نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. مدیر کل انجمن پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن فرشته زمینی همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,505 پسندها پسندها 21,549 امتیازها امتیازها 918 سکه 956 1/15/24 #1 از نظر روحی نیاز دارم به... جمله رو ادامه بدید و یک نفر رو به چالش دعوت کنید. دعوت میکنم از @BiJoU آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
از نظر روحی نیاز دارم به... جمله رو ادامه بدید و یک نفر رو به چالش دعوت کنید. دعوت میکنم از @BiJoU
ن نائنگی کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 1 سکه 0 1/15/24 #2 بودنش دعوت میکنم از: @Ali yaghoubi آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مَـهـوا مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته فرشته زمینی نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 5,841 پسندها پسندها 6,414 امتیازها امتیازها 293 سکه 89 1/15/24 #3 خـــــــــواب، یه فکر راحت، کلی کتاب و کلی فیلم + کلی انیمه یه لیوانم چایی کلی ام وقت آزاد و یه دوست که وقتی کتاب ها و فیلم ها و انیمه هایی که دیدم رو برم با ذوق براش تعریف کنم? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
خـــــــــواب، یه فکر راحت، کلی کتاب و کلی فیلم + کلی انیمه یه لیوانم چایی کلی ام وقت آزاد و یه دوست که وقتی کتاب ها و فیلم ها و انیمه هایی که دیدم رو برم با ذوق براش تعریف کنم?
? ......! کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,171 پسندها پسندها 2,597 امتیازها امتیازها 273 سکه 15 1/15/24 #4 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
H *helia* کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 234 پسندها پسندها 73 امتیازها امتیازها 28 سکه 0 1/15/24 #5 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید)
MonjiMonji عضو تأیید شده است. نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری شاعـر مدیر بازنشسته شاعر نوشتهها نوشتهها 6,586 پسندها پسندها 13,107 امتیازها امتیازها 703 سکه 474 1/15/24 #6 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
K KAZHE کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 83 پسندها پسندها 6 امتیازها امتیازها 8 سکه 0 1/15/24 #7 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
AftabGardoon نویسنده و مترجم افتخاری نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 1,244 پسندها پسندها 763 امتیازها امتیازها 223 سکه 44 1/15/24 #8 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
د دِلکَـــــش مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته نوشتهها نوشتهها 2,375 پسندها پسندها 3,818 امتیازها امتیازها 328 سکه 52 1/15/24 #9 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24
MelicaMelica عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش نماوا+مدرس گویندگی پرسنل مدیریت مدیر ارشد مـدرس مترجم گوینده وفاداری مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,309 پسندها پسندها 9,281 امتیازها امتیازها 453 سکه 872 1/15/24 #10 مهمان عزیز برای مشاهده این محتوا باید وارد اکانت خود شوید یا ثبت نام کنید(برای ثبت نام یا وارد شدن کلیک کنید) آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/15/24