طنز فک و فامیله ما داریم؟

از خواهرم می پرسم : کریسمس به انگیلیسی چه طوری نوشته می شه
می گه : کریس….مس
می گم : خوب شد واقعا مارو از نگرانی درآوردی می خواستم بنویسم کریس…..انجل
فک و فامیله داریم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به همسرم می گم : عزیزم ناهار چی پختی؟
میگه : زهرمار
فکو فامیله داریم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مامانم گیر داده یه موسیقی براش دانلود کنم
می گم : اسمشو بگو ؟
می گه : نه اسم خودشو می دونم نه خوانندشو ولی اولش یه ریتمی داره مثل دیدینگ دیدینگ دینگ
شما بگین الان من چی سرچ کنم توی نت ؟
واقعا فک و فامیله ما داریم ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
به مامانم میگم : برم چند روز خونه مامان بزرگ بمونم ( مامان بابام )
میگه : می خوای بری حمالی؟
میگم : پس میرم خونه مادر( مامان مامان )
میگه : آره اتفاقا یه خورده هم کمکش میکنی !
فک و فامیله ما داریم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مامانم میگه : آب جوش میریزی بسم الله بگو
میگم : مگه جنها بیکارن بچشونو بیارن تو ظرفشوییه ما
میگه : خب بچن دیگه شیطونن خودشون میان!
فک و فامیله داریم؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با کلی ذوق و شوق رفتیم شیرینی تر خریدیم و رفتیم خونه دختر داییم
اما نامردا شیرینی خشکای یه هفته پیشو برامون با چایی آوردن
آی حرص خوردیم … آی حرص خوردیم …
فک و فامیله داریم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آغا تو خونه ما هروخت میخان بهم بگن بیا اینو بخور میگن بیا بخور وگرنه خراب میشه باید بریزیمش دور! عایا من=سطل آشغال؟؟؟ اونایی که مث من هسین لایک کنین!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Vida.
آغا ما با داییم و خالم و ... رفتیم دریا حالا کلا ما تو 6 روز 1 رفتیم تو آب 12 بار رفتیم فروشگاه کتان تافته!!!!! . . . . . فک و فامیله ما داریم آیا؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
آقا یه عده هستن با اینکه بدقیافه هستن ولی پیش مادرشون مث برد پیت هستند من خیلی بدبختم مامانم خیلی رک بهم میگی چقدر زشتی!!!! می دونم پرورشگاهیم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از مکّه اومدم شب رفتیم تالار داییم پا میزاره جلو پام جلو ملّت تو تالار خوردم زمین میگه حاجاغا بلند شو فک و فامیل ما داریم؟ :(

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از کپک هم پنی سیلین ساختن ولی تو آخرشم به هیچ دردی نخوردی از سری سرکوفت های مامانم به من…

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ازبس درس داریم یه هفته بود که سربه لپ تاپم نزده بودم مامانم اومده میگه علی یه تعمیرکار لپ تاپ خوب سراغ دارم اگه لپ تاپت خراب شده بگوها!! بهم نمیاد درس بخونم؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اعتماد به نفسی داری تو خنگول انگل اگه خر داشت میشد سلطان جنگل "برخی از مناجات امید بخش مادرم با من"

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
اغا ما میشینیم پای سیستم مادرمون همش حواسش به اینه که من چقد از صفحه کلیداستفاده میکنم بیاد بگه داری با کی چت میکنی مادرحواس جمعه ماداریم؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
اغا همین الان داداشم داشت می گفت: مغازه کناریمون نخود ریز داره ،درشت و خوب الان من موندم اخرش نخوده ریز بوده یا درشت اخه داداش سوتی بده من دارم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اقا یه خواهر دارم امروز با دست باند پیچی شده رفت مدرسه بگو چرا ؟چون معلمشون کمتر بهش تکلیف شب بده اخه چرا دهه هشتادیا اینجورین!!اینم از ابجی کوچیکه ما

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امروز سر صبحونه به مامانم گفتم گلوم درد میکنه ماست که برام خوب نیست؟گفت نه ولی تو بخور بمونه ترش میشه خراب میشه!!ینی ما یه همچین مامان دلسوزی داریم! :- l

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
امروز گوشیم رو دادم بہ بچہ 6ماہ آھنگ بخونہ واسش.یھو مامانم اومدہ میگہ بگیر اون گوشی انعکاس دارہ واسہ بچہ مضرہ بعد دختر خالم اومدہ میگہ اشعہ دارہ خیلی خطرناکہ.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
امروز. با مامانم داشتیم برنامه چه باید کرد و میدیدیم میگه وقتى در دیسکو اتش سوزى شد چه کنیم بعد مامانم میگه نری خارج بری دیسکو. ا۳ن ۱وضعى

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اومدم در یخچالو باز کنم کشیدم باز نشد بیشتر کشیدم نشد بیشتر نزدیک بود بیاد بقلم که دیدم در فریزرو به سمت راست میکشم!!!!!!!!!!اینم بچست مامانمینا دارن؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین