A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #201 فکر هر آدم عاقلی را دیوانه میکند.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 4/10/26 #202 کاغذ و مداد را برداشتم، میخواهم بنویسم، نمیدانم چه؟ یا اینکه مطلبی ندارم و یا از بس که زیاد است نمیتوانم بنویسم. اینهم خودش بدبختی است.
کاغذ و مداد را برداشتم، میخواهم بنویسم، نمیدانم چه؟ یا اینکه مطلبی ندارم و یا از بس که زیاد است نمیتوانم بنویسم. اینهم خودش بدبختی است.
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #203 میدیدم که برای زندگی درست نشده بودم.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 4/10/26 #204 امروز به همهکس حسرت میبرم ، حتی یک مگس را هم که میبینم ، وقتی که فکر هول و هراس فردا را میکنم آرزو میکنم که کاشکی جای اون بودم.
امروز به همهکس حسرت میبرم ، حتی یک مگس را هم که میبینم ، وقتی که فکر هول و هراس فردا را میکنم آرزو میکنم که کاشکی جای اون بودم.
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #205 هرچه فکر میکنم هیچ چیز مرا به زندگی وابستگی نمیدهد، هیچ چیز و هیچکس..
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 4/10/26 #206 بزرگترین جنایت این سرزمین ، عادی شدن رنج است. صادق_هدایت
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #207 راستی کسانی که در اولین روزهای از دست رفتن عزیزی به ناله و شیون مینشینند اگر ناگهان آن ادم را زنده و سالم در برابر خود ببینند چه میکنند؟
راستی کسانی که در اولین روزهای از دست رفتن عزیزی به ناله و شیون مینشینند اگر ناگهان آن ادم را زنده و سالم در برابر خود ببینند چه میکنند؟
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #208 یک احساساتی هست. یک چیزهایی هست که نه میشود به دیگری فهماند نه میشود گفت.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 4/10/26 #209 این دردها را نمیتوان به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند. بوف کور - صادق هدایت
این دردها را نمیتوان به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند. بوف کور - صادق هدایت
A AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,214 پسندها پسندها 8,696 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,579 4/10/26 #210 من همیشه زندگانی را به مسخره گرفتم. دنیا، مردم همه ش به چشم یک بازیچه، یک ننگ، یک چیز پوچ و بی معنی است.
من همیشه زندگانی را به مسخره گرفتم. دنیا، مردم همه ش به چشم یک بازیچه، یک ننگ، یک چیز پوچ و بی معنی است.