AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #211 بعضیها خوش به دنیا می ایند و بعضیها ناخوش.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #212 میدانستم در این بازیگر خانه بزرگ دنیا هر کسی یک جور بازی میکند تا هنگام مرگش برسد.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #213 به مرده هایی که تن آنها زیر خاک از هم پاشیده شده بود، رشک میبردم.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #214 بهشت و دوزخ در خود اشخاص است.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 4/10/26 #215 دنیا دیدی و هرچه دیدی هیچ است و آن نیز که گفتی و شنیدی هیچ است سرتاسر آفاق دویدی هیچ است و آن نیز که در خانه خزیدی هیچ است.
دنیا دیدی و هرچه دیدی هیچ است و آن نیز که گفتی و شنیدی هیچ است سرتاسر آفاق دویدی هیچ است و آن نیز که در خانه خزیدی هیچ است.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #216 همه از مرگ میترسند، من از زندگی سمج خودم.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #217 هرچه قضاوت آنها درباره من سخت بوده باشد، نمیدانند که من بیشتر خودم را سخت تر قضاوت کرده ام.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #218 یک جایی بروم که کسی مرا نشناسد، کسی زبان مرا نداند.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #219 اشتباهی به دنیا آمده ام، مثل چوب دوسرگهی، از اینجا مانده و از آنجا رانده.
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد تیمتعیینسطح طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,189 پسندها پسندها 8,608 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,340 4/10/26 #220 من دیگر نمیخواهم نه ببخشم و نه بخشیده شوم، نه به چپ بروم و نه به راست، میخواهم چشمهایم را به آینده ببندم و گذشته را فراموش بکنم.
من دیگر نمیخواهم نه ببخشم و نه بخشیده شوم، نه به چپ بروم و نه به راست، میخواهم چشمهایم را به آینده ببندم و گذشته را فراموش بکنم.