دنباله دار ■□اسم یکی از بچه های سایـتُ بگو نفربعدی تحلیل کنه■□ تگش کن...

شرمنده اشتباه شد.
باید اسم یکی رو بگم تا تحلیل کنه.
@HOOYAR
غیره و غیره و غیره 🤣 خیلی زحمتت شد که +37>}

اولین کسی که توی انجمن‌ باهاش همصحبت شدم و دوست شدم (چون درونگرام اوایل حتی تو انجمن خیلی معذب بودم و واقعا حس امن بودن رو ملیکا بود که بهم منتقل کرد)
بسیار شنوده و بسیار حامی.
خوش قلم، با اراده، ورزشکار، خانوم دکتر آینده ایشالا

گوگولی
کیوت خانوم
باوقار
خیلی خیلی زحمت کش
و خیلی مهربون

@لیدی
یکیو بگین که حداقل دو ماه اینجا فعال بوده، الان من واسه ایشون که فقط روز ثبت‌نامشون اینجا بودن چی بگم🤲🏻
حس غریبی میده، ناآشناست و شاید مثه یوزرش یه لیدی باشه🗿
@چَڪاوڪِ سِـپید

حس میکنم قبلاً تحلیل کردم، میخواستم پست قبلیمو تو این تایپک ریپلای کنم تکراری نباشه، ولی مثله اینکه حذف شده..

خُب تحلیلِ برکه..

🌸🌸🌸
•نرگس جانم یِ دوست مهربون، راز دار و آرومه!
•منطقی و گاهی شوخ طبعه!
•یکی از ویژگی های بارز برکه صادق بودنشه!
•ای دخترو گاهی غمگین و خسته‌س،... و حس میکنی حوصله یوخ! خخ
مثله خیلیامون که دیگه حوصله ی مجازی رو نداریم، کم پیدا..
•سلیقه ی موسیقیه خوبیم داره! :عینک دودی: :سوت زدن:

🌸🌸🌸
نفر بعدی @هرکسی رو دوست داشت تحلیل کنه.

@بـرکـه ❤️
به نظرم یک دختر آروم و جدیه که قدرت بیان خوبی داره مهربون و محافظ کاره، انرژی خوب و مثبتی انتقال میده،گاهی افکارش غالب میشن بهش و اونو بی حوصله و عصبی میکنن،درسته معمولا حوصله نداره اما بسیار خوش صحبته
و درکل من دوستش دارم،ایشون رو آدم امنی حس میکنم

@پنــآه ❤️

@بـرکـه ❤️
به نظرم یک دختر آروم و جدیه که قدرت بیان خوبی داره مهربون و محافظ کاره، انرژی خوب و مثبتی انتقال میده،گاهی افکارش غالب میشن بهش و اونو بی حوصله و عصبی میکنن،درسته معمولا حوصله نداره اما بسیار خوش صحبته
و درکل من دوستش دارم،ایشون رو آدم امنی حس میکنم

@پنــآه ❤️
غمگین.حق‌گو.جالب

@Tavan

@Tavan خدای آپدیت تالار..یعنی به ولای علی ولش کنی روزانه شونصدتا خبر میده.... شبکه خبرو هم دست این اخویمون میبندنmad2\{}|"

@yasaman.Bahadory خودم -2-28-{}"
خانوم زیبا، موقر، اهل دل، روشفر، هنرمند، مهربون، باجنبه، مسئولیت پذیر، کاربلد، خوش برخورد، خوش اخلاق، خوش قلم، فعال، تلاشگر و ...
که هر چی ازش بگم بازم کمه😘😘😘

@ZiziZizi عضو تأیید شده است.

خانوم زیبا، موقر، اهل دل، روشفر، هنرمند، مهربون، باجنبه، مسئولیت پذیر، کاربلد، خوش برخورد، خوش اخلاق، خوش قلم، فعال، تلاشگر و ...
که هر چی ازش بگم بازم کمه😘😘😘

@ZiziZizi عضو تأیید شده است.
بامعرفت‌ترین، مهربون، دلسوز، مسئولیت‌پذیر، فعال‌، خلاق، کاربلد، صادق، منظم، متواضع، در بیشتر مواقع مثبت‌اندیش، قابل اعتماد، بهترین دوست و همکار و بسیار خانُوم✨

@شاهیاس

کم میری میای خو
پر انرژی و احساساتی، برای رفیقاش آدم خوب و با معرفتیه، ممکنه زودجوش باشه و عصبانیت ناجوری داشته باشه
@عطرین
کاربلد، مسئولیت پذیر، مهربون، آروم، خوش قلم، فعال، باجنبه و دوست‌داشتنی

@سونیام سونیام

عقب
بالا پایین