L Lidiya مهمان 1/17/24 #22 روز من رسما آغاز نخواهد شد تا زمانی که “صبح بخیر” و “دوستت دارم” را به تو بگویم عزیزم صبحت بخیر، دوستت دارم! آخرین ویرایش: 1/17/24
روز من رسما آغاز نخواهد شد تا زمانی که “صبح بخیر” و “دوستت دارم” را به تو بگویم عزیزم صبحت بخیر، دوستت دارم!
L Lidiya مهمان 1/17/24 #23 تاب آوردم شب دلتنگی ام را تا سحر تا تو را از نو ببینم صبح زیبایت بخیر آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #24 برخیز که صبح، روشن از امید است شب رفته و خط نور، بیتردید است از پستچی پنجره تحویل بگیر در پاکتِ اَبر، نامه خورشید است شهراد میدری آخرین ویرایش: 1/17/24
برخیز که صبح، روشن از امید است شب رفته و خط نور، بیتردید است از پستچی پنجره تحویل بگیر در پاکتِ اَبر، نامه خورشید است شهراد میدری
L Lidiya مهمان 1/17/24 #25 هر صبحی که با تو هستم فوق العاده شگفت انگیز است عشق و خوشبختی ایی که کنار تو احساس می کنم انرژی بیش از حدی برای سراسر روز به من می دهد آخرین ویرایش: 1/17/24
هر صبحی که با تو هستم فوق العاده شگفت انگیز است عشق و خوشبختی ایی که کنار تو احساس می کنم انرژی بیش از حدی برای سراسر روز به من می دهد
L Lidiya مهمان 1/17/24 #26 مدت هاست به هوای صبح بخیر گفتن هایت سحر خیز شده ام صدرا فاریابی آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #27 یکی بیاید به دنیا بفهماند زنگ ساعت ها جای صبح بخیر با صدای یار را پُر نمی کند که نمی کند فاطمه جوادی آخرین ویرایش: 1/17/24
یکی بیاید به دنیا بفهماند زنگ ساعت ها جای صبح بخیر با صدای یار را پُر نمی کند که نمی کند فاطمه جوادی
L Lidiya مهمان 1/17/24 #28 می وزی هم چون نسیمی در رواق چشم من ای نسیم صبحگاهم صبح زیبایت بخیر عباس جواهری رفیعی آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #29 صبح است و هوا و نفس دلکش پاییز من هستم و یک سینه از مهر تو لبریز زیباست تو را دیدن از این پنجره صبح زیباست هوای تو در این صبح دل انگیز فاطمه لشکری آخرین ویرایش: 1/17/24
صبح است و هوا و نفس دلکش پاییز من هستم و یک سینه از مهر تو لبریز زیباست تو را دیدن از این پنجره صبح زیباست هوای تو در این صبح دل انگیز فاطمه لشکری
L Lidiya مهمان 1/17/24 #30 هر روز صبح که از خواب بیدار می شوم از خداوند به خاطر یک روز دیگر برای زیستن و تجربه کردن هدیه زندگی تشکر می کنم آن گاه به تو فکر می کنم و این که چقدر من را خوشبخت کرده ای دوستت دارم. صبح بخیر آخرین ویرایش: 1/17/24
هر روز صبح که از خواب بیدار می شوم از خداوند به خاطر یک روز دیگر برای زیستن و تجربه کردن هدیه زندگی تشکر می کنم آن گاه به تو فکر می کنم و این که چقدر من را خوشبخت کرده ای دوستت دارم. صبح بخیر