به کاشیهای جورچینی آشپزخانه رنگ زده بودندجاکفشی نو را با تخم مرغ شانسی پشت دیوار مدرسه تعویض میکنیم!
جورچین
آشپزخانه
رنگ
فهرست
فردا
فیل
به کاشیهای جورچینی آشپزخانه رنگ زده بودندجاکفشی نو را با تخم مرغ شانسی پشت دیوار مدرسه تعویض میکنیم!
جورچین
آشپزخانه
رنگ
توی فهرست خرید فردا برای باغ وحش، فیل بود.به کاشیهای جورچینی آشپزخانه رنگ زده بودند
فهرست
فردا
فیل
ساعت ده قورباغه را با صابون شستند.توی فهرست خرید فردا برای باغ وحش، فیل بود.
قورباغه
صابون
ساعت
من چهل عدد کدو در رباط کریم خریدم.ساعت ده قورباغه را با صابون شستند.
چهل
کدو
رباط کریم
در پارس، رانندگی شوتی به معنای سرعت و هیجان بیشتر در جادههاست که همیشه با خطراتی همراه است.من چهل عدد کدو در رباط کریم خریدم.
پارس
رانندگی
شوتی؟
از پنجره با دوربین گوشی از مرغ تو حیاط فیلم گرفتم.پشت فرمون خواب جنایی دیدم تا اینکه کامیون زد بهم از خواب پریدم :|
مرغ . گوشی. پنجره
یه بستنی از فروم بستنی یخیها چلهی تابستون دراز کشید رو چمن آفتاب بگیره، آب شد.به عنوان راوی باید داستان خانه را تعریف میکردم
فروم . چمن . بستنی
با خیالت راحت رو صندلی دسشویی نشسته بود که یهو بوی سوختنی اومد، یادش اومد که زیر نیمروهارو خاموش نکرده. با خودش گفت قطعا دیگه خاکستر شده!صندلی، خاکستر، دستشویی
دماغ، دلبر، راسو
بابام بخاطر نمره بدم از کتابام برام آب نخرید بجاش خودم رفتم لباسی که رنگش سبز پاستیلی بود خریدمچون دلبرش راسو بود مدام مجبور بود جلو دماغشو بگیره
آب . نمره . سبز پاستیلی
توروهرگزنفرین نکردم ولی یاد لبخندمان راکنارفانوس دریایی درذهن وقلبم به یادگارگذاشتملباس نارنجیمو دادم خشکشویی قرص هویج تحویلم داد!
لبخند، فانوس، نفرین
توروهرگزنفرین نکردم ولی یاد لبخندمان راکنارفانوس دریایی درذهن وقلبم به یادگارگذاشتم
گلدان،ستاره،پنجره