رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #31 دوستم حوصلش تو قرنطینه سر رفته بود کلاس اسپانیایی ثبتنام کرد. من اگه حوصلم سر بره میخوابم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #32 الان والدین اسم های قشنگی برا بچه هاشون میزارن من یادمه روز اول مدرسه به ب*غل دستیم گفتم اسمت چیه گفت صفدر ، دوماه مدرسه نرفتم تا یک هفته هم تب داشتم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
الان والدین اسم های قشنگی برا بچه هاشون میزارن من یادمه روز اول مدرسه به ب*غل دستیم گفتم اسمت چیه گفت صفدر ، دوماه مدرسه نرفتم تا یک هفته هم تب داشتم
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #33 تنها وجه اشتراکم با آدماي موفق اینه که منم مث اونا از هیچ شروع کردم البته بعد از این مرحله دیگه راهمو ازشون جدا کردم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تنها وجه اشتراکم با آدماي موفق اینه که منم مث اونا از هیچ شروع کردم البته بعد از این مرحله دیگه راهمو ازشون جدا کردم
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #34 دوستان صمیمی توجه داشته باشید: عصر حجر!! عصر ارتباطات!! عصر اطلاعات!! عصر فن آوری!! عصر تکنولوژی!! عصر دیجیتال!!! همه اینا ثابت میکنه که پیشرفت بشر همیشه در عصر اتفاق میفته و از صبح زود بیدار شدن هیچکس به جایی نمیرسه!!! پس تا لنگ ظهر بخوابید! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
دوستان صمیمی توجه داشته باشید: عصر حجر!! عصر ارتباطات!! عصر اطلاعات!! عصر فن آوری!! عصر تکنولوژی!! عصر دیجیتال!!! همه اینا ثابت میکنه که پیشرفت بشر همیشه در عصر اتفاق میفته و از صبح زود بیدار شدن هیچکس به جایی نمیرسه!!! پس تا لنگ ظهر بخوابید!
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #35 من امتحان ساعت ٨ صبحمو خوابيدم و نرفتم، بعد اومده ميگه فردا زود بيدار شو بريم كافه صبحونه بخوريم! متاسفانه تو انتخاب دوست به اندازه كافى دقت نكردم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
من امتحان ساعت ٨ صبحمو خوابيدم و نرفتم، بعد اومده ميگه فردا زود بيدار شو بريم كافه صبحونه بخوريم! متاسفانه تو انتخاب دوست به اندازه كافى دقت نكردم
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #36 استادمون معادله انتگرال نوشت گفت کی حاضره این مسئلهرو حل کنه؟ از اون ته داد زدم: زمان همه چیو حل میکنه استاد چهارده ترمه منتظرم زمان مسئله پاس شدنمو حل کنه آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
استادمون معادله انتگرال نوشت گفت کی حاضره این مسئلهرو حل کنه؟ از اون ته داد زدم: زمان همه چیو حل میکنه استاد چهارده ترمه منتظرم زمان مسئله پاس شدنمو حل کنه
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #37 وقتی میگید دلم میخواد برگردم به بچگی یادتون میاد باید فرم های مدرسه رو هم بپوشید دیگه؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #38 سر شام با مامان بابام قهر کردم اومدم تو اتاق بابام در حالي که دهنش بیشتر از اون پر نمیشد میگفت تا تو نیاي مام نمیخوریم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
سر شام با مامان بابام قهر کردم اومدم تو اتاق بابام در حالي که دهنش بیشتر از اون پر نمیشد میگفت تا تو نیاي مام نمیخوریم
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #39 تقریبا هیچکدوم از اون چیزهایی که یادداشت نمیکنم و با خودم میگم «نه بابا اینو دیگه یادم میمونه» رو یادم نیست! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تقریبا هیچکدوم از اون چیزهایی که یادداشت نمیکنم و با خودم میگم «نه بابا اینو دیگه یادم میمونه» رو یادم نیست!
رَعد؛رَعد؛ عضو تأیید شده است. مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,963 پسندها پسندها 1,481 امتیازها امتیازها 223 سکه 61 1/16/24 #40 یسری استاد برگهها رو داد بهم گفت برو نمرهها رو تو سایت وارد کن هر نمرهای خاستی هم به خودت بده . من اون درسم افتادم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یسری استاد برگهها رو داد بهم گفت برو نمرهها رو تو سایت وارد کن هر نمرهای خاستی هم به خودت بده . من اون درسم افتادم