MOBINA.H کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 82 پسندها پسندها 538 امتیازها امتیازها 83 سکه 428 7/28/26 #41 حضرت عشق بفرما که دلم خانه ی توست
عجیبه خانوم مدیرتالارادبیات +مدیرتالارعلوم+مترجمآز+مقالهنویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه مسئولیت پذیر نوشتهها نوشتهها 4,498 پسندها پسندها 23,165 امتیازها امتیازها 813 سکه 1,523 7/28/26 #42 تو هر شهر دنیا که بارون بیاد خیابونی گم میشه تو بغض و درد تو بارون مگه میشه عاشق نشد تو بارون مگه میشه گریه نکرد
تو هر شهر دنیا که بارون بیاد خیابونی گم میشه تو بغض و درد تو بارون مگه میشه عاشق نشد تو بارون مگه میشه گریه نکرد
روباه سفید مترجم آزمایشی +خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,625 پسندها پسندها 16,291 امتیازها امتیازها 678 سکه 317 7/28/26 #43 مرورگر شما پشتیبانی نمیکند.
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,253 پسندها پسندها 20,052 امتیازها امتیازها 863 سکه 15,121 شنبه ساعت 17:09 #44 بَدِ اخلاقِ من! اما ... تو به چِشمِت نِمیاد!منِ کم حوصله رو ... مثلِ تو عشقمکی میخواد؟! #ناصر زینعلی 𝄞دارم عادت میکنم
بَدِ اخلاقِ من! اما ... تو به چِشمِت نِمیاد!منِ کم حوصله رو ... مثلِ تو عشقمکی میخواد؟! #ناصر زینعلی 𝄞دارم عادت میکنم