من همش بله?????
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بلهآیا فضول داریم؟
خیرآیا وارد انجمن که میشوید چت باکس رو مطالعه میکنید؟ بله خیر
بلهآیا پروف کسی یا کسانی رو همیشه چک میکنید؟ بله خیر
خیرآیا در اتفاقات انجمن شرکت میکنید وسعی میکنید سر در بیارین در هر مسئلهای؟ بله خیر
شایددعواها و حواشی که گاها در انجمن پیش میاد رو پیگیری میکنی وگاها دخالتی هم میکنی؟ بله خیر
الان من آرومم یا فضول؟5 تا سوال مهم پرسیده شده؛ شما حداقل 3 تاش رو بگید بله یعنی به جمع فضولهای انجمن پیوستی و اگه 3تا هم خیر بگی یعنی بچه آروم انجمنی!
بلهبه نام خدا
خب خب ما تست داریم بدو جواب بده بگو!
آیا فضول داریم؟
آیا وارد انجمن که میشوید چت باکس رو مطالعه میکنید؟ بله خیر
بلهآیا پروف کسی یا کسانی رو همیشه چک میکنید؟ بله خیر
خیرآایا در اتفاقات انجمن شرکت میکنید وسعی میکنید سر در بیارین در هر مسئلهای؟ بله خیر
دنبال میکنم ولی دخالت نمیکنم
دعواها و حواشی که گاها در انجمن پیش میاد رو پیگیری میکنی وگاها دخالتی هم میکنی؟ بله خیر
5 تا سوال مهم پرسیده شده؛ شما حداقل 3 تاش رو بگید بله یعنی به جمع فضولهای انجمن پیوستی و اگه 3تا هم خیر بگی یعنی بچه آروم انجمنی!
خیربه نام خدا
خب خب ما تست داریم بدو جواب بده بگو!
آیا فضول داریم؟
خیرآیا پروف کسی یا کسانی رو همیشه چک میکنید؟ بله خیر
تقریباآایا در اتفاقات انجمن شرکت میکنید وسعی میکنید سر در بیارین در هر مسئلهای؟ بله خیر
بله
دعواها و حواشی که گاها در انجمن پیش میاد رو پیگیری میکنی وگاها دخالتی هم میکنی؟ بله خیر
من بچه آروم انجمن کی بودم اخه
5 تا سوال مهم پرسیده شده؛ شما حداقل 3 تاش رو بگید بله یعنی به جمع فضولهای انجمن پیوستی و اگه 3تا هم خیر بگی یعنی بچه آروم انجمنی!
بله
آیا وارد انجمن که میشوید چت باکس رو مطالعه میکنید؟
بله
آیا پروف کسی یا کسانی رو همیشه چک میکنید؟
بله
آایا در اتفاقات انجمن شرکت میکنید وسعی میکنید سر در بیارین در هر مسئلهای؟
بله...فقط دخالت نمیکنم.
دعواها و حواشی که گاها در انجمن پیش میاد رو پیگیری میکنی وگاها دخالتی هم میکنی؟
چقد آرومم من چقددد5 تا سوال مهم پرسیده شده؛ شما حداقل 3 تاش رو بگید بله یعنی به جمع فضولهای انجمن پیوستی و اگه 3تا هم خیر بگی یعنی بچه آروم انجمنی!
خیر***
نه نمیدونمآیا پروف کسی یا کسانی رو همیشه چک میکنید؟ بله خیر
بلهآایا در اتفاقات انجمن شرکت میکنید وسعی میکنید سر در بیارین در هر مسئلهای؟ بله خیر
بله اگر پیش بیاددعواها و حواشی که گاها در انجمن پیش میاد رو پیگیری میکنی وگاها دخالتی هم میکنی؟ بله خیر