طنز - دانش آموزانه -

‏واقعا کم پیدا میشه کسی که رشته تحصیلیش با شغلش یکی باشه تو اطرافیانم فقط خودم هستم که تحصیلات و شغلم به هم ربط داره، درس نخوندم و بیکارم هستم.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏معلم خصوصیش اومده ، قایم شده میگه نمیخوام درس بخونم ؛ یکربع بعد معلمش گفت امیرعلی یه لیوان آب میاری واسم ؛ از پشت کمد گفت نه این یه تله س:‌)​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏زمان مدرسه یکی از بچه های شر کلاس یه بادمجون انداخت تو بخاری یه بوی گند کل سالن رو برداشته بود . ناظممون اومد تو کلاس گفت منکه میدونم کار کیه ولی اگه خودش بیاد باهاش کاری ندارم . منم گفتم آقا اگه میدونین چرا نمیگید بیاد بیرون . یادمه از در کلاس تا دفتر مدیر فقط مشت لگد خوردم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏با یارو چت میکردم اسم پروفایلش
Sag Har بود
گفتم بچه کجایی سگ هار؟؟
هرچی از دهنش در اومد بارم کرد‌!
نگو اسمش ساغر بوده :|

خوب لعنتی مثل آدم بنویس​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بهترین روز عمرم بود. رفتم دانشگاه و دیدم همه دخترا بهم نگاه میکنن و پا میدن. کراشم در گوش دوستش یچیزی گفت و یه لبخند ریزی زدن و رد شد. دل تو دلم نبود گفتم برم دستشویی به خودم برسم و بهش پیشنهاد بدم. رفتم جلو آینه دیدم رکابی سبز راه راهم از زیرِ پیرهن سفیدم معلومه.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ریاضیات اگه شعور داشت میفهمید منفی در منفی باید بشه خیلی منفی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ولی واقعا پزشکی قبول شدن خیلی سخته...
من خودم هفت هشت سال کنکور دادم ولی قبول نشدم، آخر هم بهم گفتن برای اینکه پزشکی قبول بشی نباید کنکور ریاضی بدی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ترم یک دانشگاه ازاد استاد اومد گفت تناقض یعنی شما. چون الان دارید پول میدید که بذارن درس بخونید.
ولی شما اگه درس‌خون بودید که دانشگاه دولتی قبول میشدید​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏در همین حال که خرس ها دارن چربی ذخیره میکنن برای خواب زمستونی، اشرف مخلوقات باید بشینه مثل سگ درس بخونه برای امتحانای میان ترم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏بچگی من بوی نون‌ پنیر له شده در کیف مدرسه با ته‌مزه پوست نارنگی میده.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین