ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. طـراح طـراح داور آکادمی نویسنده رسمی رمان طراحی و گرافیست خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,842 پسندها پسندها 1,882 امتیازها امتیازها 273 سکه 607 4/5/26 #101 اعتراف شماره ۳ اعتراف میکنم سر کلاسهای آنلاین دانشگاه کتاب میخونم و حتی الان هم در همین وضعیتم.
DyvaDyva عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی منتقد ادبی طـراح گرافیست مترجم نویسنده رسمی ادبیات حضور در فعالیت گروهی پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر اجرایی انجمن برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه برتر فصل مدیر ارشد برتر سال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 5,515 پسندها پسندها 21,521 امتیازها امتیازها 868 سکه 10,780 4/12/26 #102 اعتراف میکنم وقتی هیجان بالا میره میرم چپتر یا صفحه آخر کتاب میخونم فقط اسپویل شه بعد برمیگردم سر جای قبلی ادامه میدم
اعتراف میکنم وقتی هیجان بالا میره میرم چپتر یا صفحه آخر کتاب میخونم فقط اسپویل شه بعد برمیگردم سر جای قبلی ادامه میدم
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,194 پسندها پسندها 8,652 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,411 4/12/26 #103 اعتراف میکنم دیگه مثل نوجوونیام نیستم. برا خوندن کتابای بیشتر از 200 صفحه حوصلم نمیکشه.