HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:21 #111 اعتراف میکنم که کتاب خوندن باعث میشه که کمتر غمگین باشم.
HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:21 #112 اعتراف میکنم که با هر کتاب رمانی که دوست دارم و بهم هدیه داده بشه، خر میشم:/
گربه نقره ای=)) مدیر آز تالار سینما+ مترجم آزمایشی+جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 403 پسندها پسندها 1,657 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,202 دیروز ساعت 16:22 #113 اعتراف میکنم که میخوام تو ۲۰ سالگی برم جلوی ماشین تا تناسخ پیدا کنم آنقدر کتاب فانتزی خوندم، آدمای واقعی به چشمم نمیان
اعتراف میکنم که میخوام تو ۲۰ سالگی برم جلوی ماشین تا تناسخ پیدا کنم آنقدر کتاب فانتزی خوندم، آدمای واقعی به چشمم نمیان
HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:22 #114 اعتراف میکنم که سرعت خرید کتابم با جیبم رابطه مستقیم داره.
گربه نقره ای=)) مدیر آز تالار سینما+ مترجم آزمایشی+جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 403 پسندها پسندها 1,657 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,202 دیروز ساعت 16:23 #115 اعتراف میکنم حتی موقع خواب هم در مورد کتابه سناریو میچینم
HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:23 #116 اعتراف میکنم که وقتی میبینم کلی کتاب هست که نخوندم و ندارم و نشنیدم ازشون، دلم میخواد دنیا برام تموم شه.
اعتراف میکنم که وقتی میبینم کلی کتاب هست که نخوندم و ندارم و نشنیدم ازشون، دلم میخواد دنیا برام تموم شه.
HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:25 #117 اعتراف میکنم که میتونم تا ابد درمورد اولین کتابی که خوندم یا آخریش حرف بزنم بدون لحظهای توقف.
HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:25 #118 اعتراف میکنم که میتونم برای هر آدمی یک کتاب مختص رفتار و مودش توصیه کنم ولی خب اکثرا انجام نمیدم...
اعتراف میکنم که میتونم برای هر آدمی یک کتاب مختص رفتار و مودش توصیه کنم ولی خب اکثرا انجام نمیدم...
HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:26 #119 اعتراف میکنم که آدما برام شخصیتهای کتابن که با رفتارشون میتونن شخصیت خاکستری، سیاه یا سفید باشن.
HIIIS مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,205 پسندها پسندها 21,641 امتیازها امتیازها 813 سکه 20 دیروز ساعت 16:27 #120 اعتراف میکنم که گاهی شده بابت یک جلد گولزننده کتاب خریدم و اصلا ازش خوشم نیومده که بخونم و الانم تو کتابخونهام داره خاک میخوره...
اعتراف میکنم که گاهی شده بابت یک جلد گولزننده کتاب خریدم و اصلا ازش خوشم نیومده که بخونم و الانم تو کتابخونهام داره خاک میخوره...