همگانی •• خودمونی ! ••

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع firozeyeãbi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همه چیز را به خوبی درک میکنم و این بالاخره مرا خواهد کشت.
_‌ داستایوفسکی

«هر قدر که به غم‌ میدان بدهی، میدان می‌طلبد و بازهم بیشتر و بیشتر. هر قدر در برابرش کوتاه بیایی، قد می‌کشد، سلطه می‌طلبد، و له می‌کند.»

نادر ابراهیمی.

‌مخروبه‌ی باورم رقصِ‌ رنج های ممتد است و من آشیانه‌ی ناشی آنها.
راشین بهمنی

نه موانع می‌توانند شما را متوقف کنند، نه مشکلات و نه حتی سایر آدم‌ها، تنها کسی که می‌تواند شما را متوقف کند، «خودتان» هستید.

یکی ایستاد و رسید یکی دوید و نرسید و قسمت غصه دار این قصه این بود؛ ایستاده ها با تمسخر به ما دست تکان می دادند..
|محمد همایون|

نوشته بود
:دیگه حتی بچه‌ی پونزده ساله هم میدونه حرفای دوران رفاقتو نباید موقع قطع ارتباط به بقیه گفت ولی میبینی آدم سی ساله عین خاله زنکا هرجا میشینه چرت وُ پرت نقل میکنه"
: ))

‏دوست داشته شدن، مثل این می مونه که وسط صحنه ای که توش نقش سیاه لشکری، یکی روت نور بتابونه و ناگهان تبدیل بشی به نقش اول...

حق با تو بود؛ این دورنگ ها
باده پنهان در قبا دارند
و قُرآن در ب*غل!..

بهشت، بزرگترین فریب برای جهنم کردنِ دنیاست..

کسایی که نمیتونن دو قدم برا زندگی خودشون بردارن و همیشه تو نکبت دست و پا میزنن خیلی خوب بلدن بشینن از دولت بد بگن، از مدرسه و معلم بد بگن، از سوپری محل بد بگن، از اون ثروتمندی که هر روز بهش نذری میده بد بگن، از پلیس راهنمایی رانندگی بد بگن و و و
تهشم فک کنن خیلی روشنفکرن

یروزی بهشون ثابت میشه من خسته نیستم که انقد خوابم میاد، توی هوای شهر جدی جدی داروی خواب اور پخش کردن! البته گیرنده‌ش فقط روی ِ آدمای خاص وجود داره.

برایِ حرفِ خودمون ارزش قائل باشیم!

دنیا اونقدر کوچیکه که آدمایی رو که ازشون متنفری هر روز می‌بینی ولی اونقدر بزرگه که اونی که دلت می‌خواد رو هیچوقت نمی‌بینی.

گاهی اوقات بحث نکردن و اهمیت ندادن خیلی سنگین تره!
اول نگاه میکنی میبینی طرف مقابل ارزششو داره؟ میگی نه! نداره!
همینقدر بی ارزش و..
آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف می‌‌شوی و مهم‌تر آنکه خوک از این کار لذت می‌برد.
"جورج برنارد شاو"

زندگی هیچ تقصیری نداره
اون خودشم یه قربانیه
این آدمان که با کارهاشون گند میزنن به زندگی
پس چرا باز هم میگن
«لعنت به این زندگی؟»

در نقطه‌ای که نه بازگشت ممکن است و نه فایده‌ای دارد، آدم‌ها میل به بازگشت پیدا می‌کنند!

عقب
بالا پایین