بیاید تلگرامم شاتشو براتون بفرستم.
@Zahra_sadeghim
خوب من خوابم کاملا دقیق تعبیر شد. بله مثلا من به یکی از دوستام فکر میکردم همونروز یا زنگ میزد یا اتفاقی میافتاد که به ایشون مربوط میشد.
به قدری عجیب بود که شما متوجه نمیشدی چی چی میگه!
ممنون واقعا اطلاعات زیادی در اختیارم گزاشتی ?مرسی اگه همچین استاد عاقلی داشته باشم دیگه چه انتظاری ازم میره?ممنون میشم اگه اطلاعات دیگه ای هم دارین در اختیارم بزارین??
ببین عزیزم چیزای زیادی پیدا کردم
و فکر نمی کنم که مناسب باشه که بخوای درگیر همچین چیزی بشی. چون ممکنه که برات سخت باشه . خیلی هستن که این موضوعات به شوخی می گیرن اما وقتی که عمیق تر به این موضوعات نگاه می کنی میفهمی که این موضوع خطرناک تر از این حرفاس.شاید بتونم درموردش باهات حرف بزنم اما نمیتونم پروژه رو در اختیارت بزارم چون کار خطرناکیه
واقعا?? اوهوم باشه.سخت؟راستش من دوست ندارم این مضوعاتو به شوخی بگیرم من فقط کنجکاوم. یعنی منظورت اینه که اگه من ذهنمو باز کنم ودقیق تر فکر کنم میفهمم که نباید زیاده روی کنم وفقط در حد حرف زدن واطلاع داشتن از دنیا وزندگیشون کنجکاوی کنم?؟ واقعا نمیشه?عب نداره اگه میشه درموردشون باهام حرف بزنید ممنون میشم ومرسی واقعا بخواطر جواب دادن به سوالام❤
اره درستع
توهم چیزی که وجود نداره رو مغزت ادراک میکنه این توضیحش تو علم روانشناسیه ولی موجودات ماورایی وجود دارن خب !
کار درستی نیست اینکه بخوایم خودمون وارد دنیای اونا بکنیم یا برعکس چون نظم زندگیشون بهم میخوره !
از کجا میشه فهمید اون چیزی که مل میشنویم توهم یا واقعیت؟ادراک؟درسته وجود دارن.مثل تجاوز به حریم شخصی دیگریه اوهوم متوجه میشم یجورایی باید بهشون احترام قاعل بشیم واین کارو نکنیم ??