کاش داشتم کاش گرفته بودمشما که انقده وابسته هم بودین شمارهای آیدی تلی چیزی نداری ازشون؟
همین حالو من نسبت به اون رفیقم دارم که گفتم بهتکاش داشتم کاش گرفته بودم
میدونی چکار میکنم؟ با اینکه میدونم ان نیستن و شایدم ان نشن ولی نزدیک هزارتا پیام فرستادم براشون
من اومدم، کجایی؟، نیستی؟ منتظرم، دبم برات یه ذره شده، بیمعرفت نمیای پیشم؟ قول دادی با هم بمونیم پس کوشی؟ تروخدا بیا جون من بیا خداکنه تلپاتی بشه و بیای ان بشی خداکنه بتونم بازم باهات حرف بزنم
خسته شدم دیگه
انتظار سخته...کاش داشتم کاش گرفته بودم
میدونی چکار میکنم؟ با اینکه میدونم ان نیستن و شایدم ان نشن ولی نزدیک هزارتا پیام فرستادم براشون
من اومدم، کجایی؟، نیستی؟ منتظرم، دلم برات یه ذره شده، بیمعرفت نمیای پیشم؟ قول دادی با هم بمونیم پس کوشی؟ تروخدا بیا جون من بیا خداکنه تلپاتی بشه و بیای ان بشی خداکنه بتونم بازم باهات حرف بزنم
خسته شدم دیگه
نمیدونم اگه دیگه نتونم باهاشون حرف بزنم چی میشههمین حالو من نسبت به اون رفیقم دارم که گفتم بهت
اره اونم وقتی نمیدونی میتونی بازم باهاش حرف بزنی یا نهانتظار سخته...
اره.. انتظار سخته .. سخت ترش اینه که به خودت بیای و ببینی اونجوری که میخواستی نشدهاره اونم وقتی نمیدونی میتونی بازم باهاش حرف بزنی یا نه
چقدر حس خوبیه وقتی بعد دوماه مثل همیشه نصف شب بلند شی برای اینکه چک کنی سین کرده یا نه ولی ببینی نوشته باشه کجا بودی خبر مرگت بیاد؟ دلم برات یه ذره شده بود بیشعور... بنویسه باهات میام هرجا که بری.
چه حس قشنگیه؛
بفهمی یه آدم خودخواه،
تورو از خودشم بیشتر می خواد!
هیچ ربطی به حسای بدمون نداره اما...
گاهی حاشیه هم بد نیست
اره فوقالعاده میشه..چقدر حس خوبیه وقتی بعد دوماه مثل همیشه نصف شب بلند شی برای اینکه چک کنی سین کرده یا نه ولی ببینی نوشته باشه کجا بودی خبر مرگت بیاد؟ دلم برات یه ذره شده بود بیشعور... بنویسه باهات میام هرجا که بری