دنباله دار ■□اسم یکی از بچه های سایـتُ بگو نفربعدی تحلیل کنه■□ تگش کن...

@یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. یه زمان خیلی فوتبالی بود..گاهی خیلی فعال و گاهی یهو کم پیدا..در کل کاربر مفیدی برای انجمن های رمان محسوب میشه..فکر میکنم تغییر تحول و تغییر رو زیاد می پسنده..در همه موضوعات..وقتی به چیزی علاقه پیدا کنه و بخاد بهش برسه نهایت تلاش خودشو میکنه...اما اینکه بهش رسید ایا چقدر بهش وفادارباشه و زود ازش خسته نشه رو نمیدونم...اینکه نفری اغلب عکس خودشو بزاره آواتارش طبیعتا اعتماد به نفس خوبی داره و از قضاوت ها نمی ترسه..

@دیـوا

@یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. یه زمان خیلی فوتبالی بود..گاهی خیلی فعال و گاهی یهو کم پیدا..در کل کاربر مفیدی برای انجمن های رمان محسوب میشه..فکر میکنم تغییر تحول و تغییر رو زیاد می پسنده..در همه موضوعات..وقتی به چیزی علاقه پیدا کنه و بخاد بهش برسه نهایت تلاش خودشو میکنه...اما اینکه بهش رسید ایا چقدر بهش وفادارباشه و زود ازش خسته نشه رو نمیدونم...اینکه نفری اغلب عکس خودشو بزاره آواتارش طبیعتا اعتماد به نفس خوبی داره و از قضاوت ها نمی ترسه..

@دیـوا
من همینقدر اطلاع دارم که اسم ایشون نازنینه _15-": این خودش پیشرفت حساب میشه.
حس می‌کنم زیاد حوصله ارتباط برقرار کردنو نداره😂 شخصیت جالبی داره، ندیدم با کسی زیاد صمیمی باشه، در حد انجام وظایف با بقیه در ارتباطه، البته جدیدا دارم می‌بینم احساساتشو بروز میده همچین ذوق میکنم -4-+=_
به شدت مسئولیت پذیره در هر جایگاهی و رنکی که باشه.
همین دیگه.. چیز دیگه‌ای دربارش نمیدونم : )
@جانانجانان عضو تأیید شده است.

من همینقدر اطلاع دارم که اسم ایشون نازنینه _15-": این خودش پیشرفت حساب میشه.
حس می‌کنم زیاد حوصله ارتباط برقرار کردنو نداره😂 شخصیت جالبی داره، ندیدم با کسی زیاد صمیمی باشه، در حد انجام وظایف با بقیه در ارتباطه، البته جدیدا دارم می‌بینم احساساتشو بروز میده همچین ذوق میکنم -4-+=_
به شدت مسئولیت پذیره در هر جایگاهی و رنکی که باشه.
همین دیگه.. چیز دیگه‌ای دربارش نمیدونم : )
@جانانجانان عضو تأیید شده است.
دختری که وقتی یکم نزدیک‌تر بشناسیش کلی هوای همه رو داره و مهربونه و با هر کسی می‌تونه هم‌دردی و همدلی کنه
@ساعت دار 😁

بابونه‌ی من :)
مشاور خانواده‌، برای کل بچه‌های انجمن‌.
باهوش، سخت‌کوش، مهربون، دلسوز،
و به معنای واقعی کلمه یه دوست خوب و با معرفت.
@آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
مهربون‌ترین دختر انجمن❤️
مهم نیست طرف مقابلش کیه، مهم نیست جنسیتش چیه، مهم نیست از اون طرف خوشش میاد یا نه، یه جوری جواب میده که تو لحظه‌ای این حس رو نداشته باشی که «نکنه من اضافی‌ام؟ کاش به این پیام نمی‌دادما» اگر ببینه کسی نیاز داره باهاش صحبت کنه دریغ نمی‌کنه.
چیزی رو تو دلش نگه نمی‌داره و این نه تنها نقطه ضعفش نیست بلکه نقطه قوتش هم هست.
ارتباط برقرار کردنش با بقیه رو دوست دارم اینجوری نیست قیافه بیاد👀
خولاصههه که سارا عشقه
@ZiziZizi عضو تأیید شده است. زی‌زی خونتون نیوفته یه وخ

مهربون‌ترین دختر انجمن❤️
مهم نیست طرف مقابلش کیه، مهم نیست جنسیتش چیه، مهم نیست از اون طرف خوشش میاد یا نه، یه جوری جواب میده که تو لحظه‌ای این حس رو نداشته باشی که «نکنه من اضافی‌ام؟ کاش به این پیام نمی‌دادما» اگر ببینه کسی نیاز داره باهاش صحبت کنه دریغ نمی‌کنه.
چیزی رو تو دلش نگه نمی‌داره و این نه تنها نقطه ضعفش نیست بلکه نقطه قوتش هم هست.
ارتباط برقرار کردنش با بقیه رو دوست دارم اینجوری نیست قیافه بیاد👀
خولاصههه که سارا عشقه
@ZiziZizi عضو تأیید شده است. زی‌زی خونتون نیوفته یه وخ
مهربون خانوم باکلاس🤷‍♀️
تازه عروس انجمن و خلاصه از بهتریناست⚘️❤️

@یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.

مهربون خانوم باکلاس🤷‍♀️
تازه عروس انجمن و خلاصه از بهتریناست⚘️❤️

@یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.
چشم قشنگ من
غمش رو بروز نمیده ولی شادیش رو چرا:)
دختر مهربون و دلسوز و مسئولیت پذیر انجمن -53-؟"_}

حالا که همه خودشون رو تگ کردن-4-+=_ @zhinazhina عضو تأیید شده است.

@zhinazhina عضو تأیید شده است. منو یاد این دخترای ریزه میز و تند و تیز و زبون دار که مثلا اگر در یک جمع دخترونه پسری بهشون تیکه بندازه اولین نفری هست که جواب پسره رو میده میندازه :دی
این مدت ازش در ارتباط با کاربرا اخلاق خوب و مهربونی و توجه داشتن دیدم..زیاذ تغییرات خلق و خو و نداشته و فاز نمی گیره..در کل خوبه که اینجا عضو هست

@Tavan

@zhinazhina عضو تأیید شده است. منو یاد این دخترای ریزه میز و تند و تیز و زبون دار که مثلا اگر در یک جمع دخترونه پسری بهشون تیکه بندازه اولین نفری هست که جواب پسره رو میده میندازه :دی
این مدت ازش در ارتباط با کاربرا اخلاق خوب و مهربونی و توجه داشتن دیدم..زیاذ تغییرات خلق و خو و نداشته و فاز نمی گیره..در کل خوبه که اینجا عضو هست

@Tavan
اوااا مرسیی مستر لطف داری 8c6227_25l4t-icon12

اقا تاوان نگو یه دسته گل
تر و تمیز و
تپل و مپل -2-16-|"

حالا جدا از شوخی یه دوست بینظیر که وقتی باهاش حرف میزنی انگار جنسیت ها پر میکشه میره.
با جنبه با معرفت مشتی و پایه‌ی مسخره بازی odat_et3d_jc_ghey

@امیر احمد

اوااا مرسیی مستر لطف داری 8c6227_25l4t-icon12

اقا تاوان نگو یه دسته گل
تر و تمیز و
تپل و مپل -2-16-|"

حالا جدا از شوخی یه دوست بینظیر که وقتی باهاش حرف میزنی انگار جنسیت ها پر میکشه میره.
با جنبه با معرفت مشتی و پایه‌ی مسخره بازی odat_et3d_jc_ghey

@امیر احمد
امیر احمد مؤدب ترین پسری که توی طول تاریخ می‌شه پیدا کرد!
هر چقدرم من یکی سعی کردم یخش رو آب کنم ببینم تغییر می‌کنه یا نه دیدم نه تاثیری نداره -4-+=_
مهربون و با معرفته، همینطور قلم خیلی خوبی داره.

دختری دلنشین و بی ریایی هست.
حین صحبت باهاش، یه حس خوب و خودمانی به آدم منتقل می‌شه.
مسئولیت‌پذیره و حتی جایی که وظیفه‌ش نباشه، اگه بتونه، کمکش رو دریغ نمی‌کنه.
در کل، دختر خوش‌ذات و باصفاییه.

@Farzane

دختری دلنشین و بی ریایی هست.
حین صحبت باهاش، یه حس خوب و خودمانی به آدم منتقل می‌شه.
مسئولیت‌پذیره و حتی جایی که وظیفه‌ش نباشه، اگه بتونه، کمکش رو دریغ نمی‌کنه.
در کل، دختر خوش‌ذات و باصفاییه.

@Farzane
متاسفانه اشنایی ندارم ولی باتوجه به اینکه رنکی ندارن خیلی کاربر فعالی هستن

@هویار

عقب
بالا پایین