ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #61 واقعا بهترین دوست انسان کتابه وسط حرفش میری یه هفته دیگه میای میگی خب داشتی میگفتی ناراحتم نمیشه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #62 اینکه شاید گالری گوشیم بفهمه وقتی نت ندارم بازش میکنم عمیقا ناراحتم میکنه .. :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #63 یه بار یه دونه ژلوفن خوردم ازم پرسید کجات درد میکنه منو خوردی گفتم سرم استامینفون از تو کمد داد زد پس من اینجا چیکاره ام :/ بعد یادم اومد قرصا که حرف نمیزنن فهمیدم ترامادول خوردم :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یه بار یه دونه ژلوفن خوردم ازم پرسید کجات درد میکنه منو خوردی گفتم سرم استامینفون از تو کمد داد زد پس من اینجا چیکاره ام :/ بعد یادم اومد قرصا که حرف نمیزنن فهمیدم ترامادول خوردم :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #64 شما بجای دیت بگو قرار من قول میدم خودم به همه بگم اقامت انگلستان داری :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #65 رفتم تو سایت مدرسه شهریه پرداخت کنم میگه ثابت کن ربات نیستی اخه کدوم ربات احمقی شهریه مدرسه پرداخت میکنه :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
رفتم تو سایت مدرسه شهریه پرداخت کنم میگه ثابت کن ربات نیستی اخه کدوم ربات احمقی شهریه مدرسه پرداخت میکنه :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #66 از معلم جغرافیمون پرسیدم چرا ابر ها اول صدا میدن بعد میبارن؟ گفت تو تو دستشویی چیکار میکنی؟؟ ازونجا بود که عاشق جغرافی شدم :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
از معلم جغرافیمون پرسیدم چرا ابر ها اول صدا میدن بعد میبارن؟ گفت تو تو دستشویی چیکار میکنی؟؟ ازونجا بود که عاشق جغرافی شدم :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #67 با یه هندی تو چت دعوام شد هی داره فخش میده شیطونه میگه از گاوی که امسال قربونی کردیم یه عکس بدم افسردگی دینی بگیره :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
با یه هندی تو چت دعوام شد هی داره فخش میده شیطونه میگه از گاوی که امسال قربونی کردیم یه عکس بدم افسردگی دینی بگیره :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #68 یعنی چی به هر کس به اندازه ظرفیتش به بده اخه لنتی مگه ما کرنومتر دستمونه بفهمیم از کجا به بعد هار میشه :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یعنی چی به هر کس به اندازه ظرفیتش به بده اخه لنتی مگه ما کرنومتر دستمونه بفهمیم از کجا به بعد هار میشه :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #69 عینکم شکست رفتم دکتر درستش کنه گفت باید معاینه بشه هیچی ... معاینه کرد گفتم چی بهم پیشنهاد میکنی؟گفت اول کافور ... بعدشم عصای سفید و سگ :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
عینکم شکست رفتم دکتر درستش کنه گفت باید معاینه بشه هیچی ... معاینه کرد گفتم چی بهم پیشنهاد میکنی؟گفت اول کافور ... بعدشم عصای سفید و سگ :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #70 رفتیم کافه بهش گفتم وافل دارین گفت دارم ولی خداییش حال درست کردن ندارم گفتم پس یه لیوان آب زحمت بکش :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
رفتیم کافه بهش گفتم وافل دارین گفت دارم ولی خداییش حال درست کردن ندارم گفتم پس یه لیوان آب زحمت بکش :/