سلام وقت بخیر
اعلام پایان
عنوان: سوگنامهای برای گرگ، روباه و خر
نویسنده: @مَمّد
ژانر: فانتزی، تراژدی
سطح: برگزیده
![]()
خلاصه:
در سرزمینی که حیوانات هم برای زنده ماندن باید نقشه بکشند، خیانت و فریب به شکل غریزه در میآید.
روایتی تلخ و فانتزی از گرگی باهوش، روباهی حیلهگر و خَری که شاید سادهتر از آنی است که باید باشد.
«سوگنامهای برای گرگ، روباه و خَر» قصهایست از اعتماد، مرگ و نقشههایی که ممکن است مطابق میل پیش نروند.
نقد داستانک سوگنامهای برای گرگ، روباه و خَر
سلام وقت بخیر اعلام پایان
اتمام یافته موضوع 'داستانک مهلکهی خود ساخته | مَمّد'
عنوان: مهلکهی خود ساخته
نویسنده: @_MmD_
ژانر: عاشقانه
سطح: برگزیده
![]()
خلاصه:
یک ملاقات مجدد برای آرام گرفتن دل، برای تسکین افکار معلق در ذهنِ مه آلود و برای یافتن پاسخی برای سوالهای بیجواب.
نقد داستانک "مهلکهی خود ساخته"
- مَمّد
- mmd داستانک عاشقانه مهلکهی خود ساخته مَمّد
- پاسخها: 5
- تالار: داستانک و قصه
درود، اثر شما به منظور ویرایش و بازبینی به بخش مربوطه منتقل شد، موفق باشید.اتمام
@Chaos
![]()
در حال ویرایش - دلنوشته «این مرگ است» | دیوا لیان
عنوان: این مرگ است ژانر: تراژدی نویسنده: دیوا لیان سطح: حرفهای مقدمه: ما اینجا در میان درخشش عملکرد سوگواری باد و صدای شیپورهای ماتم دیده، در بستر خالی خاک شکفته از زمین، به یاد نخستین بوسه و دلتنگی به رهاورد زندگی و افسوسهای قدیمی خم میشویم و سلامی به پوچی بلاتکلیفی قبل از تباهی...forum.cafewriters.xyz
درود، اثر شما به علت نداشتن نقد و تگ به بخش مربوطه منتقل نشد. لطفا ابتدا درخواست نقده داده سپس درخواست تگ دهید.اتمام
نام اثر: هزار سال بعد از من
سرشناسه: حسام.ف
موضوع: مجموعه دلنوشته
سبک/ژانر: درام روانشناختی ، رازآلود اجتماعی
سال نشر: تابستان ۱۴۰۴
منتشر شده در: انجمن کافه نویسندگان - تالار ادبیات - بخش تایپ دلنوشته.
دیباچه:
یه روزایی هست که فقط مینویسی،
نه برای دیده شدن، نه برای دل کسی.
فقط مینویسی که خفه نشی...
این نوشتهها مال اون لحظههان.
وقتی حرفی نبود، ولی ذهن ول نمیکرد.
وقتی هیچکس نبود، ولی یهچیزی باید گفته میشد.
شاید هزار سال بعد از من
کسی بخونهشون و بگه:
"لعنتی... انگار منم یه زمانی همین بودم."
![]()
- حسام فیضی
- دلنوشته آنلاین دلنوشته آنلاین هزار سال بعد از من دلنوشته اجتماعی دلنوشته هزارسال بعد از من مجموعه دلنوشته مجموعه دلنوشته هزار سال بعد از من
- پاسخها: 41
- تالار: دلنوشتههای درحال تایپ
باسلام اثر شما به منظور ویرایش و بازبینی به بخش مربوطه منتقل شد.موضوع 'دلنوشته مادر جان | سارا مرتضوی' https://forum.cafewriters.xyz/threads/40722/