چه فکری راجبشون کردی؟

:i_dont_know: دختره برا جلدش باهام گفتگو زده سلام خسته نباشید برای جلد مزاحم شدم کلا ده بیست نفرم کرد همش فکر میکردم دعواش کردم مگه:not_listening:تازه برای پروفشم لوش دادم انقده خندیدم فکر میکردم از اون ادماس به زور جواب ادمو میده اه اه ریحان بد
:laughting::bandit:الان با خاکنداز از پی ویش باید بندازن بیرون ولا دیدم خ خوبه زیادی کیوتیه
@ReiHane

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@Hosein
نجفی?من فکر میکردم از اینایی ک اصلا حرف نمیزنن زیادم ازت خوشم نمیومدم?
الان اگه چند روز بعم جلد ندی فک میکنم یه کار بدی کردم:/ و فهمیدم ک آدم متقلبی هستی و درس نمیخونی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@Hosein
نجفی را با جرعت حقیقت شناختم
بعدش لوسیفر
بعدش کلا حرصایی که میدم بهش و کلی شوخی هایی ک میکنم باهاش-_-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ex_vk
ازت بدم میاد تو چرا باید منو لو میدادی :| و اینکه یادته عین اسکلا برای جلد دوتا گفتگو زده بودیم ÷\
گربه دزد
@Matin-ms
اون موقع ها فکر میکردم خیلی آدم مهربونی هستی اما الان فقط یه موجود حسود میبینم که دیروز داشت میگفت چرا ملیکا رو بالا مینویسی؟! چون دوست دارم اینم جوابت و اینکه من با اون بیشتر دوست بودم درکل خیلی نایسی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@hadis hpf
فکر میکردم ادم اروم و مظلومی هستی خب دیگه همچین فکری نمیکنم کلا اولین کسی که باهاش اشنا شدم و حرف زدم بودی ^^
@KIAnaz
اولین بار فکر کنم تو ناظرم بودی الان برعکس شد کلا حس خاصی نداشتم خیلی کیوت بودی هنوزم هستی
@ida
حال نمیکردم لوسیفر خوبه ولی نویسنده اش نه
@حورا
واقعیتش بدم می اومد کلا باهات تا اینکه دیگه نیومد و الان فکر میکنم اشتباه میکردم ادم به شدت خوب و کیوتی هستی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
:i_dont_know: خیلی عجیب با تو دوست شدم یهو دیدم دارم استیکر ولی نتونستم... رو میدمش
اصلا وقت نداشتم فکر کنم کیە چیە در آن واحد باش رفیق شوشو شدم و جیغو مظلومیتمو بە دوش میکشە خدا بزرگە زیاد کنە هسم ولت نمیکنم
:i_dont_know:
@Matin-ms

آخرین ویرایش توسط مدیر:
:i_dont_know: والا یهو گفت اسمتون چیە فکر کردم قرارە بن شم ترسناک بودش اصلا نترسیدم ازشا:worried:
:i_dont_know: اما مگە کم میارم الانم محترمانە بە پاک کردن اثر هنری ارشد فکر میکنم
@SHAHiN

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@خط سیاه
اولا تو باکس دیدمت یه جوری بودی بچی مرموز که میخواستم کشفت کنم ولی بعدش کم کم شدی داداشم و کاملا هم خوشحالم Gh56re :aiwan_light_spiteful:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فکر خاصی نمیکردم راجبش خیلی خودشو میگرفت:/
@ReiHane

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@Atryssa.RA
چرااسیکرای منو میدزدە چطور کبابش کنم دردش بیاد :i_dont_know: و الانم بە کباب کردنش فکر میکنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین