نکته‌های نویسندگی‌

#نکته‌های_نویسندگی

بدون کلمه، بدون نوشتن و بدون کتاب، هیچ تاریخی و هیچ مفهومی از بشریت وجود ندارد.

#هرمان_هسه

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

چرا کتاب می‌نویسم؟ چون کتاب‌ها از زندگی، قدرت بیشتری دارند. کتاب‌ها می‌توانند از دیواری که هر کس پیرامون وجودش می‌کشد به راحتی عبور کنند و به باطن وی برسند.

#ژوئل_دیکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

رعایت هر عنصری از داستان‌نویسی ضروریست. هیچ‌کدام از عناصر داستان‌نویسی بی‌جهت نیستند. فضاسازی جای خودش را دارد، شخصیت‌پردازی جای خودش، نقاط اوج پردازی جای خودش و... . همان‌طور‌که اکسیژن برای انسان جای خودش را دارد، آب جای خودش را و... . هیچ‌کدامشان جای یکدیگر را برای انسان نمی‌گیرند.

#مـصطفی_باقرزاده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

جرقه برای ایجاد ایده‌های خلاق، از زیاد نوشتن و زیاد فکر کردن سرچشمه می‌گیرد.

#کیمووچونگ

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فکر می‌کنم که هر نویسنده باید چیزی بنویسد که خواننده انتظار آن را ندارد. مسئله این نیست که بپرسیم آن‌ها چه چیز نیاز دارند، مسئله تغییر دادن آن‌هاست. مسئله این است که برای هر داستانی، خواننده مد نظرتان را تولید کنید.

#اومبرتو_اکو

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

مدرک هر رشته‌ای هیچ‌ کمکی به قلم شما نخواهد کرد و هیچ ارتباطی به نویسندگی ندارد. اگر به خاطر نویسندگی می‌خواهید به دانشگاه بروید؛ قطعاً اگر به جای دانشگاه رفتن چند کتاب غیردرسی مطالعه کنید هم روی قلمتان تأثیر مثبتی‌ می‌گذارد، هم معلوماتتان بیشتر خواهد شد، هم روحیه‌ی بهتری خواهید داشت، هم وقتتان هدر نمی‌رود و هم یک گام عالی از بقیه‌ جلوتر خواهید برداشت.

#مصطفی_باقرزاده

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

در نویسندگی قدم آغازین بسیار مهم است. قدم اول را بهتر است همین الان برداشت. اینکه با خود تکرار کنید که فردا نوشتن را شروع می‌کنید، مثل این است که قلمتان آفت زده شود و با دست خودتان قلمتان را بشکنید. شما می‌توانید برای امروز دو دقیقه بنویسید؛ ولی امروز نوشتن را آغاز کنید و ترس، نگرانی و بهانه را کنار بگذارید. در این‌صورت به نصف موفقیت رسیده‌اید.

#مصطفی_باقرزاده

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

نوشتن درگاهیست که در آن روح و معنا ملاقات می‌کنند. به نوشتن ادامه داده و اجازه بدهید داستان‌ها از عمق درون بیایند.

#دانا_می

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

وقتی شروع به نوشتن داستان می‌کنید، وارد دنیایی شگفت‌انگیز و خیالی می‌شوید. فکر می‌کنم دلم می‌خواست داستان نویس شوم. آماده شکست بودم. آماده بودم که قبول کنم توانایی نوشتن ندارم و آن چه می‌نویسم، مورد قبول واقع نشود. می‌دانستم که طبیعیست هر کسی که می‌نویسد، آثارش چاپ نمی‌شود و در واقع موفقیت و عدم موفقیت دو روی طبیعی سکه نوشتن است. به خودم پنج سال فرصت دادم که اگر در این پنج سال آثارم منتشر نشد، مطمئن شوم که شرایط لازم را برای نویسنده شدن ندارم.
اما وقتی آن پنج سال سر رسید، من تعداد زیادی مخاطب داشتم و کتاب‌های زیادی از من منتشر شده بود.

#جان_آپدایک

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
#نکته‌های_نویسندگی

من متوجه شده‌ام با نوشتن می‌توانم چیزهایی را که درباره‌شان می‌نویسم بهتر درک کنم و آن‌ها را بسیار عینی‌تر از گذشته بیابم.

هانتر اس. تامپسون

?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین