جن! یوهاهاها/:

آقا منم جن میخامممم

این قدر جن دوس دارم که نگو
ولی تا حالا ندیدم :aiwan_light_girl_to_take_umbrage2::aiwan_light_girl_to_take_umbrage::aiwan_light_girl_to_take_umbrage2:
???اخی نازی نالاحت نباس گول میدم اگه یکی پیدا کردم بدمس به تو باسه❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
نه عزیزم جنگیری نکردم چون اهلش نیستم
ببین من برای پروژه ی درس دین و مذهب در مورد جن و جنگیری و شی*طان پرستی و.. تحقیق می کردم، یه مدت رو دور این چیزا افتاده بودم و مطالب مختلفی رو جمع آوری می کردم اما یک نفر که نمی تونم اسمشو بیارم در مورد این موضوعات بهم هشدار داد. من اولش باور نکردم تا این که یکی دیگه هم در این باره با من حرف زد.
این موضوعات خیلی پیچیدس و نمیشه به صورت کامل توضیح داد حتی حرف زدن در موردش هم خطرناکه چه برسه به دنبال کردن این موضوع.
زمانی که دیدم دارم تو این موضوع غرق میشم و مدام هم بهم هشدار می دادن که دیگه پیگیر همچین موضوعاتی نباشم پروژمو خیلی زود تموم کردم و دیگه هم هیچ وقت پیگیریش نکردم و دلایلش هم بماند..
برای این میگم
ببخشید اگه برات ممکنه میشه نتیجه تحقیقهاتو واسه من بفرستی ؟چه مطالبی؟هشدار داد ولی توکه فقط اطلاعات جمع می کردی ؟حرف زدن در موردشون خطر ناکه ولی من که نه احضارشون می کنم ونه جنگیری می‌کنم من فقط کنجکاوم ؟ پس اگه داشتی توی این موضوعات غرق میشدی پس۱۰۰%چیزای جالبی پیدا کردی مگه نه؟میشه بهم بگی؟اوهوم ممنون واسه وقتی که برام گزاشتی❤❤

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بچه ها واسه شما هاهم انجمن بالا نمی یومد فکر کنم تز جن واینا حرف زدیم مدیرا توقیفمون کردن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ام ببینم میشه اگه نونستی اونارو واسم بفرستی؟ می تونیم بریم واتساب یا تلگرام برام بفرستی؟ صداش فقط کلفت بود یایه جور ترسی تو دلت مینداخت؟ چه اس ام اسی دادمیشه واسه من بفرستیشون؟عجیب غریب کثلا چه جوری؟منظورت اینه که بعد خوابت یه چیزی میبینی که در اینده چه دور وچه نزدیک اتفاق میفته چون این وتسه منم بعضی وقتها رخ میده یا یه چیز دیگه؟ ببخشید میشه واضح بگید?چه جوری اگه به یه چیزی فکر می کردی اتفاق میفتاد؟مثلا اگه به رفتن به جایی فکر می کردی اتفاق میفتاد؟شاید یکی میخوتست ازیتت کنه؟پس یه جورایی ایه وان یکادم میتونه یه کارایی بکنه?مگه نه؟
بیاید تلگرامم شاتشو براتون بفرستم.
@Zahra_sadeghim
خوب من خوابم کاملا دقیق تعبیر شد. بله مثلا من به یکی از دوستام فکر می‌کردم همونروز یا زنگ می‌زد یا اتفاقی می‌افتاد که به ایشون مربوط می‌شد.
به قدری عجیب بود که شما متوجه نمیشدی چی چی میگه!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آقا منم جن میخامممم

این قدر جن دوس دارم که نگو
ولی تا حالا ندیدم :aiwan_light_girl_to_take_umbrage2::aiwan_light_girl_to_take_umbrage::aiwan_light_girl_to_take_umbrage2:
اسباب بازی مگه؟:/
بچه بازی نیست که!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ببخشید اگه برات ممکنه میشه نتیجه تحقیقهاتو واسه من بفرستی ؟چه مطالبی؟هشدار داد ولی توکه فقط اطلاعات جمع می کردی ؟حرف زدن در موردشون خطر ناکه ولی من که نه احضارشون می کنم ونه جنگیری می‌کنم من فقط کنجکاوم ؟ پس اگه داشتی توی این موضوعات غرق میشدی پس۱۰۰%چیزای جالبی پیدا کردی مگه نه؟میشه بهم بگی؟اوهوم ممنون واسه وقتی که برام گزاشتی❤❤
ببین عزیزم چیزای زیادی پیدا کردم
و فکر نمی کنم که مناسب باشه که بخوای درگیر همچین چیزی بشی. چون ممکنه که برات سخت باشه . خیلی هستن که این موضوعات به شوخی می گیرن اما وقتی که عمیق تر به این موضوعات نگاه می کنی میفهمی که این موضوع خطرناک تر از این حرفاس.شاید بتونم درموردش باهات حرف بزنم اما نمیتونم پروژه رو در اختیارت بزارم چون کار خطرناکیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با هر انتخواب مثلا من می تونیم انتخواب کنم به رشته علوم انسانی برم یا علوم تجربی وهر کدومو انتخواب کنم اتفاق های متفاوتی واسم میوفته درسته؟فهمیدم پس یعنی هردو ما خودمون سرنوشتمونو میسازیم وهمین طور سر نوشت ما از قبل نوشته شده درستن ویه جورایی میشه گفت که ماخودمون سرنوشت خودمونو میسازیم و نتیجه انتخواب من از قبل نوشته شده ?؟؟یه جوراییم میشه‌ گفت که سرنوشت جلو ما هزار تا راه گزاشته و اتفاقاتی که قرار توی هر راه بریم از قبل نوشته شده??ومن خودم انتخواب می کنم که توی کدوم راه قدم بزارم?
افرین دقیقا دختر باهوشی هستی :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
درست مثل این که من از وجود یه گربه توی پشت بوم خبر داشته باشم دلیل بر این نیست که اونم متوجه من بشه??درسته؟حتما دروقت مناسب نگاه می کنم فکر کنم جواب خیلی سوالامو تو اون پیدا کنم?اوهوم چه جالب پس توهم یه بحث کاملا جدا از این موضوع مگه نه؟که این طور پس درست فهمیدم همه ما باهم زندگی می کنیم حتی شاید توی یه خونه باشیم ولی دنیای متفاوتی داریم?توی دنیای هم سرک بکشیم؟یعنی می تونیم به دنیای دیگری بریم؟بدون اینکه اسیب ببینیم؟احتمالا اونا زیاد خوشحال نمیشن که مارو ببینن ؟درسته? واقعا ممنونم واسه توضیحاتت اگه میشه بیشتر توضیح بدی در موردشون ممنون میشم❤❤باشه مواظبم ممنون واسه اختارت?
اره درستع
توهم چیزی که وجود نداره رو مغزت ادراک میکنه این توضیحش تو علم روانشناسیه ولی موجودات ماورایی وجود دارن خب !
کار درستی نیست اینکه بخوایم خودمون وارد دنیای اونا بکنیم یا برعکس چون نظم زندگیشون بهم میخوره !

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین