طنز - دانش آموزانه -

‏[استرس اون لحظه که معلم جلوت برگه‌ات رو تصحیح می‌کرد و تند تند خط می‌زد رو برگه]​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شکست عشقی درد داره ولی تا حالا شده وقتی رفتی آرایشگاه و همینطور که آرایشگرت داره آب اسپری میکنه و باهم حرف میزنید ازش بپرسی خوب شغل تو چیه؟!​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏همسایه‌مون با شوهرش دعواش شده، داشت می‌گفت می‌ذارم از این خونه می‌رم؛ بچه‌شون گفت نه مامان من بهت احتیاج دارم؛ مادره گفت چی چی رو احتیاج داری تو هم برای شکم من رو می‌خوای؛ بچهه گفت نه مشق‌های ریاضیم هم هست=)))​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من مطمئنم آزمون قلمچی اونم هشت صبح روز جمعه،کارمای قول ازدواج هاییه که تو مهدکودک به دخترا میدادم:‌)​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چطوری دبیرستانی هستین و انقدرم خوشگلید؟! پس چرا من دوران دبیرستان شبیه لحظات آخر صَدام حسین بود.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏فکر کن چه استعدادهایی دفن شد از آدمایی که به اصرار اطرافیانشون رفتن سراغ رشته های تاپ دانشگاه و به هیچ جا نرسیدن​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏مادری که میگه دردتو بمن بگو، منم دوستتم... فقط برات تله پهن کرده:‌‌)​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏یادش بخیر ترم یک، یکی که گروه دانشکده رو زده بود فکر میکرد یجور امتیازه و رفته بود مخ یکیو بزنه گفته بود سلام من ادمین گروه دانشکده‌ام​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏حالا سر اولین امتحان حضوری می‌ریم دانشگاه می‌بینیم نوشته ۳۰ تا تست ۸ دقیقه بدون قابلیت پشت و رو کردن برگه بعد از گذر کردن.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگه هم درس میخونین هم ورزش میکنین هم با دوستاتون وقت میگذرونین هم کتاب میخونین هم سفر میرین، میشه بگین چه رمزی میزنین؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین