نقد رمان دِلبر دِل‌مُردِه | fatima کاربر انجمن کافه نویسندگان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Elena
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Avazak_ir_Line9.gif

نام رمان: دلبر دل‌مرده.
ff.gif

نویسنده: فاطمه یوسفی.
ff.gif

ناظر: @الهه خاکی
ff.gif

ژانر: تراژدی، عاشقانه.
ff.gif

خلاصه: نسیم بود یا طوفان؟ نمی‌دانم این نسیم طوفانی هر چه که بود مرا به یاد هوای دزد پاییز انداخت. نسیمی که به جای ارشه‌های ویولون، به من راه و رسم تیغ‌نوازی را آموخت؛ به جای دست نوازش، داروهای گاه و بی‌گاه و هزاران معاوضه دیگر که باعث شد در عین جوانی پیر باشم؛ باعث شد حتی نزدیک‌ترین آدم‌ها دیوانه خطابم کنند، منتهی دیوانگی هم عالمی دارد اما او ارزشش را داشت، شاید، شاید هم اتفاق‌هایی که افتاد زیاد عادی نبود، چیزی نبود که ما بخواهیم بهش فکر کنیم، یک لباس عزا در زندگی‌مان؟! درون این زمین جهنمی چه چیزی سر جایش هست که داستان ما سر جایش باشد؟​
Avazak_ir_Line9.gif

منتظر نظراتتون هستم???
لینک رمان:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این رمان تقریبا میشه گفت موضوع نابی داره و غیر قابل پیشبینیه و همچنین اسم خاصی که داره باعث میشه سمتش جذب بشی..
رمان از نظر موضوع و فضا هیچ مشکلی نداره و تنها موضوع مهم چهره پردازیه..که زیاد بهش اهمیت داده نمیشه و اونم با عقیده خاص نویسنده قابل حله.
و خلاصه اینکه عاشق این رمان و با این سبک خاصشم و قلمت ماناتر?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بنام خدا
موضوع و ژانر رمان با متن همخوانی مناسبی داره همچنین تغییرات بازه های زمانی داستان رو جذاب تر کرده شخصیت پردازی قوی و انتقال مناسب احساسات از ویژگی های مثبت داستان هست...
توصیفات قوی تر فضا نسبت به کار های قبلی نویسنده از پیشرفت زیاد قلم خبر میده...
یه چیزی هم اضافه کنم بعضی اوقات ما در جایگاه خواننده باید خودمون رو جای نویسنده و سختی های موضوع داستان قرار بدیم موضوعی که دوست عزیزمون انتخاب کرده از ایده های جدید و بسیار سخت هست که از زاویه دید یک بیمار روانی داستان به نگارش در بیاد علاوه بر این روند متعادل رمان و اتفاقات هر پارت باعث میشه که برای خوندن پارت بعد مشتاق باشیم.
قلمتون پایدار... موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه رمان ناب و از هر لحاظ فق العادع که هر خوانندع ای رو جذب می کنه کلماتی که برای نوشتنش به کار بردع شدع انگار از قبل در غم اغشته شدع بوند که چنین حس غمناکی میشه ازش الن احساس کرد.

خلاصه خودمم نفهمیدم چی گفتم عالی بود دستت مرسی بیشتر از اینا بنویس:naughty2:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عنوان و ژانر با متن رمان هم‌خوانی دارن و به درستی انتخاب شدن.
خلاصه‌اش یکم طولانیه، اگه یه کوچولو کوتاه تر بشه خیلی خوبه.
لحن رمان محاوره هست و این باعث میشه خواننده بهتر بتونه با شخصیت ها همزات‌پنداری کنه.
ایده‌ی رمان خیلی جالبه و مثل اکثر رمان‌های عاشقانه تکراری نیست و همه‌ی پارت‌ ها خواننده رو برای خوندن پارت بعدی مشتاق میکنن.
فضاسازی اگه یکم بیشتر روش کار بشه عالیه.
تنها مشکلش توصیفات هست که اون هم با کمی وقت گذاشتن برطرف میشه 713.gif

آخرین ویرایش:
خب از اون جایی که ناظرش بودم و مرخصی یکم خوندنم طول کشید اما امروز تموم کردم

میشه گفت این رمان سیصد و شصت درجه با رمان قبلی نویسنده [ لبخندی برای خنده ] که ناظر اون هم خودم بودم متفاوت و خاص تره.
به عنوان خواننده احساس میکنم که قلم نویسنده خیلی پخته تر شده و پیشرفت کرده و تبریک میگم. سیر رمان به خوبی پیش می‌ره و باور پذیری شخصیت ها خوبه اما شخصیت ها یکم زیاد شدن گاهی برای فهمیدن اینکه این شخصیت کی بود باید برگردیم پارت های قبل و پیشنهاد میشه بیشتر از این شخصیت ها رو اضافه نکنید.

با آرزوی موفقیت بیشتر
ناظر رمان آتریسا ?​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این رمان تقریبا میشه گفت موضوع نابی داره و غیر قابل پیشبینیه و همچنین اسم خاصی که داره باعث میشه سمتش جذب بشی..
رمان از نظر موضوع و فضا هیچ مشکلی نداره و تنها موضوع مهم چهره پردازیه..که زیاد بهش اهمیت داده نمیشه و اونم با عقیده خاص نویسنده قابل حله.
و خلاصه اینکه عاشق این رمان و با این سبک خاصشم و قلمت ماناتر?
سلام. ممنون بابت نقد عزیز?، ویرایش شد و به چهره‌ها هم اهمیت داده شد??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عنوان و ژانر با متن رمان هم‌خوانی دارن و به درستی انتخاب شدن.
خلاصه‌اش یکم طولانیه، اگه یه کوچولو کوتاه تر بشه خیلی خوبه.
لحن رمان محاوره هست و این باعث میشه خواننده بهتر بتونه با شخصیت ها همزات‌پنداری کنه.
ایده‌ی رمان خیلی جالبه و مثل اکثر رمان‌های عاشقانه تکراری نیست و همه‌ی پارت‌ ها خواننده رو برای خوندن پارت بعدی مشتاق میکنن.
فضاسازی اگه یکم بیشتر روش کار بشه عالیه.
تنها مشکلش توصیفات هست که اون هم با کمی وقت گذاشتن برطرف میشه 713.gif

سلام. ممنون بابت نقد عزیز?، ویرایش شد و توصیفات بیشتر شدند??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب از اون جایی که ناظرش بودم و مرخصی یکم خوندنم طول کشید اما امروز تموم کردم

میشه گفت این رمان سیصد و شصت درجه با رمان قبلی نویسنده [ لبخندی برای خنده ] که ناظر اون هم خودم بودم متفاوت و خاص تره.
به عنوان خواننده احساس میکنم که قلم نویسنده خیلی پخته تر شده و پیشرفت کرده و تبریک میگم. سیر رمان به خوبی پیش می‌ره و باور پذیری شخصیت ها خوبه اما شخصیت ها یکم زیاد شدن گاهی برای فهمیدن اینکه این شخصیت کی بود باید برگردیم پارت های قبل و پیشنهاد میشه بیشتر از این شخصیت ها رو اضافه نکنید.

با آرزوی موفقیت بیشتر
ناظر رمان آتریسا ?​
سلام. ممنون بابت نقد عزیز?، خب موقیعت رمان در یک آسایشگاه روانی و نباید انتظار یکی دوتا کارکتر رو داشته باشیم حتی اگه آسایشگاه خصوصی باشه? ولی شخصیت‌ها رو سعی کردم جوری توصیف کنم و بنویسم که هیچ شباهتی بهم نداشته باشن و خواننده بهتر متوجه بشه??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین