سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,796 پسندها پسندها 7,604 امتیازها امتیازها 388 سکه 6,244 چهارشنبه ساعت 01:10 #51 کار عمیق کلا میگفت رسانه ها و پیام رسانه ها وقت میگیرن و چندین مثال آورده بود از آدم هایی که بدون موبایل میشینن کارشون رو انجام میدن
کار عمیق کلا میگفت رسانه ها و پیام رسانه ها وقت میگیرن و چندین مثال آورده بود از آدم هایی که بدون موبایل میشینن کارشون رو انجام میدن
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر تالار نویسندگان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 538 پسندها پسندها 2,300 امتیازها امتیازها 203 سکه 3,123 جمعه ساعت 15:24 #52 سارا مرتضوی گفت: کار عمیق کلا میگفت رسانه ها و پیام رسانه ها وقت میگیرن و چندین مثال آورده بود از آدم هایی که بدون موبایل میشینن کارشون رو انجام میدن کلیک کنید تا گسترش یابد... شما که به کتابهای انگیزشی علاقه مندید، توصیه میکنم کتاب چه کسی پنیر مرا جابهجا کرد؟ رو بخونید اگر نخوندید. ( اثر اسپنسر جانسون ) یه اثر کوتاه و روان.
سارا مرتضوی گفت: کار عمیق کلا میگفت رسانه ها و پیام رسانه ها وقت میگیرن و چندین مثال آورده بود از آدم هایی که بدون موبایل میشینن کارشون رو انجام میدن کلیک کنید تا گسترش یابد... شما که به کتابهای انگیزشی علاقه مندید، توصیه میکنم کتاب چه کسی پنیر مرا جابهجا کرد؟ رو بخونید اگر نخوندید. ( اثر اسپنسر جانسون ) یه اثر کوتاه و روان.
سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,796 پسندها پسندها 7,604 امتیازها امتیازها 388 سکه 6,244 جمعه ساعت 15:28 #53 Alirix گفت: شما که به کتابهای انگیزشی علاقه مندید، توصیه میکنم کتاب چه کسی پنیر مرا جابهجا کرد؟ رو بخونید اگر نخوندید. ( اثر اسپنسر جانسون ) یه اثر کوتاه و روان. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوندم، فیلمشم دیدم بعدی رو بگین
Alirix گفت: شما که به کتابهای انگیزشی علاقه مندید، توصیه میکنم کتاب چه کسی پنیر مرا جابهجا کرد؟ رو بخونید اگر نخوندید. ( اثر اسپنسر جانسون ) یه اثر کوتاه و روان. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوندم، فیلمشم دیدم بعدی رو بگین
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر تالار نویسندگان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 538 پسندها پسندها 2,300 امتیازها امتیازها 203 سکه 3,123 جمعه ساعت 16:40 #54 سارا مرتضوی گفت: خوندم، فیلمشم دیدم بعدی رو بگین کلیک کنید تا گسترش یابد... فن کتابای انگیزشی نیستم. برا همین تو این زمینه اطلاع زیادی ندارم.
سارا مرتضوی گفت: خوندم، فیلمشم دیدم بعدی رو بگین کلیک کنید تا گسترش یابد... فن کتابای انگیزشی نیستم. برا همین تو این زمینه اطلاع زیادی ندارم.