تو بودی کدوم رو انتخاب میکردی؟

پیتزا
معروف نباشم
غیب بشم
رازشو لو ندم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1) سه ماه هر روز قیمه بخوری و اخرش بهت ۱۰۰ میلیون بدن یا اینکه سه سال پیتزا نخوری ولی بعد از سه سال هر وقت پیتزا خواستی بهت رایگان بدن؟ گزینه ی دو :aiwan_light_lol:

2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیا*نت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟ گزینه ی 2

3) بتونی زمان رو نگه داری ولی هیچوقت نتونی بخوابی یا اینکه بتونی غیب بشی ولی با هر بار غیب شدن یه سال از عمرت کم بشه؟ گزینه ی 1

4) راز بهترین دوستت رو لو بدی و اون فکر کنه که تو لو ندادی یا اینکه رازشو لو ندی و اون فکر کنه که تو لو دادی؟ گزینه ی 2

همه‌‌ی حالت ها رو جواب بدین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1) سه ماه هر روز قیمه بخوری و اخرش بهت ۱۰۰ میلیون بدن یا اینکه سه سال پیتزا نخوری ولی بعد از سه سال هر وقت پیتزا خواستی بهت رایگان بدن؟

2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیا*نت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟

3) بتونی زمان رو نگه داری ولی هیچوقت نتونی بخوابی یا اینکه بتونی غیب بشی ولی با هر بار غیب شدن یه سال از عمرت کم بشه؟

4) راز بهترین دوستت رو لو بدی و اون فکر کنه که تو لو ندادی یا اینکه رازشو لو ندی و اون فکر کنه که تو لو دادی؟

1. پیتزا
2. معروف نباشم
3. بتونم زمان رو نگه دارم
4. لو ندم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1) سه ماه هر روز قیمه بخوری و اخرش بهت ۱۰۰ میلیون بدن یا اینکه سه سال پیتزا نخوری ولی بعد از سه سال هر وقت پیتزا خواستی بهت رایگان بدن؟

2) معروف باشی ولی عشقت بهت خیا*نت کنه یا اینکه معروف نباشی ولی به هر کی دوست داری برسی؟

3) بتونی زمان رو نگه داری ولی هیچوقت نتونی بخوابی یا اینکه بتونی غیب بشی ولی با هر بار غیب شدن یه سال از عمرت کم بشه؟

4) راز بهترین دوستت رو لو بدی و اون فکر کنه که تو لو ندادی یا اینکه رازشو لو ندی و اون فکر کنه که تو لو دادی؟

1. دومی
2.دومی
3اولی
4. دومی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1. قیمه
2.خیانت
3.زمانو نگه دارم
4.لو ندم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: melikaaam
1 سه سال پیتزا نخورم بهتره ?
2 معروف نباشم ...
3 بتونم غیب بشم فوقش کمتر غیب میشم که عمرمم کم نشه ?اما خواب خیلی مهمه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2,250
پسندها
پسندها
7,151
امتیازها
امتیازها
388
سکه
886

اولی گزینه قیمه چون به پیتزا ترجیحش میدم و پولم گیرم میاد
دومی... خب حتی کسی که دوستم داره هم قراره یه روز بره چه با خیانت چه با هر چی پس اولی
سومی هم بتونم زمانو نگه دارم چون همین‌طوریم بی‌خوابی دارم
چهارمی هم... ترجیح میدم گردنم بیوفته تا واقعا به کسی خیانت کنم:)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین