معرفی بریده‌هایی از کتاب "بیمار خاموش"

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Ermia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Ermia

مدیر بازنشسته
کاربر انجمن
128
پسندها
پسندها
98
امتیازها
امتیازها
28
تمامی مطالب این تاپیک بریده‌هایی از کتاب
بیمار خاموش
از الکس مایکلیدیس می‌باشد.

نوشتن یک جور آزادسازی است. یک جور تخلیه که می‌توانی با آن خودت را شرح دهی. به نظرم چیزی مثل درمان.

گاهی دلم می‌خواست که بتوانم ناپدید شوم

صدای حرف زدن رفتار همیشه بلندتر از واژه‌هاست.

یکی از سخت‌ترین چیزها این است که در بیش‌تر موارد وقتی نیاز به دوست داشته شدن داریم، این اتفاق نمی‌افتد. احساس وحشتناکی است. درد ناشی از دوست نداشته شدن.

من عقیده دارم که همهٔ ما دیوانه هستیم و فقط روش دیوانگی‌مان با هم فرق دارد.

وینیکوت گفته، هیچ نوزادی نمی‌تواند از مادرش متنفر باشد، مگر این‌که ابتدا مادر از او متنفر شده باشد.

اگر نگاه می‌توانست کسی را بکشد، من مرده بودم.

موسیقی این قدرت را دارد که سرسخت‌ترین افراد را رام کند.

«انتخاب معشوق خیلی شبیه انتخاب درمانگر است. باید از خودمان بپرسیم که آیا با من صادق است، به انتقادهایم گوش می‌دهد، به من اجازهٔ اشتباه می‌دهد و آیا وعده‌های غیرممکن می‌دهد یا نه؟»

متنفرم از این‌که او را ناراحت ببینم و با چشمان دلخور به من نگاه کند. متنفرم از این‌که باعث دردش شوم.

عشقی که صداقت نداشته باشد، اسمش عشق نیست

احساس وحشتناکی است. درد ناشی از دوست نداشته شدن.

تمام آرزوهایم به باد رفت... تمام رویاهایم خراب شد... هیچ چیز نماند.. هیچ چیز... حق با پدرم بود. من حق زندگی نداشتم. من... هیچ چیز نبودم. این همان کاری است که گابریل با من کرد. حقیقت این بود. من گابریل را نکشتم. او مرا کشت. من فقط ماشه را کشیدم.

جنون قتل و جنون خودک*شی در لحظه متولد نمی‌شوند. منشأ آن‌ها به سرزمین پیش از حافظه، دوران کودکی، سوءاستفاده‌ها و بدرفتاری‌ها برمی‌گردد که در طول سال‌ها قدرت می‌گیرد و ناگهان منفجر می‌شود و اغلب هدفی نادرست را نشانه می‌گیرد

ترجیح می‌دهم که تنها باشم تا گیر آدم نامناسب بیفتم

عشق واقعی خیلی آرام و بی‌حرکت است. و اگر آن را زیاد از جنبهٔ هیجان‌انگیز نبینی، خسته‌کننده است. عشق، عمیق و خونسرد است. و البته پایدار.

هیچ فردی شیطان به دنیا نمی‌آید

آن‌قدر زیاد دوستش دارم که گاهی خودم را از یاد می‌برم.

هدف از درمان، اصلاح گذشته نیست. بلکه درمان بیمار را قادر می‌کند تا با گذشته‌اش روبه‌رو شود و آن را برای همیشه کنار بگذارد.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین