جن! یوهاهاها/:

گر بشون
ن خیلی وخته بی‌خیالم شدن
فقط گربشون مونده هنوز
@SHAHiN
واقعا؟قیافه هاشونم دیدی؟یاصداشونو شنیدی ؟منظورت از گربشون مونده چیه ؟یعنی یه گربه با خودشون داشتن که الان پیش توعه؟پس چرا نبردنش؟گربه هاشون مثل گربه ماهاست؟ یامثل مال ماها میو می کنن ؟از کجا می دونی مال اوناست ؟چه رنگیه چه مدلیه؟ بقیم میتونن ببیننش????

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: یمنا
من دوتا چیز شنیدم اولیش اینه که سرنوشت ادما از قبل نوشته شده.?ودومیش انسان ها خودشون سرنوشت خودشونو میسازن.?ومن جواب قطعی واسه اینکه کدومشون درستن پیدا نکردم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: یمنا
یا امام هشتم ??????
چه تاپیک و بحثیه ??
نصف شبی سکته ناقص نزنم
تا فردا شب همه چیو الکی الکی حس میکنم، کامل میزنم ، میمیرم.
بسم الله
بسم الله
از من به دورررر ??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ببین کاهش محدودیت فرکانسی میتونه برای همه ما رخ بده شده گاهی صدایی بشنویم یا هرچی و فقط اجنه نیستن ارواح و حتی جهان های موازی که در کنار ما هستن اگه محدودیت فرکانسی ما یا اونا کاهش پیدا کنع میتونیم هم رو حس کنیم ! بعضی افراد بیشتر
ببین اینکارو قدیما هم انجام میدن امکانش هست ولی ممکن هم هست نمود نکنن و ازت دوری کنن سعی کن خیلی کرم نریزی یا نخوای مخصوصا خودتو وارد اینکارا بکنی
اشتیاقتو درک میکنم ولی خب باید یه چیزایی رو رعایت کنی و این حرفا
نه نمیترسم چون واقعا به نظرم ترسی ندارن اونا هم موجوداتی مثل ما هستن فقط با ظاهر متفاوت ما چون به ظاهر انسانی خودمون عادت کردیم از چیزهای دیگع میترسیم در اصل ترس نشات گرفته از یسری عادتای بینایی ماست ( نمیدونم درک میکنی یا نه?)
من فقط چون تاپیکش بود و واقعا تجربه اشو داشتم گفتم وگرنه من نمیتونم کسی رو مجبور کنم چیزی رو قبول کنه ?
واقعا اگه من اونارو احساس کنم اونا متوجه میشن ویا اگه اونا منو احساس کنن من متوجه میشم ؟ ممکنه همه صداهایی که ما میشنویم از توهم بوده باشن ؟ارواح یه چیزایی در مورد احضارشون شنیدم?یعنی یه جورایی مثل اینکه موجودات زیادی در کنارهم ودر بعد زمانی دیگه ای زندگی می کنن وما نمیتونیم همدیگه رو ببینیم وفقط توی یه اتفاق یا کم یا زیاد شدن محدودیتامون میتونیم همو احساس کنیم ویا صدای دیگری رو بشنویم؟؟درست گفتم?اوهوم متوجه ام دقیقا درکت می کنم منم باهات هم عقیدم مثلا اگه من جن بودم وهر روز هم نوعانمو میدیدم اگه یه روزی یه انسان می دیدم خیلی می ترسیدم ?درسته؟ تجربه ی جالبیه ولی من همون در حد اطلاعاتو دوست دارم و درست می گی اگه کسی نخواد کسه دیگه ای نمیتونه مجبورش کنه مگه اینکه خودش بخواد وازش سوال بپرسه درست مثل الان من توبه من زور نکردی من خودم کنجکاو شدم بدونم مگه نه?ومن واقعا حرفاتو قبول دارم ❤من اگه قبولت نداشتم اصلا ازت سوال نمی پرسیدم ولی من بهت اعتماد دارم?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یا امام هشتم ??????
چه تاپیک و بحثیه ??
نصف شبی سکته ناقص نزنم
تا فردا شب همه چیو الکی الکی حس میکنم، کامل میزنم ، میمیرم.
بسم الله
بسم الله
از من به دورررر ??
خدا نکنه عزیزم??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین