من همینقدر اطلاع دارم که اسم ایشون نازنینه@یاسمن بهادری یه زمان خیلی فوتبالی بود..گاهی خیلی فعال و گاهی یهو کم پیدا..در کل کاربر مفیدی برای انجمن های رمان محسوب میشه..فکر میکنم تغییر تحول و تغییر رو زیاد می پسنده..در همه موضوعات..وقتی به چیزی علاقه پیدا کنه و بخاد بهش برسه نهایت تلاش خودشو میکنه...اما اینکه بهش رسید ایا چقدر بهش وفادارباشه و زود ازش خسته نشه رو نمیدونم...اینکه نفری اغلب عکس خودشو بزاره آواتارش طبیعتا اعتماد به نفس خوبی داره و از قضاوت ها نمی ترسه..
@دیـوا
دختری که وقتی یکم نزدیکتر بشناسیش کلی هوای همه رو داره و مهربونه و با هر کسی میتونه همدردی و همدلی کنهمن همینقدر اطلاع دارم که اسم ایشون نازنینهاین خودش پیشرفت حساب میشه.
حس میکنم زیاد حوصله ارتباط برقرار کردنو ندارهشخصیت جالبی داره، ندیدم با کسی زیاد صمیمی باشه، در حد انجام وظایف با بقیه در ارتباطه، البته جدیدا دارم میبینم احساساتشو بروز میده همچین ذوق میکنم
به شدت مسئولیت پذیره در هر جایگاهی و رنکی که باشه.
همین دیگه.. چیز دیگهای دربارش نمیدونم : )
@جانان
مهربونترین دختر انجمنبابونهی من :)
مشاور خانواده، برای کل بچههای انجمن.
باهوش، سختکوش، مهربون، دلسوز،
و به معنای واقعی کلمه یه دوست خوب و با معرفت.
@آسِمان؛
مهربون خانوم باکلاسمهربونترین دختر انجمن
مهم نیست طرف مقابلش کیه، مهم نیست جنسیتش چیه، مهم نیست از اون طرف خوشش میاد یا نه، یه جوری جواب میده که تو لحظهای این حس رو نداشته باشی که «نکنه من اضافیام؟ کاش به این پیام نمیدادما» اگر ببینه کسی نیاز داره باهاش صحبت کنه دریغ نمیکنه.
چیزی رو تو دلش نگه نمیداره و این نه تنها نقطه ضعفش نیست بلکه نقطه قوتش هم هست.
ارتباط برقرار کردنش با بقیه رو دوست دارم اینجوری نیست قیافه بیاد
خولاصههه که سارا عشقه
@Zizi زیزی خونتون نیوفته یه وخ
چشم قشنگ من
اوااا مرسیی مستر لطف داری@zhina منو یاد این دخترای ریزه میز و تند و تیز و زبون دار که مثلا اگر در یک جمع دخترونه پسری بهشون تیکه بندازه اولین نفری هست که جواب پسره رو میده میندازه :دی
این مدت ازش در ارتباط با کاربرا اخلاق خوب و مهربونی و توجه داشتن دیدم..زیاذ تغییرات خلق و خو و نداشته و فاز نمی گیره..در کل خوبه که اینجا عضو هست
@Tavan
امیر احمد مؤدب ترین پسری که توی طول تاریخ میشه پیدا کرد!اوااا مرسیی مستر لطف داری
اقا تاوان نگو یه دسته گل
تر و تمیز و
تپل و مپل
حالا جدا از شوخی یه دوست بینظیر که وقتی باهاش حرف میزنی انگار جنسیت ها پر میکشه میره.
با جنبه با معرفت مشتی و پایهی مسخره بازی
@امیر احمد