والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 56 پسندها پسندها 91 امتیازها امتیازها 18 سکه 476 8/4/25 #1,061 سایهـ سٰـار گفت: آره مگه چشه؟ خیلی هم اصالت داره. حاضری دیگه آنلاین نشی هیچ وقت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اول میخواستم بگم آره ولی نه... :)) حاضری غذایی که ازش متنفری رو به اصرار یه نفر که حرفشو زمین نمیندازی، بخوری؟
سایهـ سٰـار گفت: آره مگه چشه؟ خیلی هم اصالت داره. حاضری دیگه آنلاین نشی هیچ وقت؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اول میخواستم بگم آره ولی نه... :)) حاضری غذایی که ازش متنفری رو به اصرار یه نفر که حرفشو زمین نمیندازی، بخوری؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,499 پسندها پسندها 3,663 امتیازها امتیازها 433 سکه 985 8/4/25 #1,062 سارا مرتضوی گفت: بیخیال بابا حاضری شلوار کردی بپوشی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... منظورو اشتباه فهمیدین + نه..تا حالا هرکی تلاش کرده غذاهایی که دوس ندارم تست کنم موفق نشده مگه در حد یه ناخنک ریز که یارو ناراحت شه حاضری ماست رو با نوشابه قاطی کنی بخوری ؟
سارا مرتضوی گفت: بیخیال بابا حاضری شلوار کردی بپوشی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... منظورو اشتباه فهمیدین + نه..تا حالا هرکی تلاش کرده غذاهایی که دوس ندارم تست کنم موفق نشده مگه در حد یه ناخنک ریز که یارو ناراحت شه حاضری ماست رو با نوشابه قاطی کنی بخوری ؟
والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 56 پسندها پسندها 91 امتیازها امتیازها 18 سکه 476 8/4/25 #1,063 بـرکـه گفت: حاضری ماست رو با نوشابه قاطی کنی بخوری ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هرگز. چون توی بچگی از همچین کار نادرستی مسموم شدم حاضری بزنی زیر گوش یه بچهی شیطون؟
بـرکـه گفت: حاضری ماست رو با نوشابه قاطی کنی بخوری ؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هرگز. چون توی بچگی از همچین کار نادرستی مسموم شدم حاضری بزنی زیر گوش یه بچهی شیطون؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,499 پسندها پسندها 3,663 امتیازها امتیازها 433 سکه 985 8/4/25 #1,064 هرگز حاضری داوطلبانه برای نجات جون ادما خودت منفجر کنی؟
والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 56 پسندها پسندها 91 امتیازها امتیازها 18 سکه 476 8/4/25 #1,065 بـرکـه گفت: هرگز حاضری داوطلبانه برای نجات جون ادما خودت منفجر کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه. اغلب آدما ارزششو ندارن. حاضری برای یه آزمون مهم که شانس کمی برای قبول شدنش داری، مدت خیلی زیادی خودت رو به سختی بندازی؟
بـرکـه گفت: هرگز حاضری داوطلبانه برای نجات جون ادما خودت منفجر کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه. اغلب آدما ارزششو ندارن. حاضری برای یه آزمون مهم که شانس کمی برای قبول شدنش داری، مدت خیلی زیادی خودت رو به سختی بندازی؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,499 پسندها پسندها 3,663 امتیازها امتیازها 433 سکه 985 8/4/25 #1,066 خوب من ادم سخت کوشی نیستم متأسفانه ولی آره می ارزه اصلا به شانس کم نیست و حتی قبول نشی یه عالمه اندوخته پیدا می کنی حاضری پات بشکنه یا دستت اگه جز این هیچ انتخابی نداشته باشی (البته دوز از جون)
خوب من ادم سخت کوشی نیستم متأسفانه ولی آره می ارزه اصلا به شانس کم نیست و حتی قبول نشی یه عالمه اندوخته پیدا می کنی حاضری پات بشکنه یا دستت اگه جز این هیچ انتخابی نداشته باشی (البته دوز از جون)
والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 56 پسندها پسندها 91 امتیازها امتیازها 18 سکه 476 8/4/25 #1,067 بـرکـه گفت: خوب من ادم سخت کوشی نیستم متأسفانه ولی آره می ارزه اصلا به شانس کم نیست و حتی قبول نشی یه عالمه اندوخته پیدا می کنی حاضری پات بشکنه یا دستت اگه جز این هیچ انتخابی نداشته باشی (البته دوز از جون) کلیک کنید تا گسترش یابد... انتخاب سختیه شاید پام (در حد یه انگشت کوچیک ) حاضری به ازای پول زیاد آدم بکشی؟
بـرکـه گفت: خوب من ادم سخت کوشی نیستم متأسفانه ولی آره می ارزه اصلا به شانس کم نیست و حتی قبول نشی یه عالمه اندوخته پیدا می کنی حاضری پات بشکنه یا دستت اگه جز این هیچ انتخابی نداشته باشی (البته دوز از جون) کلیک کنید تا گسترش یابد... انتخاب سختیه شاید پام (در حد یه انگشت کوچیک ) حاضری به ازای پول زیاد آدم بکشی؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,499 پسندها پسندها 3,663 امتیازها امتیازها 433 سکه 985 8/4/25 #1,068 هرگز خدا نکنه هیشکی دستش به خون الوده شه حاضری کسی که باهات دشمنی داره ببخشی یا اتفاق بدی براش بیفته دلت خنک شه؟
هرگز خدا نکنه هیشکی دستش به خون الوده شه حاضری کسی که باهات دشمنی داره ببخشی یا اتفاق بدی براش بیفته دلت خنک شه؟
والِ خسته! کاربر انجمن کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 56 پسندها پسندها 91 امتیازها امتیازها 18 سکه 476 8/4/25 #1,069 بـرکـه گفت: هرگز خدا نکنه هیشکی دستش به خون الوده شه حاضری کسی که باهات دشمنی داره ببخشی یا اتفاق بدی براش بیفته دلت خنک شه؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... حاضرم ببخشم و نمیدونم چرا قسمت دوم رو انتخاب نمیکنم! حاضری ظرفهای یه مهمونیِ خیلی بزرگ رو تنهایی بشوری؟ (سوالاتم توی دیوارن، خودم میدونم :))) )
بـرکـه گفت: هرگز خدا نکنه هیشکی دستش به خون الوده شه حاضری کسی که باهات دشمنی داره ببخشی یا اتفاق بدی براش بیفته دلت خنک شه؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... حاضرم ببخشم و نمیدونم چرا قسمت دوم رو انتخاب نمیکنم! حاضری ظرفهای یه مهمونیِ خیلی بزرگ رو تنهایی بشوری؟ (سوالاتم توی دیوارن، خودم میدونم :))) )
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,499 پسندها پسندها 3,663 امتیازها امتیازها 433 سکه 985 8/4/25 #1,070 اره و پیش هم اومده حاضری دزدی کنی یا ازت دزدی کنن( نمی دونم چرا جدیدا مغزم رو این کلمه گیر کرده هر تاپیکی میرم در مورد دزدی سوال میپرسم؟)
اره و پیش هم اومده حاضری دزدی کنی یا ازت دزدی کنن( نمی دونم چرا جدیدا مغزم رو این کلمه گیر کرده هر تاپیکی میرم در مورد دزدی سوال میپرسم؟)