طنز _جفنگیات_

بدبختی فقط اونجاش که دو ساعت زوم کردی رو موز منتظر فرصتی برداریش که صاحب خونه میگه چرا چیزی نمیخوری یه سیب پوست بکن :/​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

دختر خالم به پسر سه سالش میگه میخوای بری دستشویی شلوارتو همون داخل در بیار عیبه ... نیم ساعت بعد بچه رفت تو دستشویی شلوارش رو در اورد اومد بیرون گذاشت رو مبل دوباره رفت تو :l​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
استوری تولد میدونین چیه ؟
عینهو اینه بری تو خیابون یقه یکیو بگیری بگی امروز تولد پسرعموم حجت آندر لاین محمودیه تولدش مبارکههه :/​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نامزد دختر عموم یه جوری قیافه میگیره انگار اون با زن ما وقتی بچه بودیم دکتر بازی میکرده :/ ...والا​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رفتم باغ وحش جلو قفس میمونه وایسادم یه دونه تف کرد تو صورتم منم یه دونه تف کردم تو صورتش شروع کردم به فحش دادن که مسئولش اومد جلو میمونه گفت تو بزرگتری فهمیده تری بگذر ازش ... :/​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه آمار گرفتم دیدم تعداد افرادی که آنلاین شاپ دارن از تعداد افرادی که از آنلاین شاپ ها خرید میکنن بیشتره :/​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یارو رفته تو دریا داد میزنه وای وای نهنگ خو ابله اون نهنگه همونجا زندگی میکنه
اصن نهنگه باید داد بزنه وای وای انسان :/​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ماه رمضون بود دم ظهر هوا گرم خیلی گشنم بود گفتم زنگ بزنم رادیو آهنگ درخواستی بدم
مجری گفت دوست داری چی بشنوی؟گفتم اذان مغرب
شما میدونین چرا قطع کرد یا باید افطاری میرفتم استودیوشون؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه بار رفیقمو دیدم کچل کرده بود منم سریع ماشینمو برداشتم موهامو از ته زدم گفت داداش این برا سرطان بودا...گفتم آها.. :/​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همسایمونو به جرم دزدی کولر از مسجد محلمون بازداشت کردن تو بازجویی گفته کولری که به خانه رواست به مسجد حرام است :/​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین