مرد ثروتمندی ماشین آخرین مدل خارجی خود را مقابل مغازه قصابی پارک کرد و نیم کیلو گوشت خواست.
قبل از اینکه مرد ثروتمند مغازه را ترک کنه ، مردی از یک پراید مدل هفتاد پیاده شد و به مغازه قصابی داخل شد.
او 5 کیلو گوشت خرد شده ، 3 کیلو گوشت چرخ کرده و یک کیلو گوشت با استخوان درخواست کرد.
مرد ثروتمند منتظر ماند تا صاحب پراید از آنجا برود.
سپس از قصاب پرسید: مگه شغل ابن مرد چیه؟
قصاب پاسخ داد: او کار نمی کند ، اما با سه زن بیوه ای ازدواج کرده است که پس از مرگ شوهرانشان، صاحب اموال و املاک آنها شده اند.
مرد ثروتمند کمی فکر کرد و سپس 10 کیلو گوشت ، 5 کیلو چربی و 5 کیلو گوشت مخصوص کباب از قصاب و خرید و به خانه خود آورد.
وقتی همسرش دید که او چه با خود آورده ، پرسید که مگر قرار است میهمانی داشته باشند.
شوهر جواب داد که : نه بابا چه مهمونی ای می خوام داشته باشم ؟!
من می خواهم قبل از اینکه صاحب پراید به سراغ تو بیاد از ثروتم لذت ببرم!
تو دادگاه از روحانی پرسیدند که توی این هشت سال چیکار کردی؟
یه شارژ دو تومنی ایرانسل از جیبش در میاره، میگه وقتی من اومدم این دو تومن بود وقتی هم رفتم دو تومن!
میگن امیر عباس هویدا تو قبر تشنج کرده!
اگر نشانه های زیر در شما وجود دارد
۱- سردرد
۲- بدن درد
۳- ضعف در بینایی
۴- سختی تنفس
۵- درجه حرارت بالا
۶- گیجی
۷- اختلال در خواب
۸- در شوک فرو رفتن
۹- عصبانیت و مشکل در ارتباط برقرار کردن
۱۰- گیجی
اینها علائم کرونا ویروس نیستند، اینها علائم بی پولیه
من اعتراف میکنم
بچه که بودم ، بارها خودم به مریضی زدم
که نرم مدرسه.
ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد و برام دارو تجویز میکرد مدرکشو از کجا گرفته بود؟!
الان كه این مدت تو خونه افتادم و هيچ كار مفيدى نكردم يكم دارم حال مسئولين رو درك ميكنم...
هيچكارى نكردن واقعاً سخت و ديوانه كنندس...
حق دارن انقد حقوق بگيرن :/
اسممو تو گوشی بابام سیو کردم ستاد مقابله با کرونا، بهش پیام دادم:
+ حد الامکان از خیس کردن دمپایی و دستگیره در هنگام خروج از دستشویی پرهیز کنید.
بنده خدا هر نیمساعت یه بار میره چک میکنه خیس نباشن و برمیگرده
پدرم میگفت:
- ل*ب مرز یه داعشی رو دستگیر کرده بودن، داعشیه گفته تا ساعت 11 من رو بکشید تا نهار رو با رسول خدا و اصحابش بخورم، اینام لج کردن ساعت 2 کشتنش
گفتن:
- حالا برو ظرفاشون رو بشور