L Lidiya مهمان 1/17/24 #31 چه بگویم سحرت خیر؟ تو خودت صبح جهانی من شیدا چه بگویم؟ که تو، هم این و هم آنی آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #32 هرگز تصور نمی کردم عشق واقعی وجود داشته باشد تا روزی که عاشقت شدم صبح بخیر، از امروزت لذت ببر آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #33 من آرزو می کنم که خورشید بودم تا می توانستم هر صبح هنگامی که بیدار می شوی صورتت را به آرامی نوازش کنم صبح بخیر ملکه من آخرین ویرایش: 1/17/24
من آرزو می کنم که خورشید بودم تا می توانستم هر صبح هنگامی که بیدار می شوی صورتت را به آرامی نوازش کنم صبح بخیر ملکه من
L Lidiya مهمان 1/17/24 #34 صبح یعنی تو بخندی دل من باز شود پلک بگشایی و از نو غزل آغاز شود صبح یعنی که دلم گرم نگاهت باشد آسمان، عشق، زمین با تو هم آواز شود صادق علیزاده آخرین ویرایش: 1/17/24
صبح یعنی تو بخندی دل من باز شود پلک بگشایی و از نو غزل آغاز شود صبح یعنی که دلم گرم نگاهت باشد آسمان، عشق، زمین با تو هم آواز شود صادق علیزاده
L Lidiya مهمان 1/17/24 #36 قصه ای بگو پر از طلوع ترانه ای بخوان پر از پرواز میخواهم صبح مان با عشق بخیر شود شفیقه طهاسبی آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #37 هر صبح که می آید به انتظار بیدار شدنت آرام و قرار ندارم؛ تا چشم باز کنی و زندگی را برایم دوباره از نو بسازی … درست مثل آفتابگردان ها؛ که هر روز صبح از شوق دیدار با خورشید سر از پا نمی شناسند تا غرق در زیبایی و شکفتن شوند… مهسا سجاد آخرین ویرایش: 1/17/24
هر صبح که می آید به انتظار بیدار شدنت آرام و قرار ندارم؛ تا چشم باز کنی و زندگی را برایم دوباره از نو بسازی … درست مثل آفتابگردان ها؛ که هر روز صبح از شوق دیدار با خورشید سر از پا نمی شناسند تا غرق در زیبایی و شکفتن شوند… مهسا سجاد
L Lidiya مهمان 1/17/24 #39 امروز عاشق ترم، عاشق تر از تمام روزهای قبل هر روز تو را دیدن و عاشق تر شدن خوشبختی من است صبح بخیر عشق من آخرین ویرایش: 1/17/24
امروز عاشق ترم، عاشق تر از تمام روزهای قبل هر روز تو را دیدن و عاشق تر شدن خوشبختی من است صبح بخیر عشق من
L Lidiya مهمان 1/17/24 #40 My day does not officially start until I say good morning and I love you to you So, good morning, baby. I love you روز من رسما آغاز نخواهد شد تا زمانی که “صبح بخیر” و “دوستت دارم” را به تو بگویم. عزیزم صبحت بخیر، دوستت دارم! ****** آخرین ویرایش: 1/17/24
My day does not officially start until I say good morning and I love you to you So, good morning, baby. I love you روز من رسما آغاز نخواهد شد تا زمانی که “صبح بخیر” و “دوستت دارم” را به تو بگویم. عزیزم صبحت بخیر، دوستت دارم! ******