گپ و گفت ❃ پـرســش و پــاســخ نـویســـندگـــان ❃

بسمه تعالی

تمام تلاش ما به جهت بالا بردن کیفیت آثار و پیشرفت هر چه سریع تر شما در این عرصه ست؛ لذا تقاضا دارم که هر نوع سوالی من باب قواعد و اصول نویسندگی یا عناصر اون دارید، و اگر در موردی شک دارید، اینجا مطرح کنید. تا اونجا که در توان من و دوستانم باشه پاسخگو خواهیم بود. ?

+ اسپم نفرستیم :‌)

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام وقت بخیر
رمان‌های ادبی پرطرفدارترن یا محاوره‌ها؟
چه ژانرهایی خیلی محبوبن؟
زیر مجموعه‌های ژانر جنایی چی هستن؟
تفاوت ژانر درام و تراژدی چیه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TELMATELMA عضو تأیید شده است.

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
مدیر بازنشسته
9,051
پسندها
پسندها
6,936
امتیازها
امتیازها
553
سلام وقت بخیر
رمان‌های ادبی پرطرفدارترن یا محاوره‌ها؟
الان رمان‌های اینترنتی میشه گفت محاوره بیشتر طرفدار داره اما اما به طور معمول، نویسندگان در آثار جدی ادبی کلیت رمان را به شکل کتابی می نویسند و فقط برای نوشتن دیالوگ ها به شیوه ی محاوره ای و شکسته عمل می کنند.
یکی از دلایل این است که شکسته نوشتن قاعده ی دقیقی ندارد و هر کس ممکن است به شیوه ای محاوره و شکسته بنویسد. برای همین خواندن رمانی که سرتاسر آن محاوره ایست ممکن است برای خواننده دشوار باشد. و همچنین محاوره ای و شکسته نوشتن کل رمان از وزانت و ارزش ادبی آن می کاهد

چه ژانرهایی خیلی محبوبن؟

از محبوب‌ترین قالب‌های داستانی، می‌شود معمایی رو نام برد.
اما گاهی ژانر معمایی با شک‌وانتظار اشتباه گرفته میشود.
رمان معمایی تلاش می‌کند معمایی رو که به وجود اومده حل کند، اما در رمان شک‌وانتظار قراره معما به وجود بیاید

زیر مجموعه‌های ژانر جنایی چی هستن؟
در ادبیات جهانی
معمایی، جاسوسی، حقوقی، پلیسی، کاراگاهی، تریلر، هارد بویل

تفاوت ژانر درام و تراژدی چیه؟
به هنر بازنمايي يا بازنمودي از يك واقعه توسط بازيگران در صحنه و در برابر تماشاگران و يا به ديگر سخن به مجموعه‌اي كه از هرگونه نمايش تئاتري مايه گرفته باشد، درام مي‌گويند ولی تراژدي نمايشنامه‌ یا نوشته‌ای است كه به حوادث غم‌آور گره مي‌خورد و با پاياني ناشاد به اتمام مي‌رسد. براي نمايش غم و اندوه طرق مختلفي وجود دارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین