف طوفان بابت تمامی زحماتی که برامون در تایم معینی کشیدن تشکر کنم و جا داره بگم

تا جایی که در توان داشتیم از شما عزیزان تشکر کردیم .
و اما خبر خوبم خوش بختانه سایت رفع فیلتر شد و با نامه ی رسمی که از سازمان فیلترینگ با پیگیری های من و اقای نجفی بدست اوردیم بعد از ایام محرم و رفع فیلترینگ سراسری همه ی شما عزیزان می تونید به راحتی بدون استفاده از فیلتر شکن به محتوای سایت دسترسی داشته باشید.
ممنون از تک تک شما بابت بودنتون ارادتمند شما ن.داردان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبرییییک فراوان : )
امید دارم روز به روز جمعیت این خانواده بیشتر بشه و سر ما شلوغ تر ^_^

مامان رو خوب گفتی نگار :facepalm:

خدا قوت به همه:icon12:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک به من?
تبریک به تو ?
تبریک به همه?
من فعلا ذوق مرگم کسی بهم نخوره ذوق مرگی نشه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابا قلبم ایستاد لنتی‌ لاچکری طور من?
آقا تبرییییک ، تبریک ب تو، تبریک ب من، تبریک ب همهههههه??????
من عاشخ همتونم ک اگه تک تک شما ها نبودین اونقد روحیه نداشتم ک بخوام بخندونمتون(مگ من دلقکتونم بی هدبا، عهع?)
یه اعتراف کوشولو باید داشته باشم
من خودم تل هیچی استیکر اینا نداشتم همه از ملیکاعه?
ملی باهات قعلم ولی بیا بخلم? @ex_vk
خب دیگه، ها راستی اون کلمه انگلیسی رو نفهمیدم?
به هر حال ماااااااااااااچ برای همتون ک انخده اینجا رو گرم صمیمی کردین ک نفسم بند اومده از این همه گرمی و صمیمیت???
خب برم؟
بازم میام برا تبریک
اودافز

آخرین ویرایش توسط مدیر:
و اما یه تشکر جا موند از لیست بالا اهم اهم
@N.DARDAN کوچولوی من که وقتی هرکدوممون با جیغ میریم سراغش چنان جیغ کوبنده تری میزنه که بگی نگار چیز خوردم بیخیال کسی که پیش تو یجوره پشتت یجور دیگه(آمارش میرسه?) و کلا سعی به اروم کردن جو داره غافل از این که ادمو اتیشی تر میکنه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تبریک فراوان@.@
این موفقیت بزرگ رو به همتون تبریک میگم
امیدوارم هر روز و هر شب
به تعداد اعضای این خانواده اضافه بشه و خانوادمون بزرگتر
(تالار بیوگرافی ام رونق بگیره از این رکود دربیاد)
از همتون ممنونم بخاطر این مدت
از همه دوستام چه صمیمی و چه غیر صمیمی
کمال تشکر رو دارم

از اقا علی،اقا حسین،نگار جان،سارا جان، اقا شاهین و ...
دیگر عزیزان که بخوایم نام ببریم زمان میبره
که واقعا برای این انجمن زحمت کشیدند
و همچنان دارن میکشن
تشکر میکنم و
امیدوارم همچنان انجمن با اقتدار تمام به پیشرفت
خودش ادامه بده

در اخر
همگی خسته نباشین:giggle:
با تشکر از همتون:rose:​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عاقااااا تبریک اندازه همه ممبرا
داردان جان مبارکه خسته نباشی معاون عزیز
شاهین خسته نباشی برادر
سارا تو دیگه خیییلی خسته نباشی
ترلان بانو که فرشته نجات نگار از دست حسین بودی خییییلی نوکریم خسته نباشی
بلو سینا حدیث حوری سارا ورژن کوچکش بچه ها خسته نباشید مبارکه
مدیر باچلاسم کیا داداش...
مووون ماه خانوم خیلی مبارکه قدردان زحمات
عا حسین شمام خسته نباشی
دیگه همه تبریک

آخرین ویرایش:
ممنون بابت همه زحمات تک تک بچه ها
از علی موسس سایت که ایده این انجمن رو زد تا بقیه کاربرای انجمن.
همیشه پا برجا بمونید و پر قدرت برید جلو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هزار تایی شدنمون مبارک باشه❤?
با وجود همه دلخوری ها، وفاداری فقط باقی می‌مونه?
خیلی‌ها اومدن و رفتن...!
خیلی‌ها هم میان و میرن..!
امیدوارم همین تیم تا آخر باشه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مبارکِ نگار عزیز، مدیر سایت حسین، ارشدا و مدیرای زحمت‌کش و همه‌ی رنک‌دارا و کاربرا ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین