اهوم اهوم
سلاامممم خیلییی خوش امدید
امروز تولد بهترین دوست منه
@Mahshid2005
تکتک لحظههامون خاطرس
قهرهامون، دیوونهبازی هامون، تقلبهامون، اردو هاو...
People come and go but true friends always stay
Happy birthday
مردم می آیند و می روند اما دوستان واقعی همیشه می مانند
تولدت مبارک!
هرچی شمع های روی کیک تولدت بیشتر می شه
رابطه دوستی ما هم قوی تر می شه
دوستی بین ما فراز و نشیب های زیادی داشته اما عمیق و قوی تر شده
با آرزوی تولد بسیار شاد از طرف دوست وفادارت
If i could gift you anything, i would gift you the ability to see yourself through the eyes of others. Happy birthday my friend
اگر می توانستم هرچیزی که بخواهم به تو هدیه بدهم، قدرت دیدن خودت از چشم های دیگران را به تو هدیه می کردم. تولدت مبارک دوست من!
Do you want to know the best part of my life? It is you! Thank you for your friendship. Happy birthday!
می خوای بهترین بخش زندگیم رو بشناسی؟ اون تویی! به خاطر دوستیمون ازت ممنونم، تولدت مبارک!
Good friends are angels. They guide you, stand by you in need and will not leave you in bad times. Happy birthday my dear friend
دوستای خوب مثل فرشته ها هستند، اونا تو رو راهنمایی می کنند، وقتی که نیاز داری کنارت هستند و توی لحظات سخت تو رو رها نمی کنند. تولدت مبارک دوست خوبم!
سلاامممم خیلییی خوش امدید
امروز تولد بهترین دوست منه
@Mahshid2005
تکتک لحظههامون خاطرس
قهرهامون، دیوونهبازی هامون، تقلبهامون، اردو هاو...
People come and go but true friends always stay
Happy birthday
مردم می آیند و می روند اما دوستان واقعی همیشه می مانند
تولدت مبارک!
هرچی شمع های روی کیک تولدت بیشتر می شه
رابطه دوستی ما هم قوی تر می شه
دوستی بین ما فراز و نشیب های زیادی داشته اما عمیق و قوی تر شده
با آرزوی تولد بسیار شاد از طرف دوست وفادارت

If i could gift you anything, i would gift you the ability to see yourself through the eyes of others. Happy birthday my friend
اگر می توانستم هرچیزی که بخواهم به تو هدیه بدهم، قدرت دیدن خودت از چشم های دیگران را به تو هدیه می کردم. تولدت مبارک دوست من!
Do you want to know the best part of my life? It is you! Thank you for your friendship. Happy birthday!
می خوای بهترین بخش زندگیم رو بشناسی؟ اون تویی! به خاطر دوستیمون ازت ممنونم، تولدت مبارک!

Good friends are angels. They guide you, stand by you in need and will not leave you in bad times. Happy birthday my dear friend
دوستای خوب مثل فرشته ها هستند، اونا تو رو راهنمایی می کنند، وقتی که نیاز داری کنارت هستند و توی لحظات سخت تو رو رها نمی کنند. تولدت مبارک دوست خوبم!

آخرین ویرایش توسط مدیر: