Tiam.R مدیررسمی تالارنظارت+آزمایشی تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر تدوینگر تیمتعیینسطح تیمسوشالمدیا نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 3,355 پسندها پسندها 7,373 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,610 شنبه ساعت 16:03 #191 همیشه لبخند را به ل*ب من می آوری حتی وقتی فرسنگ ها از من دوری همیشه در قلبمی هیچ وقت جدا نخواهی شد داشتن دوستی مانند تو، به شدت شیرین و حقیقی است @سونی
همیشه لبخند را به ل*ب من می آوری حتی وقتی فرسنگ ها از من دوری همیشه در قلبمی هیچ وقت جدا نخواهی شد داشتن دوستی مانند تو، به شدت شیرین و حقیقی است @سونی
سونی شایعه نویس + تدوینگر آزمایشی ژورنالیست رمانخـور تیمسوشالمدیا نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,380 پسندها پسندها 17,255 امتیازها امتیازها 678 سکه 5,412 شنبه ساعت 16:09 #192 Tiam.R گفت: همیشه لبخند را به ل*ب من می آوری حتی وقتی فرسنگ ها از من دوری همیشه در قلبمی هیچ وقت جدا نخواهی شد داشتن دوستی مانند تو، به شدت شیرین و حقیقی است @سونی کلیک کنید تا گسترش یابد... متن مخفی: .. من غش، من بمردم اهم چیزه و چقدر زیبا هستند، آنهایی که از ریشه خوبند...
Tiam.R گفت: همیشه لبخند را به ل*ب من می آوری حتی وقتی فرسنگ ها از من دوری همیشه در قلبمی هیچ وقت جدا نخواهی شد داشتن دوستی مانند تو، به شدت شیرین و حقیقی است @سونی کلیک کنید تا گسترش یابد... متن مخفی: .. من غش، من بمردم اهم چیزه و چقدر زیبا هستند، آنهایی که از ریشه خوبند...