دنباله دار ツ ✌ تـا حــالا شــده؟؟ ✌ ツ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Farzane
  • Like
تا دلت بخواد
شده تا حالا اتفاقی با چیزی یا کسی تصادف بکنی؟؟
یه بار اوایل رانندگی، دنده عقب زدم به یه کامیون پارک شده کنار خیابون biggrin_"
اونم زمستون بود، شیشه عقب بخار گرفته بود، ندیدم وگرنه عمرناآآ

تا حالا شده یه خریدی بکنی ولی وقتی اومدی خونه، پشیمون بشی؟؟

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: RPR"
یه بار اوایل رانندگی، دنده عقب زدم به یه کامیون پارک شده کنار خیابون biggrin_"
اونم زمستون بود، شیشه عقب بخار گرفته بود، ندیدم وگرنه عمرناآآ

تا حالا شده یه خریدی بکنی ولی وقتی اومدی خونه، پشیمون بشی؟؟
بعضی وقتا
تا حالا شده یه جا خرید کنی بعد همون جنس رو یه جا ببینی با قیمت پایین تر گیرت بیاد حرص بخوری واسه پولش؟

• Like
بعضی وقتا
تا حالا شده یه جا خرید کنی بعد همون جنس رو یه جا ببینی با قیمت پایین تر گیرت بیاد حرص بخوری واسه پولش؟
چندبار شده .... دیگه بعد خرید ، سعی میکنم پیگیرش نباشم ، چون میدونم شانس ندارمو قیمت کمتر هم هست : ))

تا حالا شده با اتو ، روسری یا شالتو بسوزونی؟453427_25y-456-

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: RPR"
چندبار شده .... دیگه بعد خرید ، سعی میکنم پیگیرش نباشم ، چون میدونم شانس ندارمو قیمت کمتر هم هست : ))

تا حالا شده با اتو ، روسری یا شالتو بسوزونی؟453427_25y-456-
نه کلا با اتو کاری ندارم فقط برای مدرسه استفاده میکنم:/

تا حالا از مدرسه اخراج شدی؟

• Like
نه

تا حالا گاری سواری کردی؟

نه
تا حالا سیگار کشیدی؟
بین خودمون بمونه‌ها اما همیشه یه بسته قایمکی دارم aa3627_25fwiy-p-s-smi-1-20-39-

تا حالا شده اینقدر از یکی عصبی بشی که تو ذهنت با یه عالمه نقشه خطرناک بکشیش؟ (مثلا تو ذهنت سرشو زیر آب کنی-2-35-)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BISEl
بین خودمون بمونه‌ها اما همیشه یه بسته قایمکی دارم aa3627_25fwiy-p-s-smi-1-20-39-

تا حالا شده اینقدر از یکی عصبی بشی که تو ذهنت با یه عالمه نقشه خطرناک بکشیش؟ (مثلا تو ذهنت سرشو زیر آب کنی-2-35-)
"این یوزر فعلی شما ،اولین یوزر من سال ۲۰۱۲ بود کلی خاطره رو برام زنده کردbiggrin_""

بله خیلی شده و میشه و‌ یحتمل خواهد شد :D

شده اخطاری بابت اشتباهی به کسی بدی،بعد همون لحظه بلافاصله خودتم همون اشتباه رو انجام بدی؟

"این یوزر فعلی شما ،اولین یوزر من سال ۲۰۱۲ بود کلی خاطره رو برام زنده کردbiggrin_""

بله خیلی شده و میشه و‌ یحتمل خواهد شد :D

شده اخطاری بابت اشتباهی به کسی بدی،بعد همون لحظه بلافاصله خودتم همون اشتباه رو انجام بدی؟
نه
تا حالا شده به یکی زیاد خوبی کنی ولی اون بهت ضرر بزنه؟

معمولا همیشه

شده به شدت از سمت کسی چیزی رو حس کنی اما مدام خلافش رو بهت بگه ؟

معمولا همیشه

شده به شدت از سمت کسی چیزی رو حس کنی اما مدام خلافش رو بهت بگه ؟
شده

شده بری بیرون که حالت بهتر شده ولی برعکسش پیش بیاد؟

بله

تاحالا شده نخوای حرف بزنی ولی به خودت بیای ببینی کللللی حرف زدی ؟؟

آره مثل الآن قص نداشتم چیزی بگم خب پیش میاد دیگه... گاهی اینقده حرف میزنم حرف میزنم که هوش مصنوعی از تو گوشیم در میاد میگه بیا این لیوان آب رو بخور یکم جون بگیری لب*ات خشک شده اما من با چشم غره به او ادامه میدم همینطورهمینطور..‌... رسیدم خلیج فارس کسی اینجا چیزی نمیخواد..‌.‌‌. ای وای امارات هم عجب جائیه.‌‌‌‌‌...............راستیاتش من بازی رو بلد نیستم حالا هم گم شدم چیکار کنم خدایا یکی بیاد ادامه بده....

عقب
بالا پایین