نکته‌های نویسندگی‌

#نکته‌های_نویسندگی

بکوشید در حین نوشتنِ اثرتان به قالب آن توجه داشته باشید. فضا‌سازی قالب داستان و رمان شماست در همان اولین جمله‌ی فضاسازیِ اثرتان بکوشید به اندازه و اسم فضا اشاره کنید؛ مثلاً اگر داستانتان در یک اتاق مطالعه رخ می‌دهد، بنویسید:" اتاق مطالعه بزرگ بود و... ."

#مصطفی_باقرزاده‌

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ما می‌نویسم برای اینکه انرژیمان لبریز شده است، برای اینکه حساس‌تر، زنده‌تر و کنجکاوتر از دیگران هستیم. چرا از این موهبت حداکثر بهره را نگیریم؟

#جویسکارولاوتز

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نویسندگی ده درصدش نبوغ است، نود درصدش نظم و انضباط. داشتن پشتکار، تمرین و کسب تجربه در نویسندگی بسیار مهم است به طوری‌که برخی از نویسندگان برجسته و مشهور دنیا هنوز ساعات زیادی از روز خود را با نوشتن سپری می‌کنند.

#اسکار_وایلد

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

وقتی داستان یا رمانی را می‌نویسید، نیاز است که در فضاسازی آن به جزئیات هم توجه کنید؛ ولی نیازی نیست بسیار دقیق باشد؛ مثلاً اینکه بنویسید:«رنگ مبلشان فلان است، یا رنگ در و پنجره‌هایشان چنین است و... .»
مگر اینکه به روند اثرتان کمک کند؛ مثلاً:« اگر اثرتان در مورد بدسلیقه یا خوش‌‌سلیقه بودن شخصیت یا شخصیت‌های اثر است.» ولی اگر مثلاً می‌خواهید وضعیت مالی شخصیت یا شخصیت‌های اثرتان را نشان دهید می‌توانید بنویسید:«مبل‌هایشان پوسیده یا نقش و نگارهای مبل‌‌هایشان از طلاست‌.»

#مصطفی_باقرزاده

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وقتی تازه نویسندگی را آغاز کرده بودم بیشتر از هزاران نفر به من گفتند:" تو نمی‌تونی. محاله. برو سمت کاری دیگه." ولی در کمتر از سه سال به خودم و همه‌ی آن‌ها ثابت شد که من می‌توانم، توانستم، بیشتر خواهم توانست و هیچ‌کس جلودارم نیست. چرا که من علاوه بر استعدادم، باوری داشتم بلندتر از سرو که از سقف آسمان عبور کرده و به استواری کوه.

#مصطفی_باقرزاده

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

وقتی كه غلط‌گیری می‌‌كنید بسیاری از صفات و قیود را می‌‌‌‌‌توانید حذف كنید. شما كلمات توصیفی تعدیلی زیادی دارید كه خواننده برای آن‌ها مشكل ادراكی داده و نهایتاً مفهومش پوشیده می‌‌‌ماند.

#آنتوان_چخوف

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

خیلی محشر است که بتوانید دنیای خودتان را، هر وقت که بخواهید، خلق کنید. نوشتن خیلی لذت بخش است، خیلی وسوسه‌انگیز و خیلی شفابخش است. وقتی می‌نویسم، زمان خیلی سریع می‌گذرد. من سخت در فکر موضوعی هستم و زمان به سرعت می‌گذرد. احساسِ هیجان انگیزیست.

#وودی_آلن

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

وقتی می‌نویسم، تصویرهایی را بر می‌دارم و یکی را به دیگری وصل می‌کنم. این داستان خطیست. بعد داستان خطی را برای خواننده توضیح می‌دهم. کلمات ساده و استعاره‌های خوب؛ تمثیل خوب. پس من این کار را می‌کنم. به دقت و به وضوح توضیح می‌دهم.

#هاروکی_موراکامی

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

اول برای خودتان بنویسید و بعداً نگران مخاطب باشید.

#استیون_کینگ

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

گاهی وقت‌ها بهتر است حین اتفاقات داستانتان؛ علاوه بر حس بیرونی شخصیت، از حس و حال درونی شخصیت یا شخصیت‌ها هم نوشت؛ مثلاً اگر اتفاق خوبی برای شخصیتی افتاده، علاوه‌بر اینکه بنویسید:" خندید و کف زد و... ." که یک حس بیرونی‌ست، بنویسید:" از ته دل احساس می‌کرد انگار بهترین هدیه‌ی دنیا را به او داده‌اند و... ."
یا اگر پیشامد تلخی برای شخصیت یا شخصیت‌های داستانتان می‌افتد؛ علاوه بر اینکه بنویسید:" گریست و... . بنویسید:" انگار تمام غم‌های دنیا را در قلبش جمع کرده بودند."

#مصطفی_باقرزاده

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین