خخخخخخ من همچین چیزی ندیدم بیشتر شبیه سایه ان کلی میگم ترجیح میدم جلوم نمود نکنن ولی خب در نتیجه اونا هم نمیکنن انگار تا خودت نخوای و کرم نریزی کاریت ندارنبلخشیدا ولی سمم دارن?
آخرین ویرایش توسط مدیر:
خخخخخخ من همچین چیزی ندیدم بیشتر شبیه سایه ان کلی میگم ترجیح میدم جلوم نمود نکنن ولی خب در نتیجه اونا هم نمیکنن انگار تا خودت نخوای و کرم نریزی کاریت ندارنبلخشیدا ولی سمم دارن?
یاسمین هستم :)راستی ممنون واسه جواب دادن به سوالام خیلی متشکرم ?❤❤تقدیم به شما :aiwan_light_give_heart2: راستی اسم من مهساست اگه دوست داری خودتو معرفی کن عزیزم??
?اوهوم پس که اینطور? یعنی تا خودت نخوای جلوت نمیان??خخخخخخ من همچین چیزی ندیدم بیشتر شبیه سایه ان کلی میگم ترجیح میدم جلوم نمود نکنن ولی خب در نتیجه اونا هم نمیکنن انگار تا خودت نخوای و کرم نریزی کاریت ندارن
خوش قلبم یاسمین جون ❤من کلا با همه زود جوش میخورم ?یاسمین هستم :)
یعنی اذیتت می کنن؟من شنیدم اگه دعا واینا بنویسی یا بخونی دست از سرت بر میدارن ?حالا دیگه نمیدونم درسته یانه?منم یه چند تا یه نفر به جونم انداخته?
ن خیلی وخته بیخیالم شدنیعنی اذیتت می کنن؟من شنیدم اگه دعا واینا بنویسی یا بخونی دست از سرت بر میدارن ?حالا دیگه نمیدونم درسته یانه?
ببین کاهش محدودیت فرکانسی میتونه برای همه ما رخ بده شده گاهی صدایی بشنویم یا هرچی و فقط اجنه نیستن ارواح و حتی جهان های موازی که در کنار ما هستن اگه محدودیت فرکانسی ما یا اونا کاهش پیدا کنع میتونیم هم رو حس کنیم ! بعضی افراد بیشترواقعا چه جالب یعنی یه جورایی محدودیت فرکانسی توکاهش پیدا کرده که می تونی احساسشون کنی وبا هاشون حرف بزنی?نمی ترسی؟ واقعا جالبه اگه منم اینکارو بکنم ممکنه برش دارن؟ به نظر من تو راست می گی نمیدونم چه حسیه که بهم میگه تو صادقانه داری جواب میدی ومیدونم که خالی نمیبندی واقعا دارم می گم من باورت دارم?❤?
واقعا ؟چه جوری اذیت شدی؟یعنی جنگیری می کردی؟ یعنی اگه دنبالشون بریم یا احضارشون کنیم پشیمونمون می کنن یعنی اذیت می کنن؟مگه انسان ها اشرف مخلوگات نیست پس باید ما یه چیزی داشته باشیم که اونا نداشته باشن می تونی اگه یکیشونو دیدی ازشون این سوالو بپرسی؟عواقبش ؟منظورت چیه؟یعنی یه کار وحشت ناک در موردت انجام دادن؟اگه برات مقدور میشه برام توضیح بدی؟???عزیزم این کارا شوخی بردار نیس!
من خودم تو این زمینه خیلی فعالیت داشتم و خیلیم اذیت شدم
خواهشا کاری نکن که بعدا پیشمون بشی.
این مثل بازی کردن با دم شیره!
جن چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد وگرنه عواقب خیلی بدی داره! خیلی بد.
منظور از مشرف مخلوقات بودن فقط اختیاریه که ما داریم بقیه موجودات ندارنواقعا ؟چه جوری اذیت شدی؟یعنی جنگیری می کردی؟ یعنی اگه دنبالشون بریم یا احضارشون کنیم پشیمونمون می کنن یعنی اذیت می کنن؟مگه انسان ها اشرف مخلوگات نیست پس باید ما یه چیزی داشته باشیم که اونا نداشته باشن می تونی اگه یکیشونو دیدی ازشون این سوالو بپرسی؟عواقبش ؟منظورت چیه؟یعنی یه کار وحشت ناک در موردت انجام دادن؟اگه برات مقدور میشه برام توضیح بدی؟???