همگانی دوستِ مَن ♡

_ دوستِ من : @Hosein ادمین
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : والا قوت قلم و استعدادت تو مدیریت وقتایی که با مدیرا و کاربرا صحبت میکنی شدیدا مدبرانه‌س و استعداد خاصی تو جذبه نشون دادن و رو ندادن داری.
_ اخلاق خوب : خعلی زیرپوستی مهربونی?? ادمین بالاخره من آدم شناسمو اینو حس کردم
_برخورد خوب: برخورد خوب که ما زیاد برخوردای خوبی باهم نداشتیم همش دچار سوتفاهم و رفعش بودیم در کل گاهی میام پروفایلت برخوردت ستودنیه??
_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که : اینکه طرفدار تیم پرسپولیسیو ب جز این چیزی ب ذهنم نمیرسه ببخشید.❤
_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : اون روز که من از مدیریت لفت دادمو گفتی معصومه خانم بگو از چی ناراحتی بیا حلش کنیم، بسیار تو اعماق وجودم تاثیر مثبت گذاشت( حقیقتا معصومه خانم دیگه صدا نزن)
_ از نظر ظاهری : والا ندیدم، همیشه پروفای سیاه میزاری ولی من دوستا رو از ظاهر انتخاب و قضاوت نمی‌کنم
_ افتخار می کنم تورو دارم چون : یکی از بهترین مدیرایی هستی که تو این انجمنا دیدم و میشه به اخلاقت، رفتارت و استقامتت افتخار کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دوست من: @آتـریـسـا

_ قوت قلمِ شما /استعداد شما :
قلمت خیلی قشنگ و عالیه طوری که وقتی آثارت رو میخونم کف می‌کنم خدایی جوری مینویسی که یک لحظه حتی نمیشه ازش دل کند. قلمت تو رمان نوشتن و داستانک نوشتن و اپیزود بود اگه اشتباه نکنم قاسق! خیلی جذابه و حرفه‌ای دلنوشته هاتم قشنگه تو دلنوشته نویسی هم حرف نداری عاجی باور کن
استعدادت هم گویندگیه هم نویسندگی تو هردوشونم موفق هستی و بهت افتخارمیکنم?✍?
_ اخلاق خوب :
شما بیا یه اخلاق بد ازش پیدا کن اصن امکان ندارهههه
وقتایی که خیلی حالم بده وویس میدی با اون صدای قشنگت میگی«سوگل» لحنتیییییی دلم صعف
_برخورد خوب:
وقتی میبینی حالم خوب نیست برخلاف اینکه نمیتونی زیاد احساساتی برخورد کنی ولی همیشه باهم مهربون بودی و دلداریم دادی و وقتایی که تسلیم شدم بلندم کردی و کمکم کردی همه چی رو از نو بسازم و حالمو خوب کردی نشده حرفی بزنم بپیچونیم تا اخرش نشستی و گوش دادی بم.
_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که :
لحنتیییییی تو سرتاپات حس خوبه این یه مورد رو بنویسید اتکِ من خودش حس خوبه مگه میشه پیشش بود و حس خوب نداشته باشییییی؟
_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد :
من کلا همون اوایل آشنایی مجذوبت گشتم آرشامم دیگه اون روز و دیروز نداریم?❤
ولی بذا بگم خالی نمونه: با وجود ضعیف بودن قلمم وقتی بهت پیشنهاد دادم داستانکی دارم و میخوام باهم گروهی بنویسیم توهم زودی قبول کردی و هیچ بهونه ای نیاوردی تا اخرش کنارم بودی و کمکم کردی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی اصن تو خیلی خوبی آتی خیلی خوب به قول شاعره: خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟ بخدا خوب تر از خوب تری?
_ از نظر ظاهری :? با وجود کج و کوله کردن قیافت ولی بازم خیلی جذابی لحنتیییییی هنوزم فشت میدما باید یکی دیگه بفرستی البته تو این یکی جان جدت مسخره بازی در نیار و از مودت بیا بیرون عه من میخوام ابجیمو یه دل سیر نیگاش کنم?
ولی خدایی خیلی قشنگ و دوست داشتنی هستی چشات خیلی جذابه لحنتیییییی

_ افتخار می کنم تورو دارم چون :
چون بهترین هدیه‌ی خدایی برای منِ همیشه خسته و نومید? اقا من بت افتخار میکنمممم چون آبجی خودمی چون آرشام منی چون بهترین رفیق منی بسه یا بگم؟ افتخار میکنم بت چون نویسنده و گوینده ی موفقی هستی و بازم بت افتخار میکنم چون از نوشتن گروهی باهام خسته نشدی + داستانک مون یه دلنوشته هم باهم نوشتیم✍?❤
ها اینم بگم چون اتک منی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : (تگ کنید.) @Mr.Soltani

_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : مثل خودت خدوعه..ازونا که آدمو میگیره ول نمیکنه..البته نقدتو میگما.. بجز این شرایط استعداد عجیبی تو جلب دردسر برا خودت داری...استعداد عجیبیم تو جلب نظر ملت داری..عاره

_ اخلاق خوب : انقد باهات راحتم و تو خوبی که میتونم از دایرکتا بهت بگم و ازت بپرسم منظورش چیه? انقد نمکی هستی که دلم میخواد هر دیقه باهات قهر کنم :|

_برخورد خوب: جنتلمن، باکلاس، متشخص معادلشو بعدا میگم?

_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که : حرف تو دلت نمیمونه و هر چی تو دلت باشه روومستقیم میگی..دوست میدارم

_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : این برای من هر روز صدق میکنه...دیگ چیزی نمیگم?

_ از نظر ظاهری : چش و موهات..نگاه پلید

_ افتخار می کنم تورو دارم چون : الان بگم ابهتت میریزه خودت میدونی دیگ..

آخرین ویرایش توسط مدیر:

?دوستِ من : @لِــیــدی گُـل
?قوت قلمِ شما /استعداد شما :
تو بی نظیری! با اینکه اون اولا نمی‌دونستی چی به چیه تو نوشتن ولی خودت رو بالا کشیدی اون قدر که الان بدون هیچ اقراری میتونم بگم قلمت فوق العاده است شاعر و نویسنده قشنگم! دلنوشته نویسی و داستانک هات رو دوست داشتم مخصوصا این داستانک جدیدت لذت بردم از خواندنش. ? توی نقد هم استعداد داری اینو به عنوان کسی میگم که نقد پذیر نیست و از اینکه با هم چند اثر مشترک داریم ( تگ ویژه ) از صمیم قلب خوشحالم و منتظر استارت خوردن رمانتم آبجی ^^

? اخلاق خوب :
اخلاق خوب نداری چون تو خودِ خود اخلاق خوبی! هر چی که به عنوان اخلاق خوب میشناسم خلاصه میشه در وجود معصوم و سادگی بی حد و اندازه‌ات. مهربون و سنگ صبور من ^^
_برخورد خوب: خوش برخورد ترین آدم زندگیم...
چون تو خواهرمی، زنمی، تنها رفیق مجازیمی که موندگار شدی کنارم و با اخلاق گند و روحیه پسرونه و احساساتی نبودنم کنار اومدی. تو مکمل جذاب منی!

? رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد :
پایه کارهای چرت منی. هر وقت کاری ازت خواستم بدون چشم داشت و بهونه انجام دادی برام و واقعا ممنونم!

? از نظر ظاهری :
خوشگل کیوت من ?
تو تنها کسی هستی که بهتر از خودم می‌شناسیم. ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @Mr.Soltani
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : اقا قلم خیلی نابی داره باورکنید اولا که اومده بودم انجمن خیلی فضول بودم همه ی رمانارو چک میکردم که رمان علی رو دیدم انقدر قشنگ نوشته بود که هنوز که هنوزه مشتاقم ادامش بده و بخونمش، استعدادش نقده ولی یه استعداد دیگم داره تو سرویس کردن دهن طرف مقابل وقتی داره چرت و پرت میگه حرفاشم خدای منطقه???
_ اخلاق خوب :
اخلاق خوبش مهربونی و درک و فهمشه وقتایی که حتی داشتم چرت و پرت میگفتم بازم کنارم موند و تنهام نذاشت همیشه کمکم کرده و بهم درست و غلط رو نشون داده ولییی یه اخلاق خوبش که خیلی خوبه ?غیرتی بودن و حساس بودنش رو دوستاشه اینو خیلی دوووس?
_برخورد خوب:
?این چند وقته که همش درحال فش دادن بوده چی شو بگم من؟ ?از این شکلکم خیلی استفاده میکنه? اهم شوخی بود بابا برخورداش همه خیلی خوبن مثلا وقتایی که ذوق دارم میرم باهاش درمورد یه چیزی حرف بزنم با برخورد خوبشو ?فرستادن ایموجی محبوبم قشنگ حالمو خوب تر میکنه و وقتایی که چرت و پرت میگم با فرستادن ? و حرفاش قشنگ مسلمون میشم لحنتیییییی جذبه رو?❤ دیگه خیلی شیطون و مهربونه اصن گله گللللل?
_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که : تو خودت حس خوبی دلیل ملیل نمیخواد که?
_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : ?رفتار...اوم روزای اول اشنایی مون رو یادته؟ بهت گفتم من دیگه پسرم صدات میزنمو و ننت میشم؟ توهم پایه بودی؟ ?پایه بودناتو دوس و اون روز خیلی ازت خوشم اومد و وقتی که ممد دعوام کرد نه این دعواهای راستکیا نچ همین که گفت....خدت یادته بعد تو طرف من بودی قشنگ خر ذوق گشتم??
_ از نظر ظاهری :?لحنتیییییی شاعره یچی گفته بود وایسا: تو چشات سگ داره انگاری باهمه فرق داره انگاری??‍♀️حالا همین چیزا چشات خیلی قشنگن و صورت معصومی داری جوری که ادم بت حسودیش میشه و من کلی حس خوب ازت میگیرم ???مرسی از بودنت.
_ افتخار می کنم تورو دارم چون : دوستمی?❤
بابا این بشر سرتاپاش افتخاره من کدومشو بگم؟ بیا خلاصش کنیم چون دارمت?

آخرین ویرایش توسط مدیر:

? دوستِ من : @ʙʟᴜᴀ ᴄɪᴇʟʟᴏ

✈️قوت قلمِ شما /استعداد شما :
قلمت محشره پر ایده های ناب و سبک خاص نوشتار که فقط و فقط مخصوص معصومِ. وقتی میخونم غرق لذت میشم مخصوصا تلاقی اوهام! مهندس قشنگ و نویسنده چاپی قشنگم مطمعنم که با این تلاشت نوبلی که هدفته زودتر از اون چیزی که فکر کنی به دست میاری ? از شعر و شاعری هم فکر کنم نیاز نباشه حرفی بزنم برترین شاعر فصل خودش مفهوم رو می‌رسونه.

? اخلاق خوب :
مهربونه و نازمنگولی طور من ^^

✈️برخورد خوب:
برخورد خوب؟ معصوم خود خود خوش برخوردیه!

? دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که :
وفاداری، پایه، شاعر نازمنگولی من

✈️رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد :
توی اولین کارگاه وقتی هیچی بلد نبودم و سوالاتم واقعا چرا و تباه بود با حوصله جوابمو دادی و بهم نخندیدی...

? از نظر ظاهری :
خوشگل نازمنگولی ?

✈️افتخار می کنم تورو دارم چون :
تو معصومِ منی!?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @Mr.Soltani
این بشر استعداد شگرفی توی نقد داره شده یه اثر بنویسی که بی نقص باشه ولی امیر نقد کنه چهار پنج صفحه از توش نقد عادلانه دربیاره :/ همچنین توی فحش دادن و زدن هم استعداد به خصوصی داره [ اشاره نامحسوس به گپ] توی تیغ زدن بچه های محصل فامیل هم استعداد داره [ خودت بفهم دیگه ]
_ اخلاق خوب :
اخلاقش خیلی خوبه. مهربونه و پایه است یه مقداری هم حسود و به شدت غیرتی ?
_برخورد خوب:
برخوردش خوبه این عزیز.
هر جا باشی هر مشکلی داشته باشی بهش بگی از روی منطق راهنمایی می‌کنه و مشاوره میده هر چند مشاوره اش یکم با فحش همراهه??
توی چت باکس. میشه گفت اولین پسری هستی که توی مجازی باهام حرف زد خود خودت فقط؛)
_ از نظر ظاهری : ندیدم ولی به قول نگین میگم خیلی خدوِ
چون تو داداش منی =))) ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ خوب من+آروم جون منِ : @Dr.G.Aramis
_ قوت قلمِ شما /استعداد شما : قلمت حرف نداره استاد قشنگم از دلنوشته نویسی گرفته تا رمان و کتاب نویسی??همه شون عالین، خدای استعداده ننم از کدومش بگم من؟ ولی استعدادت تو مدیریت کردن خیلی جاذابه?
_ اخلاق خوب : مهربون بودن، دلسوز بودن، با درک فهم بودن و از همه مهم تر گیسو آرامیس بودن??استاد من بودن. اخلاقیاتت خیلی خوبن هرجا که بهت نیاز داشتم کنارم موندی دلداریم دادی و هر وقت شکست خوردم یا میگفتم نمیتونم نمیذارن نویسندگی رو ادامه بدم تو بودی که سرپا نگهم داشتی و بلندم کردی با حرفای قشنگت و راه حل دادنت منو به این‌جا رسوندی راستش دروغ چرا اگه تو نبودی اگه تو کارگاهات شرکت نمی‌کردم و اگه اون شبی که عضو انجمن شدم پروفم نمیومدی اگه بهم آموزش نمیدادی عمرا من به اینجا می رسیدم تو خواببم تصور نمیکردم روزی برسه که دلنوشته نویسیم درحد تگ محبوب در بیاد یا اصن از نوستن سر در بیارم پس مرسی که هستی استاد قشنگم❤
_برخورد خوب:? تا حالا برخورد بدی ندیدم ازت همیشه باهام مهربون بودی بهم انگیزه و انرژی و روحیه دادی برای ادامه دادن?
_ دلیلی که باعث میشه بیشتر ازت حس خوبی بگیرم اینه که : این‌که درکن میکنی کنارم میمونی تا حالمو خوب نکنی تنهام نمیذاری تحمل میکنی غرغرامو تراژدی حالمو از بین میبری فاز غمگینی که دارم وقتی میام پیشت از بین میره و ازم یک دختر شر و شیطون و با انگیزه میسازه تویی فرشته‌ی زمینی بدون بال منِ.
_ رفتاری که اون روز ازت دیدم باعث شد بیشتر ازت خوشم بیاد : من همیشه عاشقت بوودممم اقا همه رفتارت نابن نمیتونم بین شون یکی رو انتخاب کنم تو خود عشقی گیسو آرام جان من❤
_ از نظر ظاهری : قشنگ ترینمی?اقا خیلییی قشنگ و جذابی ?شرمنده نمیخوام چش بخوری???
_ افتخار می کنم تورو دارم چون :?جون استادخودمی ننه ی خودمی حامی قلبمی همیشه کنارمی باعث پیشرفت و موفقیتمی ❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
_ دوستِ من : @ناسـور
تو نویسندگی و نقد استعداد داره ولی توی گویندگی خیلی خیلی بیشتر فوران استعداده [ خنده شیطانی ]
جدا از شوخی فضاسازی و سبک نگارش رمانش خداست! ایده های ناب رو فراموش نکنیم.

_ اخلاق خوب :
اخلاقش خوبه پایه است.

_برخورد خوب:
برخوردشم خوبه?‍?

اونم مثل من یه نویسنده قاتل بالفطره است! ?
همون بار اولی که گفتی از آنا خوشت اومده و نظرت رو گفتی درباره رمان.

_ از نظر ظاهری :
بدنیستی [ شوخی]
#زیبایی اصلی زیبایی باطنیه که تو ازش غنی هستی.

بمرتضی علی داوش منی?
#با لحن خودت بخون

آخرین ویرایش:
دوستِ مَن: @لِــیــدی گُـل

قوت قلم شما | استعداد شما:
سوگلِ من، چیدن واژه‌ها در کنار هم با احساس درونت، فکر هر خواننده‌ای را درگیر می‌کند و فکروذکر او را با خود به دنیای احساسات تو می‌کشد?

اخلاقِ خوب:
اخلاقِ خوب، یعنی دانستن ارزش دیگران و داشتن لطف و محبت به آن‌ها که تو در آن به بهترین نحو ممکن عمل کرده‌ای! کمتر محبت کن، که مبادا ضربه‌ای دیگر تو را درگیر خود کند؛)

برخورد خوب:
به زبان آوردن احساسات‌ت، بهترین چیزی‌ست که می‌تواند دیگران را مجذوب‌ت کند.

دلیلی که باعث احساس خوب می‌شود:
دو رو نیستی و تمام‌ت را با دیگران به اشتراک می‌گذاری?

افتخار می‌کنم بهت چون: تو آدم خیلی ارزشمندی هستی?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین