عزیزم این کارا شوخی بردار نیس!
من خودم تو این زمینه خیلی فعالیت داشتم و خیلیم اذیت شدم
خواهشا کاری نکن که بعدا پیشمون بشی.
این مثل بازی کردن با دم شیره!
جن چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد وگرنه عواقب خیلی بدی داره! خیلی بد.
راستش من قبلانا خیلی درموردشون حرف میزدمو مسخره میکردم ودرموردشون کلا راحت بودم ولی نمیدونم چرا دیگه روز به روز تو خوابام میذیدمشون معمولیم میدیدم انگار باهمشون دوستم باهم حرف میزدیمو مسابقه میدادیموو...ولی ترسیدم تو واقعیت هم ببینمشون بخواطر همین دیگه سعی کردم درموردشون حرف نزنم واین شد دیگه به خوابام هم نیومدن??❤
شکل خاصی ندارن عین من و تو ولی با تفاوتا خاص البته چند بار بیشت ندیدمشون و ترجیح میدم جلوم نمود نکنن منم سعی میکنم خیلی مزاحمشون نشم گاهی باهاشون حرف میزنم یا حس میکنم کنارمن صداشونو میشنوم اونا باهام حرف میزنن و منم جواب میدم
الان همه فکر میکنن دیوونه ام ولی اصلا باهام کاری ندارن نمیدونم شاید چون منم کاریشون ندارم در هرصورت گاهیم شیطنت میکنن ولی نه کار بد
شکل خاصی ندارن عین من و تو ولی با تفاوتا خاص البته چند بار بیشت ندیدمشون و ترجیح میدم جلوم نمود نکنن منم سعی میکنم خیلی مزاحمشون نشم گاهی باهاشون حرف میزنم یا حس میکنم کنارمن صداشونو میشنوم اونا باهام حرف میزنن و منم جواب میدم
الان همه فکر میکنن دیوونه ام ولی اصلا باهام کاری ندارن نمیدونم شاید چون منم کاریشون ندارم در هرصورت گاهیم شیطنت میکنن ولی نه کار بد
چه باحال اخه من شنیدم یه صدایی شبیه جیغ جیغ مانندی دارن درسته?کمکتم می کنن مثلا ازشون بخوای اون درو میبندی ؟یاتاحالا چیزی ازت خواستن ؟مصلا چخ حرفی می زنن ؟بی خیال مردم عقلشون به چشمشونو من باورت دارم?مثلا چه جوری شیطنت می کنن ؟
چه باحال اخه من شنیدم یه صدایی شبیه جیغ جیغ مانندی دارن درسته?کمکتم می کنن مثلا ازشون بخوای اون درو میبندی ؟یاتاحالا چیزی ازت خواستن ؟مصلا چخ حرفی می زنن ؟بی خیال مردم عقلشون به چشمشونو من باورت دارم?مثلا چه جوری شیطنت می کنن ؟
ببین این کاملا بستگی داره ولی به طور کل نگاه کنی اونا دارن در کنار ما زندگی میکنن ولی ما و اونا به دلیل محدودیت فرکانسی بدنمون حسشون نمیکنیم زمانی کا محدودیت فرکانسی کاهش پیدا کنع این اتفاق میوفته این ز لحاظ عملی ثابت شده
نه چیزی ازشون تا حالا نخواستم خوب نیست ! یعنی من دنبال دردسر نیستم
حرف خاصی نمیزنن گاهی صدام میزنن از کنارم در میشن یا توی صورتم فوت میکنن
شیطنت یه بار یه نفر بهم گفت یه پنبه نازک کن و از وسط تا کن و چوب نزکی رو بزار وسطش اگه اونجا باشن پنبه رو باز میکنن و چوبو از وسطش در میارن و پنبه رو فقط با تا دورش میپیچن منم اینکارو کردم و بازش کردن شیطنتشون در همین حده که یا این پنبه رو جابه جا کنن یا کلا از سرماش جابه جاش کنن
نمیدونم خب ولی واقعا هستن شاید خیالیا باور نکنن بگن خالی میبندم :aiwan_light_girl_sigh: ?♀️