جن! یوهاهاها/:

بلخشیدا ولی سمم دارن?
خخخخخخ من همچین چیزی ندیدم بیشتر شبیه سایه ان کلی میگم ترجیح میدم جلوم نمود نکنن ولی خب در نتیجه اونا هم نمیکنن انگار تا خودت نخوای و کرم نریزی کاریت ندارن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
واقعا چه جالب یعنی یه جورایی محدودیت فرکانسی توکاهش پیدا کرده که می تونی احساسشون کنی وبا هاشون حرف بزنی?نمی ترسی؟ واقعا جالبه اگه منم اینکارو بکنم ممکنه برش دارن؟ به نظر من تو راست می گی نمیدونم چه حسیه که بهم میگه تو صادقانه داری جواب میدی ومیدونم که خالی نمیبندی واقعا دارم می گم من باورت دارم?❤?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: یمنا
خخخخخخ من همچین چیزی ندیدم بیشتر شبیه سایه ان کلی میگم ترجیح میدم جلوم نمود نکنن ولی خب در نتیجه اونا هم نمیکنن انگار تا خودت نخوای و کرم نریزی کاریت ندارن
?اوهوم پس که اینطور? یعنی تا خودت نخوای جلوت نمیان??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
منم یه چند تا یه نفر به جونم انداخته?
یعنی اذیتت می کنن؟من شنیدم اگه دعا واینا بنویسی یا بخونی دست از سرت بر میدارن ?حالا دیگه نمیدونم درسته یانه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
آخرین ویرایش توسط مدیر:
واقعا چه جالب یعنی یه جورایی محدودیت فرکانسی توکاهش پیدا کرده که می تونی احساسشون کنی وبا هاشون حرف بزنی?نمی ترسی؟ واقعا جالبه اگه منم اینکارو بکنم ممکنه برش دارن؟ به نظر من تو راست می گی نمیدونم چه حسیه که بهم میگه تو صادقانه داری جواب میدی ومیدونم که خالی نمیبندی واقعا دارم می گم من باورت دارم?❤?
ببین کاهش محدودیت فرکانسی میتونه برای همه ما رخ بده شده گاهی صدایی بشنویم یا هرچی و فقط اجنه نیستن ارواح و حتی جهان های موازی که در کنار ما هستن اگه محدودیت فرکانسی ما یا اونا کاهش پیدا کنع میتونیم هم رو حس کنیم ! بعضی افراد بیشتر
ببین اینکارو قدیما هم انجام میدن امکانش هست ولی ممکن هم هست نمود نکنن و ازت دوری کنن سعی کن خیلی کرم نریزی یا نخوای مخصوصا خودتو وارد اینکارا بکنی
اشتیاقتو درک میکنم ولی خب باید یه چیزایی رو رعایت کنی و این حرفا
نه نمیترسم چون واقعا به نظرم ترسی ندارن اونا هم موجوداتی مثل ما هستن فقط با ظاهر متفاوت ما چون به ظاهر انسانی خودمون عادت کردیم از چیزهای دیگع میترسیم در اصل ترس نشات گرفته از یسری عادتای بینایی ماست ( نمیدونم درک میکنی یا نه?)
من فقط چون تاپیکش بود و واقعا تجربه اشو داشتم گفتم وگرنه من نمیتونم کسی رو مجبور کنم چیزی رو قبول کنه ?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عزیزم این کارا شوخی بردار نیس!
من خودم تو این زمینه خیلی فعالیت داشتم و خیلیم اذیت شدم
خواهشا کاری نکن که بعدا پیشمون بشی.
این مثل بازی کردن با دم شیره!
جن چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد وگرنه عواقب خیلی بدی داره! خیلی بد.
واقعا ؟چه جوری اذیت شدی؟یعنی جنگیری می کردی؟ یعنی اگه دنبالشون بریم یا احضارشون کنیم پشیمونمون می کنن یعنی اذیت می کنن؟مگه انسان ها اشرف مخلوگات نیست پس باید ما یه چیزی داشته باشیم که اونا نداشته باشن می تونی اگه یکیشونو دیدی ازشون این سوالو بپرسی؟عواقبش ؟منظورت چیه؟یعنی یه کار وحشت ناک در موردت انجام دادن؟اگه برات مقدور میشه برام توضیح بدی؟???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
واقعا ؟چه جوری اذیت شدی؟یعنی جنگیری می کردی؟ یعنی اگه دنبالشون بریم یا احضارشون کنیم پشیمونمون می کنن یعنی اذیت می کنن؟مگه انسان ها اشرف مخلوگات نیست پس باید ما یه چیزی داشته باشیم که اونا نداشته باشن می تونی اگه یکیشونو دیدی ازشون این سوالو بپرسی؟عواقبش ؟منظورت چیه؟یعنی یه کار وحشت ناک در موردت انجام دادن؟اگه برات مقدور میشه برام توضیح بدی؟???
منظور از مشرف مخلوقات بودن فقط اختیاریه که ما داریم بقیه موجودات ندارن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین