همگانی ♡درد دل♡

چقدر حالمون بد بوده و نمی‌دونستیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شما که انقده وابسته هم بودین شماره‌ای آیدی تلی چیزی نداری ازشون؟
کاش داشتم کاش گرفته بودم
میدونی چکار میکنم؟ با اینکه میدونم ان نیستن و شایدم ان نشن ولی نزدیک هزارتا پیام فرستادم براشون
من اومدم، کجایی؟، نیستی؟ منتظرم، دلم برات یه ذره شده، بیمعرفت نمیای پیشم؟ قول دادی با هم بمونیم پس کوشی؟ تروخدا بیا جون من بیا خداکنه تلپاتی بشه و بیای ان بشی خداکنه بتونم بازم باهات حرف بزنم
خسته شدم دیگه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاش داشتم کاش گرفته بودم
میدونی چکار میکنم؟ با اینکه میدونم ان نیستن و شایدم ان نشن ولی نزدیک هزارتا پیام فرستادم براشون
من اومدم، کجایی؟، نیستی؟ منتظرم، دبم برات یه ذره شده، بیمعرفت نمیای پیشم؟ قول دادی با هم بمونیم پس کوشی؟ تروخدا بیا جون من بیا خداکنه تلپاتی بشه و بیای ان بشی خداکنه بتونم بازم باهات حرف بزنم
خسته شدم دیگه
همین حالو من نسبت به اون رفیقم دارم که گفتم بهت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاش داشتم کاش گرفته بودم
من اومدم، کجایی؟، نیستی؟ منتظرم، دلم برات یه ذره شده، بیمعرفت نمیای پیشم؟ قول دادی با هم بمونیم پس کوشی؟ تروخدا بیا جون من بیا خداکنه تلپاتی بشه و بیای ان بشی خداکنه بتونم بازم باهات حرف بزنم
خسته شدم دیگه
انتظار سخته...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همین حالو من نسبت به اون رفیقم دارم که گفتم بهت
نمیدونم اگه دیگه نتونم باهاشون حرف بزنم چی میشه
انقدر خیال بافی کردم ک حس میکنم دارم دیوونه میشم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: @aisoda
اره اونم وقتی نمیدونی میتونی بازم باهاش حرف بزنی یا نه
اره.. انتظار سخته .. سخت ترش اینه که به خودت بیای و ببینی اونجوری که میخواستی نشده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TELMA
.

چه حس قشنگیه؛
بفهمی یه آدم خودخواه،
تورو از خودشم بیشتر می خواد!

هیچ ربطی به حسای بدمون نداره اما...
گاهی حاشیه هم بد نیست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
.

چه حس قشنگیه؛
بفهمی یه آدم خودخواه،
تورو از خودشم بیشتر می خواد!

هیچ ربطی به حسای بدمون نداره اما...
گاهی حاشیه هم بد نیست
چقدر حس خوبیه وقتی بعد دوماه مثل همیشه نصف شب بلند شی برای اینکه چک کنی سین کرده یا نه ولی ببینی نوشته باشه کجا بودی خبر مرگت بیاد؟ دلم برات یه ذره شده بود بیشعور... بنویسه باهات میام هرجا که بری

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: @aisoda
چقدر حس خوبیه وقتی بعد دوماه مثل همیشه نصف شب بلند شی برای اینکه چک کنی سین کرده یا نه ولی ببینی نوشته باشه کجا بودی خبر مرگت بیاد؟ دلم برات یه ذره شده بود بیشعور... بنویسه باهات میام هرجا که بری
اره فوق‌العاده میشه..
دوستات حتما میان.. یکمی صبر کنی زود زود میان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
عقب
بالا پایین