دنباله دار با خودت صحبت کن!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع مَـهـوا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خدا قوت دختر...
(امروز عالی بودی..)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میدونم دلتنگشی ولی اشکال نداره تحمل کن
اصلا اون بداخلاق بیحوصله ی اخمو چی داشت که عاشقش شدی؟
وقتی میبینیش خودتو کنترل کن دختر چیه همش ماتش میشی چرا خیره خیره نگاش میکنی.
ولش کن عکساشو پاک کن. بیشتر از این بهش دل نبند. اون بی احساس عاشق شدن بلد نیس. همه کاراش از رو منطقه. تو رو نمی بینه. ولش کن. یه روزی میره. ولش کن. آروم باش. بیخیالش شو. میدونم درد داره ولی دیگه منتظر لبخندش نباش. دیگه به چشای نازش فکر نکن.
آروم باش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا همه میگن مهربون نباش؟ من مهربون نیستم که می گم نگین چرا هانی گفت چوب دل مهربونت رو می خوری؟ نمی دونم همش تو کلم راه می ره
راستی نگین چرا دیشب اون هَممممه نشستی نمی دونی حالت بده مگه چرا استراحت نکردی.؟ دلم خواست پیش دوستام باشم خوب
اونا هم برات این کار رو می کنن؟ درد میکشن برات مثل تو تا صبح از درد پیچ می خورن برات اونا هم دل تنگت میشن؟
تا حالا یک بار خودشون اومدن حالت رو بپرسن؟
....
جواب بده تا حالا اومدن پیشت؟
آره همه دوستام خوبن فقط مشکل دارن فقط ذهنشون درگیره، بدنشون درد داره @هیوم ، حوصله ندارن چون بایکی دعواگرفته، یکی همیشه سرش درد داره دارم کمکش می کنم بهتر شه @Aras یکی بهترین کسش تو بیمارستانه حالش بده نمی تونه بیاد @کتایون99 ، یکی مشغوله کاراش زیاده @Atryssa.RA یکی هم پیداش نیست نمی دونم کی میادش @رز سیاه
اما همیشه برم پیششون وقت دارن که گوش کنن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چی کار کنم سکوت کنم؟ بزنم؟ داد بکشم؟ همشون راه غلطین ولی واقعا چی کار کنم!
صبر کن همه چیز یک روز تموم میشه پشت هر ابر سیاهی رنگین کموی هست تموم میشه فقط تحمل کن
تحمل ندارم تیکه هاش رو مخمه ، چرا اینطوری رفتار میکنه ازم متنفره؟ به درک تو دلش نگه داره چرا همش به دلیل متفاوت بودنم سرکوبم میکنه؟
مغزهای کوچک تحمل تفاوت رو ندارن اونا یک ادم عادی میخوان اگر میخوای خاص باشی محکم وایسا
همین کارو میکنم امیدوارم زنده بمونم تا موفق بشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تا چای بخوره دیر میشه
:/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
...
هنوزم زنده ای لامصب؟نمی خوای بمیری؟ :ROFLMAO:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این مهم نیست ک یه ویس دو دقیقه ای دادی و سین زد و جواب نداد
این مهمه ک یه ویس دو دقیقه‌ ای دادی و سین زد و جواب نداد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ما محکوم به سوخت و سازیم ن؟ عهی :(

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چقدرع تو ماهی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین