همگانی دوستِ مَن ♡

_ دوستِ من : (تگ کنید.) @ناسـور

_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : تو نوشتن استعداد خاصی داری، اینکه چطور توصیفش کنی و چطور با فلسفه قاطیش کنی و مغز رو گره بزنی.
تو نقاشی کردنتم خیلی قشنگه.
همچنین استعدادت تو همراهی کردن من تو چرت و پرت گویی به سرعت 120 کلیومتر در ثانیه رو هم نمیشه نادیده گرفت.

_ اخلاق خوب : سعی میکنی درک کنی..این خیلی ارزشمنده. سعی میکنی بخندونی..دروغ نمیگی..(نگین کوچولو دوساله از آمل :|)

_برخورد خوب: یادم نمیاد...از بس کمه..همش منو دعوا میکنه و تهدید برخورد خوب ندیدم تاحالا..

_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که : همیشه هر گندی بزنم یا بخوام بزنم تو پایه ای و این خوبه..من آدمای پایه رو دوست دارم...یا وقتایی که مشاوره میدی چطور تو انجمن خرابکاری کنیم که صداش بپیچه?

_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : کدوم روزو میگه؟؟
من فقد چت باکسو یادم میاد هعی حرص میخوردی وقتی با اسم های عجیب و غریب صدات میکردیم.

_ از نظر ظاهری : ببعی بور

_ افتخار می کنم تورو دارم چون : ببعیا علف میخورن تو بندری میخوری.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : (تگ کنید.) @صدف درویش نژاد

_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : استعدادش تو نویسندگی بینظیره واو به واو کلماتش از درون قلبش میاد و من خواننده با تموم سلولام میتونم حسی که تو کلمات هست رو درک کنم. تو گویندگی استعداد خاصی داره? تو مهربونی و دوست خوب بودنم همینطور.

_ اخلاق خوب : خوش خنده، مهربون، باکس انگیزه، انرژی زا، شیطون و نمکی و همچنین پایه?

_برخورد خوب: ما بیشتر ازینکه تو انجمن باهم در ارتباط باشیم تو اینستاییم...با هر استوری فقد تا دو روز قربون صدقه هم میریم هعی بهم اعتماد بنفس میدیم و من چقدر اینو دوست دارم?

_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که : اکثرا هم عقیده ایم?
مهربونیتم خیلی زیاده و حرفایی که بهم میزنی همش بهم انگیزه میده و کلی حس خوب...چقدر خوبه که هستی بیب

_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : من هر روزم باهات حرف بزنم نتیجش میشه اینکه بیشتر از قبل ازت خوشم بیاد پس روز خاصی نیست...هر وقتی که حرف میزنیم من یه لول بالاتر میرم ازینکه خیلی ازت خوشم میاد و تو نمکی منی❤

_ از نظر ظاهری : شبیه صدفه..برق میزنه و دلرباست?

_ افتخار می کنم تورو دارم چون : انگیزمی و بیشتر از یه نیممی?❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : (تگ کنید.) @Mr.Soltani
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : من یه تیکه از رمانتو قبلا خوندم و جذبش شدم=) تو منتقدی هم عالی هستی?
_ اخلاق خوب :
اخلاق بد نداری واقا حتا حسادت هاتم قشنگه??
_برخورد خوب:
تگت نکردم دیشب چون نمیدونستم جواب این سوالا رو چی بدم چون خیلی هاش رو شاید ندونم و نمیتونم دلیل بزارم برای این حس خوبم بعت
_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که :
کلا همصحبتی رو دوست دارم باهات
_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد :
تو چت باکس اولین بار ک عکسمو گذاشتن پروفم گفتی چهره گیرایی داری??
_ از نظر ظاهری :
گوگولی منی واقعا???
_ افتخار می کنم تورو دارم چون :
واقعا یه رفیق خوب و یک‌رنگ بودی و هستی برا من♥️

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : (تگ کنید.) @AftabGardoon
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : استعداد که معلومه توی کد زدن و این داستانا? قلمت رو هم خعلی دوس دارم ببینم
_ اخلاق خوب :
همه اخلاقات خوبه واقعا بی نظیری تو?
_برخورد خوب:
برخوردت خمیشه عالیه، فکر نکنم کسی بیاد و این رو بتونه انکار کنه
خیلی شاد و سرحال چت میکنی و این ادم رو به وجد میاره، من حتا اگ خعلی خسته هم باشم چت کردن با تو لبخند رو لبام میاره و ذوق میکنم♥️
اینکا سعی میکنی با همه دوست باشی و رفاقت کنی?
_ از نظر ظاهری :
موهای فرت خعلی خعلی دوست دارم و صورتت هم که لبخندهات??
چون رفیق بامعرفتی هستی?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @ناسـور
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما :
تو یه کوه استعدادی که هر دفعه توانایی ریختن کرک و پر ملتیو داری؛ تو ذاتا مدیری و اعتراف می کنم هیچ وقت مثل تو توانایی مدیریت و سر و سامون دادن به کارا رو ندارم
تو به شدت باهوشی و هر کسی که باهات کار میکنه قطعا متوجه هوش اجتماعی و کاری تو میشه و قطعا بزرگ ترین استعدادت درخشیدن تو هر جایی که قرار میگیریه
از نقدت هم که دیگه نگم? تجربه ای که من دوسال طول کشید تا به دستش بیارمو تو چند ماهه داری کسب می کنی و این خود استعداده
از شگفت آور بودن قلمت همین بس که منو بدون اجبار و الزام مشتاق خوندن می کنی و اعتراف می کنم لغزش از همون رمان هاییه که بدون مسئولیت و وظیفه و فقط از روی جذب شدنم خوندمش
_ اخلاق خوب :
کلیکسیونی که تو?
تو هوای رفیقاتو تو هر شرایطی داری حتی اگه حواسمون نباشه تو مواظبی این خود خود معرفته
محبت کردنو ذاتی بلدی و همین که فقط صرف یه عده خاصی می کنیش باعث میشه آدم احساس ارزشمند بودن و متمایز بودنو قشنگ حس کنه و کسی که همچین اخلاقی داره اطرافیانش توانایی دل کندن ازش رو ندارن
اینکه در حالت کلی و در اولین برخوردا جدی و رسمیی ولی با اونایی که دوستتن صمیمی و مهربونی
همین که زود می بخشی و خیلی چیزا رو ندید میگیری و حتی تو بحث ها هم سعی می کنی زودتر با شوخی و خنده از ناراحتی جلوگیری کنی نشون میده چقدر بیشتر از سنت می فهمی
_برخورد خوب:
من اولا هی سعی می کردم به تو بپرم ولی لنتی جذاب چیطو شد که ایطو شد؟!
از همون اول با من خوب بودی و باعث شد حسادت بشه علاقه
حتی وقتایی که فکر می کنم رو مخت دارم میرم باز هم یه جوری برخورد میکنی که حس کنم اونقدر مهمم که هیچ وقت ممکن نیست ازم خسته بشی
من با نگین قهر کرده بودیم سر یه سری مسائل... تو کاملا در جریان بودی ولی حتی به روی منم نیاوردی
_ از نظر ظاهری :
خوشگل خودمی دیگه چی بگم?? فقط ما*چ به ریشات
همونی هستی که برای همه درد و دلام میشه روت حساب کنم و می دونم واقعی دل می سوزونی برام
همین که خیلیا ندارنت کافیه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @تِلـمـآ
نویسنده های واقعی ذهن های باز و فکرهای ناب دارن توهم دقیقا از همون دسته نویسنده های شگفت انگیزی که ایده ها و قلم لعنتیت همیشه منو وادار به تحسین میکنه
تو ملموس ترین شخصیتا رو میافرینی و قلمت سرشار از احساساته
_ اخلاق خوب :
تو با معرفتی و حسابی آدمو درک می کنی
همیشه وحشی بازیا و غر زدنای منو می بخشی و باهام مهربون برخورد می کنی و هوامو داری
_برخورد خوب:
اصلا همین که تحملم می کنی خودش یه دنیا برخورد خوبه? حتی وقتی باهات بد رفتار کردم باز تو خوب بودی و من یه عالمه شرمندم بابتش
مظلومیت عجیب غریبی داری که باعث میشه که بخوام کسایی که بهت از گل نازک تر میگنو تیکه تیکه کنم و همین تعصبه که بهت دارم موجب کلی حس خوبه
حتی وقتی موقتا از پیش ما رفتی منو یادت نرفت و حتی موقعی که بد حال و تو سختی بودی بهترین رابطه رو داشتیم
_ از نظر ظاهری :
دختر انقد قشنگ؟!
چشمات که اون همه درشته کیوتم هستی
تو پرتلاش ترین و با اراده ترین دختری هستی که همیشه و در همه حال با همه مشکلات می جنگی و کم نمیاری

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @لِــیــدی گُـل
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : چند روز پیش که یه دلنوشته ازت خوندم، متوجه شدم که چه قلم بالغی داری بیب و زیبا می‌نویسی، پیشنهادی که بهت دارم اینه اگه تو جملاتت از کلمات سخت استفاده میکنی پاورقی بزن و معنیشو بنویس، جذاب‌تر میشه.
_ اخلاق خوب : تو بی‌نهایت مهربونی، احساساتت رقیقه، با همه صمیمی برخورد میکنی و مطمعنم همه دوستت دارن.
_برخورد خوب: خاب اولین چیزی که از یه آدم تو ذهن میاد داشتن ی برخورده خوبه، تو با همه تو انج مهربونی و صمیمی و اجازه نمیدی کسی حس غریبی کنه ولی همیشه یادت باشه خوبیاتو فقط برا بهترینای زندگیت بزار ن همه که لایقش نیستن.
وقتی راجب رمانم انقد باهیجان حرف میزنی و صددرصد مشوق من میشی برا ادامه، عایا اون لحظه نباید دل آدم واست ضعف بره؟
_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : همراهی و حواست به دل دوستات هست و برای منم همینطوری
_ از نظر ظاهری : متاسفانه سعادت دیدار نداشتم ولی مطمعنم یه قلب زیبا تو یه انسان زیباست.
_ افتخار می کنم تورو دارم چون : رقیق‌القلبی و عمیقا دوست داشتنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @سایــه
نويسندگی، بارها و بارها گفتم و میگم من عاشق قلمتم عاشق کاراکترات جوری واسه خلقشون تایم میزاری ایده های نابت توصیفات قوی همه و همه باعث میشه وقتی میشینم پای خوندن پارت رمانات غرق بشم=>
_ اخلاق خوب :
نمیدونم اما وقتایی که باهات حرف میزنم اونقدر مود و کیوتی که دلم میخواد گازت بگیرم?
اما خب واقعا مهربونی، مهربون و صبور انقدری که اصن نمیتونم توصیف کنم:‌)
_برخورد خوب:
در عین مهربون و شوخ بودنت توی وقتایی که لازم باشه جدی ای.
انرژی مثبتایی که همیشه بهم میدی=)
اولین باری که باهات حرف زدم توی گپ مفی بود یه جوری رفتار کردی که حس کردم سال هاست میشناسمت بعد از اون سعی کردم بیشتر باهات اشنا بشم تا اینکه موضوع رمان گروهی پیش اومد حتی روی تاریخ تولد کاراکتراهم حساسیت به خرج دادیم?
و از اونجا به بعد بود که دوستیمون با غرغر کردنات(اعتراف میکنم خودمم کم غر نمیزدم) غیبتامون، مسخره بازیامون، حتی صحبت کردنامون درباره رمانا شروع شد اونقدر باهات صمیمی شدم که اولین نفری که از ایده رمانام باخبر میشد تو بودی، حتی تنها کسی که از محتویات چک نویسم خبر داره هم تویی=)
_ از نظر ظاهری :
ندیدمت=(
تو منبع حس خوب انرژی مثبتی اراده محکمی که داری باعث میشه بهت افتخار کنم=>

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @نگین قاسم پور
استعداد تو خدوییه? انقده خدویی که آدم اشک تو چشماش جمع میشه اصلا انگار ذاتا خدا یه جور تو رو آفریده که همه محبتا رو جذب کنی
به طرز عجیبی هیچ وقت ازت دلزده نمیشم
قلمتم خدوعه تاپیک اخبارو مگه ندیدن اینا
_ اخلاق خوب :
مهربون شدید
دلسوزی واقعی داری
گوله نمکی
با دقتی شکارچی لحطات حساسی
فحش قشنگ میدی?
خدویی
_برخورد خوب:
اون موقعا که هورام رفت و تو اومدی من یه گارد بدی داشتم و هی قصد داشتم با تو لج کنم و ثابت کنم وزه ای ولی تو با حوصله عجیبی باهام اوکی شدی
همیشه منو می فهمی و هر وقت پیشت غر می زنم سریع آرومم می کنی
تو هر وقت که نجفیو تو اخبار میشوری من قنج میرم?
_ از نظر ظاهری :
اون حجم از مو های مواج که میشینی تو جنگل برگ می پاشی روشون
چشات که تو آفتاب رنگ عوض می کنه
حالت شیطانی نگاهت??
نگینامی
مگه چند تا نگینا هست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @لِــیــدی گُـل
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : چند روز پیش که یه دلنوشته ازت خوندم، متوجه شدم که چه قلم بالغی داری بیب و زیبا می‌نویسی، پیشنهادی که بهت دارم اینه اگه تو جملاتت از کلمات سخت استفاده میکنی پاورقی بزن و معنیشو بنویس، جذاب‌تر میشه.
_ اخلاق خوب : تو بی‌نهایت مهربونی، احساساتت رقیقه، با همه صمیمی برخورد میکنی و مطمعنم همه دوستت دارن.
_برخورد خوب: خاب اولین چیزی که از یه آدم تو ذهن میاد داشتن ی برخورده خوبه، تو با همه تو انج مهربونی و صمیمی و اجازه نمیدی کسی حس غریبی کنه ولی همیشه یادت باشه خوبیاتو فقط برا بهترینای زندگیت بزار ن همه که لایقش نیستن.
وقتی راجب رمانم انقد باهیجان حرف میزنی و صددرصد مشوق من میشی برا ادامه، عایا اون لحظه نباید دل آدم واست ضعف بره؟
_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : همراهی و حواست به دل دوستات هست و برای منم همینطوری
_ از نظر ظاهری : متاسفانه سعادت دیدار نداشتم ولی مطمعنم یه قلب زیبا تو یه انسان زیباست.
_ افتخار می کنم تورو دارم چون : رقیق‌القلبی و عمیقا دوست داشتنی

_ دوستِ من : ?تگ نشدی جون دلم!
وای چطوری بگم که واقعا کم نذاشته باشم؟
قلمت رو خیلی دوست دارم حرف نداره توصیفات و فضاسازی و هیجانی که به خواننده منتقل میکنی ایده‌هایی که واقعا خواننده رو مجذوب اثرت میکنه همه شون عالین قلم فوقالعاده نابی داری ?
مخصوصا این تلافی اوهام عالیه?
استعدات صد در صد نویسندگیه یه نویسنده ی فوقالعاده جذاااب?
_ اخلاق خوب :
اخلاق بدی ازت ندیدم همه چی اخلاقت بیسته و حرف نداره رفتاری که باهم داری و مهربونیت و خلاصه وقتی کنارتم خیلی حس خوبی دارم. ❤
_برخورد خوب:
همیشه و هر وقت که اومدم برخوردت از خوب هم خوب تر بوده خیلی مهربون و دوست داشتنی هستی واقعا برای دوستات کم نمیذاری اینو دیدم و خیلی خوشحالم که من رو دوست خودت میدونی و تا این حد بهم حس خوب بخشیدی. احساس خیلی خوبی دارم کنارت واقعیتش تو خیلی خاصی شاعرجانم خیلی خاص❤

_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی
بگیرم اینه که :
رفتاری که باهم داری و مهربونی انرژی خاصی که موقع حرف زدن داری و به آدم منتقلش میکنی و شعرا و متن های خاصی که میفرستی یا تگم میکنی پروفت همه اینا پر حس خوبه
♥❤
یادمه برا اولین بم گفتی نازمگولی اگه بدووونی چه ذوقی کردماااا اگه بدونی از اون لحظه به بعد دیگه چتر شدم پروفت?❤
_ از نظر ظاهری : مگه خوشگل تر و جذاب تر از این بانوی شاعر و نویسنده ی زیبا داریم ما؟ اخ چشاششششش لحنتیییییی خیلی جذابه?❤
_ افتخار می کنم تورو دارم چون : بهترینمی و نویسنده و شاعر دوست داشتنیمی چون از داشتنت واقعا خوشحالم چون خاصی برام
♥?✍?آثارتم خیلی دوس دارما

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین