هویار کاربر حــامی کاربر انجمن محبوب نوشتهها نوشتهها 1,190 پسندها پسندها 5,419 امتیازها امتیازها 388 سکه 281 1/3/25 #51 اعتراف ۲ اعتراف میکنم هر یه صفحهای که میخونم کتاب رو بو میکنم خیلی خوشبوان آخه
یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,018 پسندها پسندها 4,017 امتیازها امتیازها 328 سکه 681 3/7/25 #52 #اعتراف ۳ کتابی که دنبالش بودم رو دانلود کردم، ولی یه ماهه وقت نمیکنم از مقدمهاش جلوتر برم =(
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست گرافیست رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 1,123 پسندها پسندها 8,206 امتیازها امتیازها 453 سکه 715 3/8/25 #53 اعتراف میکنم که با خوندن هر خطش قلبم میگیره چون میدونم چه پایانی داره، ولی بازم نمیتونم ازش دست بکشم.
اعتراف میکنم که با خوندن هر خطش قلبم میگیره چون میدونم چه پایانی داره، ولی بازم نمیتونم ازش دست بکشم.
یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,018 پسندها پسندها 4,017 امتیازها امتیازها 328 سکه 681 5/29/25 #54 دست و دلم نمیره کتاب غیر درسی بخونم، میدونم دارم به خودم ظلم میکنم ولی متاسفانه بازم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم
دست و دلم نمیره کتاب غیر درسی بخونم، میدونم دارم به خودم ظلم میکنم ولی متاسفانه بازم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم
یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,018 پسندها پسندها 4,017 امتیازها امتیازها 328 سکه 681 7/7/25 #55 جلد و اسم کتابا بیشتر از شنیدن تعریف و تمجید ازش جذبم میکنهپ.ن: البته این عادت خوبی نیست
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,113 پسندها پسندها 3,511 امتیازها امتیازها 328 سکه 733 7/7/25 #56 اعتراف میکنم کتاب فیزیولوژی رو انقدر خونده بودم براکنکورم که ازوسط نصف شدوبرگه هاشم جداجداشد طوری که مجبورشدم یه دونه دیگه بخرم
اعتراف میکنم کتاب فیزیولوژی رو انقدر خونده بودم براکنکورم که ازوسط نصف شدوبرگه هاشم جداجداشد طوری که مجبورشدم یه دونه دیگه بخرم
سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار نویسنده رسمی ادبیات پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب حرفه ای فعال مدیر ارشد وفاداری نویسنده رسمی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 4,391 پسندها پسندها 21,118 امتیازها امتیازها 813 سکه 753 7/7/25 #57 هیــچ گفت: اعتراف میکنم اون کتاب حال و هوای شمال رو درون من زنده کرده... کلیک کنید تا گسترش یابد... اعتراف میکنم الان نمیدونم کدوم کتاب رو گفتم
هیــچ گفت: اعتراف میکنم اون کتاب حال و هوای شمال رو درون من زنده کرده... کلیک کنید تا گسترش یابد... اعتراف میکنم الان نمیدونم کدوم کتاب رو گفتم
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری نوشتهها نوشتهها 915 پسندها پسندها 2,494 امتیازها امتیازها 233 سکه 902 7/10/25 #58 اعتراف میکنم جلد کتابم رو از خودش بیشتر دوست دارم
marym تدوینگر آزمایشی منتقد رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری محبوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 451 پسندها پسندها 4,575 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,551 7/10/25 #59 اعتراف میکنم برای بعد حفظ کردن یه موضوع در کتاب کتاب را زیر بالشم میذارم و میخوابم تا مرور کنم در خواب.
اعتراف میکنم برای بعد حفظ کردن یه موضوع در کتاب کتاب را زیر بالشم میذارم و میخوابم تا مرور کنم در خواب.
marym تدوینگر آزمایشی منتقد رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری محبوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 451 پسندها پسندها 4,575 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,551 7/10/25 #60 اعتراف میکنم کتاب شعر حافظ خریدم اما تا حالا نخوندمش