FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاوناجراییانجمن پرسنل مدیریت معاون اجرایی انجمن مدیر ارشد بخش فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,944 پسندها پسندها 6,243 امتیازها امتیازها 438 سکه 4,257 4/22/25 #21 یقین دارم کسی ظرف دعا را جا به جا کرده تو را من آرزو کردم، کسی دیگر تو را دارد علی زند وکیلی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاوناجراییانجمن پرسنل مدیریت معاون اجرایی انجمن مدیر ارشد بخش فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,944 پسندها پسندها 6,243 امتیازها امتیازها 438 سکه 4,257 4/27/25 #22
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاوناجراییانجمن پرسنل مدیریت معاون اجرایی انجمن مدیر ارشد بخش فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,944 پسندها پسندها 6,243 امتیازها امتیازها 438 سکه 4,257 6/20/25 #23 یه لحظه چشماتو ببند ببین هنوز دوسِت دارم نامه ای از آسمان/ سیروان خسروی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاوناجراییانجمن پرسنل مدیریت معاون اجرایی انجمن مدیر ارشد بخش فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,944 پسندها پسندها 6,243 امتیازها امتیازها 438 سکه 4,257 7/18/25 #24 با یه جمله تو آروم میشدم ،اگه حتی درد من عمیق بود من به هرکی از تو مىپرسه میگم قبل هر چیزی برام رفیق بود بغلم کن/ رضا صادقی
با یه جمله تو آروم میشدم ،اگه حتی درد من عمیق بود من به هرکی از تو مىپرسه میگم قبل هر چیزی برام رفیق بود بغلم کن/ رضا صادقی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاوناجراییانجمن پرسنل مدیریت معاون اجرایی انجمن مدیر ارشد بخش فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,944 پسندها پسندها 6,243 امتیازها امتیازها 438 سکه 4,257 10/12/25 #25 منو ببخش یه روزایی که با تو زیادی بوده تلخی همه برن تو میمونی، تو رفیق روزای سختی روزای سخت / مسعود صادقلو
منو ببخش یه روزایی که با تو زیادی بوده تلخی همه برن تو میمونی، تو رفیق روزای سختی روزای سخت / مسعود صادقلو
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاوناجراییانجمن پرسنل مدیریت معاون اجرایی انجمن مدیر ارشد بخش فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,944 پسندها پسندها 6,243 امتیازها امتیازها 438 سکه 4,257 10/12/25 #26 تو با مرام و خاکی، نیستی رفیق نیمه راه تو از اونا نیستی که رنگ عوض کنن وسط راه تو خوشی که هستن همه ، تو موندی پای مشکلام روزای سخت / مسعود صادقلو
تو با مرام و خاکی، نیستی رفیق نیمه راه تو از اونا نیستی که رنگ عوض کنن وسط راه تو خوشی که هستن همه ، تو موندی پای مشکلام روزای سخت / مسعود صادقلو